- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.245
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli diye hiç güvenme,çünkü bir aydır fırttırmak üzereyim.Eşimin iş yerinde bir arkadaşı ki hemcinsim olur kendisi. Eşime çocuk düşünüyor musunuz kaç tane vs tarzı sorular sormuş bugünde eşim anlattı laf arasında böyle bir konuşma oldu bende söyle böyle dedim diye. Şimdi asıl sorum şu ki ben asla iş arkadaşıma hele ki karşı cinsse asla bu tarz bir soru sormam bana özel hayata girmek gibi geliyor. Eşime birşey demedim tepki vermedim sonra hiçbirşey anlatmaz olur diye. Sizce kadının bu soruyu sorması normal mi yani ben olsam soramazdım. Kadında evli bu arada kötü birşey olduğu için değil sadece bunları sorabilmesi saçma geldi
Okudum ve hala filozof olduğunuzu düşünüyorum
Tedx de bir tane sexolog hanımın konuşmasını dinlemiştim. İnsanlara, çocuk yok mu daha çocuk düşünmüyorsunuz diye sormanın ne kadar yanlış olduğunu anlatıyordu.
Yani sevişiyor musunuz, yatak odanız nasıl gibi sorularla eş değermiş, gereksiz bir soru!
Ama bizim millet meraktan işte, ne zaman olacak, ikinciyi düşünmüyor musun falan diye sorarlar.
Oturup aslında ayrıntılı anlatacaksın sexs hayatını utanacak mı bakalım ?
Kalkıp yatak odanızın durumunu sormamış normal bişey sormuş herseyden böyle nem kaparsanız işiniz zor
Yaa nelere takiliyorsunuz herseyden kotu bi anlam çıkarma cabasindasiniz .... benim esimde devlet memuru oradaki arkadaslari bayan bay hepsi aman haaa ikinci cocugu yapin gecikmeyin diye muhabbet ceviriyorlar....esimde gelir bana anlatir hic sizin gibi dusunmedim...
Yaa nelere takiliyorsunuz herseyden kotu bi anlam çıkarma cabasindasiniz .... benim esimde devlet memuru oradaki arkadaslari bayan bay hepsi aman haaa ikinci cocugu yapin gecikmeyin diye muhabbet ceviriyorlar....esimde gelir bana anlatir hic sizin gibi dusunmedim...
İş ortamında lafın gelişi çocuk var mı yok mu tarzı sorular şayet çocuk varsa çoluk çocuk nasıl sorusuyla benzerdir baha art niyetli gelmedi kişi yapı olarak laubaliyse eğer sıkıntı baştan başlar bu soruya gelmeden . Ki ortada eşinizde absürd bişey görseydi size anlatmazdı belkide ..Siz toplasan 2 ay bile tanımadığınız iş arkadasınız beyefendiye sorar mıydınız bu soruyu peki? Yani ben samimiyetim olsa sorayım da tanımadığı bir insana sorması tuhaf geldi.
İş ortamında lafın gelişi çocuk var mı yok mu tarzı sorular şayet çocuk varsa çoluk çocuk nasıl sorusuyla benzerdir baha art niyetli gelmedi kişi yapı olarak laubaliyse eğer sıkıntı baştan başlar bu soruya gelmeden . Ki ortada eşinizde absürd bişey görseydi size anlatmazdı belkide ..
Farkli görüslere acik olmayacaksaniz niye buraya konu açtınız.. duymak istediklerinizi okumayinca ayyy ugrasamiyacam demek kolaya kaçmaktır.. selametleNe mutlu size o zaman. Ben yeni tanıdığım insanlarla bu soruları konuşacak samimiyette olamıyorum size normal gelmiş ben normal karşılayamıyorum. Herşeyden bir anlam çıkardığımı bu konuyu okuyarak mı söylüyorsunuz acaba? Ay uğraşamayacağım gerçekten
Boşuna kendi huzurunuzu bozmayın kapılar kapandı mı herkes kendi hayatını yaşıyor mutlu kalmanız dileğiyle ..Haklısınız galiba teşekkür ederim.