işgüzar elti sorunsalı

Şahsen ben olsam hiç rahatsızlık duyduğumu belli etmezdim. Hatta ben onu ezerdim rahat rahat oturup Çay içip kahkaha savurur eşimle gezerdim. Bir zaman sonra ben eşşekmiyim Hizmetçi oldum diye dövünür emin olun. siz etrafta dolanıp bana ver o işi dedikçe o aslında sizin kendinizi göstermek için fırsat aradıgınızın farkında ve asla buna izin vermeyecek. En iyisi umrunuzda değilmiş gibi davranmak

Ahhh bu desinler için yapılan işler ve bunu yapan insanlardan nefret ediyorum

Genelde iş yapmamak için yarışılır ama sizinkini tersi olmuş :) bizde Eltiler köye gelmemek için kırk takla atıyorlar gelselerde şikayetleniyolar. Biri yedi yıl sonra geldi bir hafta kalacak sıkılıyomuşda sıkılıyormuş dediği tek şey bu. Sizinki iyiymiş yine boşverin.

Ooo kahvemi yapar karşısında birde sigara yakar zevkle izlerim valla
Hatta arada gaz bile veririm ne güzel hamarat hatunsun die

Ooh ne güzel işte yapsın ben de kenarda keyfime bakayımm:) iş için kimseyle yarışmam hatta kaçmanın yollarını ararımm:)) şaka bi yana bi gün o yemek yaparken arkasından caktırmadan biraz tuz ekle tuzlu olsun yemek millet sofrada cok tuzlu diye yiyemesin havası söner belki:)

Aslında şanslısınız köyde böyle bir elti ile zamanı geçirmek daha az yorucu olsa gerek ( eltiniz bence köle ruhlu ).. Sizin işinize gelmedi mi ben olsam hiç şikayet etmezdim sanırım hatta hep onunla giderdim ki rahat edeyim.Yani arayın bence küçük bir sohbet edip kapatın derim ben.

Hani öyle yapmaya çalışınca da açık açık esinle gitme laf söz olur biz gittik 2 gün yüzümüze bakmadilar falan diyo hevesim de kaçıyor. Zaten hizmetciyim enayiyim beni deli dürttü her iş başımda diye diye kafamı yiyor
Hani yapma diyorum nede olsa yapılacak bu işler hep sen mi yaptın bu zamana kadar.Bu kadar parçalamaya ne gerek var kendini diyorum.Ama işte takılmamayım diyorum geriliyorum ortamda geriliyor rahat olamıyorum.

Bence daha yorucu yani kafa yorucu.Sakin kafadengi olsa beraber ıslerimizi halletsek.zaten gündelik işler çok işte yok oturup cayımızı icsek.Cocuklarimizla ilgilensek.Ama bu öyle değil daha kahvaltı da çay içerken hadi hadi ben islere gireseyim yeter bu keyif deyip sofrayi topluyor daliyor soğan sarimsak dogramaya.Haydaa bi dur yapariz.O bana orayı cekilmez hale getirmek istedi.Çünkü ben mayis ayinda gidip tek başıma kizim ile kv kp çok güzel günler geçirmiştik. O zaman da iş vardi o zaman da yemek yapıliyordu tel başıma sorunsuz sakince hallediyordum bu kadar şeye gerek yok yani

Kadının mizacı zaten öyleymiş, yemeği o yapıyorsa bulaşıgi da siz yıkayın, sorun ne , altı ustu 1 hafta, iki ay geçmiş unutamamışsınız.

Sen dua et bütün işlere koşturmayı seviyor, birde eltinin bağ bahçesi olup çalışıp kaynanaya gelse bayramda hiç bir hizmete elini sürmese daha kötü yani durumun o kadar vahim değil

Kadının mizacı zaten öyleymiş, yemeği o yapıyorsa bulaşıgi da siz yıkayın, sorun ne , altı ustu 1 hafta, iki ay geçmiş unutamamışsınız.

Olay öyle değil işte.Çok fazla soğudum için görüşmek istemiyorum.Birini tanımak istiyorsan seyahat etmek lazimmis ya doğru.Bulaşık yıkamak sorun değil tabiikide onun gosteris yapıp beni geri plana atmasi . Sevmiyorum böyle şeyleri benim mizacimda da biraz daha on planda olmak var o zaman

iki elti fena rekabete girmişsiniz

şimdi sonuç ne maç kaç kaç kaç bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…