Ise yarar mı

Evet duydum ve denedim. Bilmiuorum belki otun etkisiydi belkide yapım gereği acı eşiğim yüksektir. İlk doğumumda az sancım varken içmiştim. Bilemiyorum belkide otun etkisiydi ama çok rahat bir doğum yaptım. İki saatlik bir sancıyla, açılmayıda kolaylaştıyor bana göre

Bencede git haberdar et bizi de..

Gittim tansiyonum 12 8 çıktı ama nabzim 112 nst de sancim çıkmadı denicek kadar az ve açılmam hala aynı ilerlememis ay napicam ya salı günü doktorum gel dedi bi daha bişeyler söyleyin nolur ya hep içimde kalıcak sanki

Nasıl yaptınız peki bende o şekilde kullanayim nst de cikmicak kadar az sancim var yapıp icsem bende yarar mı sizin sancini ne kadar di ictiginizde bide kaç haftalikti bebeğiniz

Nasıl yaptınız peki bende o şekilde kullanayim nst de cikmicak kadar az sancim var yapıp icsem bende yarar mı sizin sancini ne kadar di ictiginizde bide kaç haftalikti bebeğiniz
38. Haftam bitmişti benim kontrole gittiğimde açılmamın olduğunu söylemişti doktorum. Eve geldiğimde de kanamam vardı, kv hazırlamıştı canım o suyu bilmiyorum inan nasıl yaptı. Yanlış bilgi vermek istemem. Biliuorum son haftalar geçmiuor ama doktoruna danışmadan sabırla bekle bence.hoşçakal.Bir avazda kurtulursun inşallah

Tabi canım içinde kalacak :))) bol bol yürü canım evinde içinde de olsa... Hayırlısı olsun sıkma canını ... Elbet gelecek o kuzucuk

Bende çok sabırsızım ilk oğlum çok bekletmedi saolsun ama ikincisinde 40+1 oldduk, çocuk nerdeyse 10 aylık oldu içimde ve hiç haber vermeden birgün ansızın geldi. Bana doktorum , hurma ye , merdiven in çık yürü dedi hepsini yaptık olmadı son çare kontrol sonrasında eve gidin ilişkiye girin dedi. Bilmiyorum , tevafukmuydu ilişkimi tetikledi açılmam 4 cm di ama sancım öok hafifti, suni sancı ile doğum yaptm

hurma yiyorum eve de artık merdivenleri inip çıkmaya karar verdim 9 kata merdivenleri çıkarak suan dan itibaren başladım ona yürüyus zaten çok çok hareketliyim hiç yerimde durmam hala dogurmadim eşimi ikna edip ilişkiyi denemem lazım belki o ise yarar ya bi umut

Yok canım ziplamicam kontrollü bi şekilde oynarim belki hareket etmek oynamak yardimci olur
Kendini yorma canım ben hamileyken hastanede bi teyze torunu hakkında bi şey anlatmıştı bana o yüzden çok korkuyorum kadın oynamış oynamış bayilmis allah korusun. Hamileyken asla oynamadim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…