- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Tansiyonun biraz yüksek gibi geldi bana
Bencede git haberdar et bizi de..En iyisi ben bi hastaneye gideyim kendimi iyi hissetmiyorum pek .
Bencede git haberdar et bizi de..
Evet duydum ve denedim. Bilmiuorum belki otun etkisiydi belkide yapım gereği acı eşiğim yüksektir. İlk doğumumda az sancım varken içmiştim. Bilemiyorum belkide otun etkisiydi ama çok rahat bir doğum yaptım. İki saatlik bir sancıyla, açılmayıda kolaylaştıyor bana göreHanımlar nereye açsam bilemedim konumu 38 haftalik hamileyim bir parmak açılma ve düzensiz sancim var fatma ana eli otu çok iyimiş açılma ve sanci için aldım ama nasıl kullanicam bilmiyorum çoğu kişi doğuma giderken suya koyun falan yazmış sanciniz gelince diye benim az da olsa sancim var ise yarar mı nasıl olur bilgisi olan yapan var mı hiç duydunuzmu
Bencede git haberdar et bizi de..
Evet duydum ve denedim. Bilmiuorum belki otun etkisiydi belkide yapım gereği acı eşiğim yüksektir. İlk doğumumda az sancım varken içmiştim. Bilemiyorum belkide otun etkisiydi ama çok rahat bir doğum yaptım. İki saatlik bir sancıyla, açılmayıda kolaylaştıyor bana göre
38. Haftam bitmişti benim kontrole gittiğimde açılmamın olduğunu söylemişti doktorum. Eve geldiğimde de kanamam vardı, kv hazırlamıştı canım o suyu bilmiyorum inan nasıl yaptı. Yanlış bilgi vermek istemem. Biliuorum son haftalar geçmiuor ama doktoruna danışmadan sabırla bekle bence.hoşçakal.Bir avazda kurtulursun inşallahNasıl yaptınız peki bende o şekilde kullanayim nst de cikmicak kadar az sancim var yapıp icsem bende yarar mı sizin sancini ne kadar di ictiginizde bide kaç haftalikti bebeğiniz
Tabi canım içinde kalacak :))) bol bol yürü canım evinde içinde de olsa... Hayırlısı olsun sıkma canını ... Elbet gelecek o kuzucukGittim tansiyonum 12 8 çıktı ama nabzim 112 nst de sancim çıkmadı denicek kadar az ve açılmam hala aynı ilerlememis ay napicam ya salı günü doktorum gel dedi bi daha bişeyler söyleyin nolur ya hep içimde kalıcak sanki
Tabi canım içinde kalacak :))) bol bol yürü canım evinde içinde de olsa... Hayırlısı olsun sıkma canını ... Elbet gelecek o kuzucuk
Bende çok sabırsızım ilk oğlum çok bekletmedi saolsun ama ikincisinde 40+1 oldduk, çocuk nerdeyse 10 aylık oldu içimde ve hiç haber vermeden birgün ansızın geldi. Bana doktorum , hurma ye , merdiven in çık yürü dedi hepsini yaptık olmadı son çare kontrol sonrasında eve gidin ilişkiye girin dedi. Bilmiyorum , tevafukmuydu ilişkimi tetikledi açılmam 4 cm di ama sancım öok hafifti, suni sancı ile doğum yaptm
Hay maşallah :) sancı yok mu hiç ?Ayy 9. Kata merdivenle çıktım eve geldim felaket nefes nefese kaldım
Hay maşallah :) sancı yok mu hiç ?
Kız doğurma oralardaVar ama çok az işte bide hafif kilolu olduğum için nst göbek yaglarimdan algilamiyo olabilirmisakşam düğün var gidip deli gibi oynicam
Canım öyle bi şey yapma tehlikeli işler pesindesin yürüyüş yap ama öyle deli gibi oynamak bebeğe zarar verebilirVar ama çok az işte bide hafif kilolu olduğum için nst göbek yaglarimdan algilamiyo olabilirmisakşam düğün var gidip deli gibi oynicam
Canım öyle bi şey yapma tehlikeli işler pesindesin yürüyüş yap ama öyle deli gibi oynamak bebeğe zarar verebilir
Kendini yorma canım ben hamileyken hastanede bi teyze torunu hakkında bi şey anlatmıştı bana o yüzden çok korkuyorum kadın oynamış oynamış bayilmis allah korusun. Hamileyken asla oynamadim bendeYok canım ziplamicamkontrollü bi şekilde oynarim belki hareket etmek oynamak yardimci olur
Kendini yorma canım ben hamileyken hastanede bi teyze torunu hakkında bi şey anlatmıştı bana o yüzden çok korkuyorum kadın oynamış oynamış bayilmis allah korusun. Hamileyken asla oynamadim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?