- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Hahahaha ben de içiliyor sanmıştımCAnım o otu annem getirmişti bana. Sancın başlayınca suya koyuyormuşsun. O suda açana kadar Doğum yapmış oluyormuşsun. Ama ben çiçek açmadan doğurdum ben doğurduktan sonra çiçek açtı hurafe yani
Ay belki içen vardır ama annem bana aynen böyle diyerek getirdi benim evde hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı. Attık suya eve geldim bebişimle hala açmamıştıHahahaha ben de içiliyor sanmıştım
Hurma ve bol yürüyüş. O otu bilemem ama doğum sonrası emzireceksin. Bebegine sakıncası olabilir. Bir de sıcak duş
Ay belki içen vardır ama annem bana aynen böyle diyerek getirdi benim evde hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı. Attık suya eve geldim bebişimle hala açmamıştı
Dene valla zararı yoksa yeterki Doğum olsun. Ben hergün ağlıyordum doğuramıyorum diye iyice bunalmıştım annem garibim büyün hurafeleri denedi :))ahahah çok iyi ya ama soğuk suya değilde sıcak suya atiliyormus sanırım yada kaynayan suya iliyinca bi yudum aliyormussun diye duydum her yolu deniyorum .
Sizinde bebeğiniz hayırlı ugurlu olsun sağlıkla büyütün inşaallah
Dene valla zararı yoksa yeterki Doğum olsun. Ben hergün ağlıyordum doğuramıyorum diye iyice bunalmıştım annem garibim büyün hurafeleri denedi :))
Açılma olması için en güzeli yürüyüş bunu doğuma 3cm açıklıkla gittiğimde durmadan yürütmeleri ile netlestirdim ... Hamileyken yerimde durmadm desem yeridir... Hurma'nin doğuma çok yardımcı olduğunu duyuyoruz hiç deneyemedim çünkü ağzıma bir lokma dahi alsam geri çıkarıyordm...
Seni çok iyi anlıyorum ben 33+2 yim 37-38 olsunda bi doğursam demeye başladım . İnsana bıkkınlık geliyor artık kavuşmak istiyorsun yavrunaBende aynı şekil çok bunaldim resmen psikolojim bozuldu her gören sen daha dogurmadinmi diyo Gergedan gibi hissetmeye başladım kendimi artık
Seni çok iyi anlıyorum ben 33+2 yim 37-38 olsunda bi doğursam demeye başladım . İnsana bıkkınlık geliyor artık kavuşmak istiyorsun yavruna
sağlıkla kavuş inşlh tez zamanda senin kadar iyi anlıyorum ki bende çok sorunlu bi gebelik geçiriyorum kötü bişey duymak istemiyorum artık gelsin sağlıklaAynen öyle ya bi an once kavuşmak istiyorum ve cok sorunlu bi hamilelik geçirdim çok fazla sağlık sorunum oldu o yüzden artık doğsun istiyorum
sağlıkla kavuş inşlh tez zamanda senin kadar iyi anlıyorum ki bende çok sorunlu bi gebelik geçiriyorum kötü bişey duymak istemiyorum artık gelsin sağlıkla
sağlıkla kavuş inşlh tez zamanda senin kadar iyi anlıyorum ki bende çok sorunlu bi gebelik geçiriyorum kötü bişey duymak istemiyorum artık gelsin sağlıkla
Merdiven inip çıkmak gerçekten işe yarıyor ben doğuma yakın zamanda hafif tepeyi inip çıktım bakkala gitme bahanesi ile ... 3cm açıklıkla doğuma gittim 3 gün evde sancı çektim ama benim fizyolojik sorunlarımda var tabi (çatı darlığım ) ne zaman hastaneye gidip doğumhane sancı odasında nstye bağlandım stresten mı artık yoksa rahatlıktan mı bilmiyorum ama 5 saatte doğuma hazır hale geldim... Belki de o 3 gün evde durmayıp gitmiş olsaydm daha rahat bir doğum olabilirdi... İşte ilk doğum biraz tecrübesizlikle başlayıp tecrübe ile bitiyor :)Ya benim en son bir parmak açılmam vardi hafif sancilarim var dahada gelen giden yok arsa sancim hastaneye gidicem ama oda yok dün çarşı pazar gezdim bir dünya hurma yedim şimdi bunu duydum deneyeyim diye ya yuruyorumda halbuki hiç oturmuyorum merdivenleri inip çıksam ise yarar mı
Tansiyonun biraz yüksek gibi geldi banaTansiyonum 15 e 7 nazım 105 başımda çok dönüyo tansiyonum yüksek mi düşük mu anlamadım
Benim bacaklarımda sırtımda ağrı vardı geçmeye cinsten bide karnımda adet sancısı gibi hafif hafif ılık ılık bi ağrı vardı.Amin amin inşaallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin anne olmak gerçekten çok zormuş annemi şimdi anlıyorum neler çekmiş bizim için .
Benim sırtım da belim de tuhaf bi ağrı var karnımda da öyle gaz ağrısı gibi biraz ama.gazım yok heyecandan karnına ağrı girer ya birazda onun gibi tuhaf ne ağrısı bu anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?