Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Işe yarayan bir karışım ve bir soru :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bilemedimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
319
10
118
Sivas
merhaba arkadaşlar. saçlarım ince telliler ve ne zaman maşa yapsam düzleştirsem hemen kırılırlar önceden çok yıpratmıştım ve düzeltmek içinde bişe yapmadım :) formülü ablamdan aldım o saçlarıyla çok uğraşırdı neredeyse 1 avuç saçı kalmıştı bu formül sayesinde düzeldi ve saçları şimdi çok güzeller :)

Malzemeler:
1 adet küçük boy badem yağı
1 adet çam terebentin esansı
B vitamini bemiks ampul
E vitamini evigen ampul
C vitamini redokson ampul
Bepanten ampul
Tresan ısırgan otlu şampuan

Ampullerden birer tane kırıyoruz badem yağı ve çam terebentin esansının yarısını döküyoruz ve tresan şampuanla karıştırıyoruz..

Cidden çok faydası oluyor bizzat şahit oldum. yalnız ben birşey sormak istiyorum hergün saçımı yıkıyorum yıkamadan rahat edemiyorum benzer bir formül kullanan arkadaşlara soruyorum hergün bu karışımlı şampuanla saçımı yıkasam bir sorun olurmu? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Ve formülü uygulamak isteyenleri bekliyorum bakalım sonuçlar ne olacak.. :)

Redokson ampül de nerden çıktı? ?? :/// takip edemiyorum artık. .

ben de annemin yaptığı şeyi söyliyim o zaman.artık suna dumankayadan mı duymuş nerden duymuş tam olarak bilmiyorum ama 1 kavanoz zeytinyağının içine 8-10 tane at kestanesi koyup 1 hafta bekletiyosunuz.sonra kestaneleri zeytinyağından alın.zeytinyağının kokusu biraz kötü oluyor.ama her banyodan sonra saç uçlarınıza 4-5 damla saça ıslakken sürün.ya da daha yoğun bakım için ayrıca hafta 1 tüm saça uygulayıp 20 dakika bekletin ve yıkayın.yıpranmış boyalı saçlarda çok etkisi var.saç yumuşacık oluyor

konuyu hortlatmak istiyorum inşallah bana biri cevap verir kızlar.
bu karışımın içine doğum kontrol hapı da ekleniyormuş böyle denediniz mi

kuaförümden duymuştum doğum kontrol hapı sonradan dökme yapıyormuş canım.. ben bu kürden sonra yağ karışımı yapmıştım onunda çok faydası vardı.. şampuanlarıma artık hiç bişe katmıyorum

Tarifiniz güzel.Ama saçı her gün yıkamak saçın yapısını bozar.Saçlarınızı yağlandıkça yıkamalısınız.Çünkü saç en çok kendi yağıyla beslenir.Her gün yıkamak saçlarınızı kırabilir.

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…