• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İshal gebelik

badem344

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
13
Kızlar iyi akşamlar dün öğlende eşimin canı tavuk çekti çıkarttı buzluktan kızarttı yedik ben çok yemedim o yedi baya ama akşam saat 8 gibi bişi oldu bana mide hassaslaştı bulanır gibi oldu karnım guruldadı gece 4 te tuvalete kalktım af edersiniz ishal olmuşum acaba tavukla alakası varmı bu durumun Mart 13 ve 19 da korunmasız ilişki yaşadık yoksa gebelik vs mi bilemedim araştırdım hamilelik başlangıcında olabiliyormuş eşimde yedi bişi olmadı ona acaba neden böyle oldum bilen varmı :( şimdi geçti gibi ama karnım hala gurulduyor

Kız tavuktan girdin ishalden çıktın zehirlendim desen anlayacağım gebelikle alakası ne çözemedim idrar testi yap bak geçmiş olsun 🤦‍♀️🤣
Bilemedim işte bendee😂🤦 hepsi karıştı bu ay kafayı yiyecem yaa ne biliyim adete daha 17 gün var çıkmazki

Tavuk öyle ya bozuk kısmı sana gelmiş olabilir. Annemler iş yerinde tavuk döner söylediğinde bir tek annem zehirlemişti. Tavukta küçük bir parça bile gelse zortlatıyo 😂 belirtiler için erken.
Beni demir içeren takviye ishal yaptı öyle bişey sandım başlıktan 🫢

Tavuk öyle ya bozuk kısmı sana gelmiş olabilir. Annemler iş yerinde tavuk döner söylediğinde bir tek annem zehirlemişti. Tavukta küçük bir parça bile gelse zortlatıyo 😂 belirtiler için erken.
Beni demir içeren takviye ishal yaptı öyle bişey sandım başlıktan 🫢
Belli değil yaaq zehirlendim sanırım ufaktan Allah'tan bişi olmadı bugün çok iyiyim çok şükür tavuklu Sultan kebabı yaptım geçen gün çok güzeldi yine, yapasım var ama korkuyorum o kanat tqvuğu yedikten sonra korkar oldum zehirledi beni resmen

Back
X