• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşi arkadaşı ile sohbet

Ben bebek planı içindeyim hoş 9 aydır tutturamadık ama :)) eşimin arkadaşlarını yemeğe çağırmıştık kadınlardan bir tanesi mutfakta beni bildiğin sıkıştırıp :))) seni devlet hastanesinde görmüşlerrrrr tedavi mi görüyorsunnn demişti:))
Bende denemeye başladık kan filan verdim dedim. Hala ısrarla tedavi di mi tedavi diyince tatlım ben sen miyim o tarz bir durumda üst düzey bir hastaneye giderim basit bir kan verme işiydi dedim. ( bilerek bel altı vurdum)
Bazıları gerçekten fesat şu açıdan neden bakmıyor ayyy canım yoksa hamile misin :) hoş de olabiliriz tedavi ayıp değil günah değil. Olmazsa elbette bakacağız bir çaresine rabbim istesin her şey vesile.
Kadına öyle çıkışınca nasıl odaya döndüğünü bilemedi. Ama bir diğer arkadaşı düşünüyor musunuz sizde hocam diye çay içerken sorunca inşallah evet artık istiyoruz dedi eşim. Tarzda önemli:))

Benim eşime de bayan iş arkadaşları soruyormuş hatta çocukların derdini filan anlatıyorlarmış normal yani sıkıntı etmeyin

Uzun yillardir mesai arkadasiysa sormasini yadirgamam. Ama yeni bir arkadasliksa bu tarz ozel hayat sorularindan hoslanmam. Kendim de sormam bana da sorulmasini sevmem. Bazi kadinlar patavatsiz ve merakli olabiliyor, belki oyle biridir bilemeyiz.

Kalkıp yatak odanızın durumunu sormamış normal bişey sormuş herseyden böyle nem kaparsanız işiniz zor

Siz rahatsız olmussunuz ama bnde pek bişey görmedim bunda. Evli bir Müdürüm vardı erkek eşi hamile bana da sorardi düşünüyor musun diye hiç aklıma kötü bişey gelmedi. Sonuçta cinsellik konuşmuyoruz Genel soru bu bence

Eşimin iş yerinde bir arkadaşı ki hemcinsim olur kendisi. Eşime çocuk düşünüyor musunuz kaç tane vs tarzı sorular sormuş bugünde eşim anlattı laf arasında böyle bir konuşma oldu bende söyle böyle dedim diye. Şimdi asıl sorum şu ki ben asla iş arkadaşıma hele ki karşı cinsse asla bu tarz bir soru sormam bana özel hayata girmek gibi geliyor. Eşime birşey demedim tepki vermedim sonra hiçbirşey anlatmaz olur diye. Sizce kadının bu soruyu sorması normal mi yani ben olsam soramazdım. Kadında evli bu arada kötü birşey olduğu için değil sadece bunları sorabilmesi saçma geldi
evli diye hiç güvenme,çünkü bir aydır fırttırmak üzereyim.
Üst kat komşumuz kadın patronuyla aldatıyor kocasını.
Hemde kocası ve çocuklar evde yokken,patronunu eve alıp alem yapıyor her türlü.Boyu kadar iki çocuğu var bu kadının üstelik.
Ramazan günü bile attı patronunu eve şoktayız.
Dünyanın çivsi çıkmış o nedenle kötülüğü herkesten bekle.
Genişleye genişleye toplanamaz olduk artık malesef.

Tedx de bir tane sexolog hanımın konuşmasını dinlemiştim. İnsanlara, çocuk yok mu daha çocuk düşünmüyorsunuz diye sormanın ne kadar yanlış olduğunu anlatıyordu.
Yani sevişiyor musunuz, yatak odanız nasıl gibi sorularla eş değermiş, gereksiz bir soru!
Ama bizim millet meraktan işte, ne zaman olacak, ikinciyi düşünmüyor musun falan diye sorarlar.
Oturup aslında ayrıntılı anlatacaksın sexs hayatını utanacak mı bakalım ?

Okudum ve hala filozof olduğunuzu düşünüyorum

Gerçekten kıskanç biri değilim işyeriyle ilgili pek hos olmayan duyumlar aldım. Ben asla sormam bir erkek arkadasa bana tuhaf geliyor galiba. Yani neden merak edeyim ki? Gitsinler sanat spor iş konuşsunlar o kadar konu varken neden kaç çocuk yapacagını sorar anlamıyorum.

Tedx de bir tane sexolog hanımın konuşmasını dinlemiştim. İnsanlara, çocuk yok mu daha çocuk düşünmüyorsunuz diye sormanın ne kadar yanlış olduğunu anlatıyordu.
Yani sevişiyor musunuz, yatak odanız nasıl gibi sorularla eş değermiş, gereksiz bir soru!
Ama bizim millet meraktan işte, ne zaman olacak, ikinciyi düşünmüyor musun falan diye sorarlar.
Oturup aslında ayrıntılı anlatacaksın sexs hayatını utanacak mı bakalım ?

Az sonra bir arkadaşımız size de filozof yaftası yapıştıracak diye çık kırkıyırım:))))

Kalkıp yatak odanızın durumunu sormamış normal bişey sormuş herseyden böyle nem kaparsanız işiniz zor

Siz toplasan 2 ay bile tanımadığınız iş arkadasınız beyefendiye sorar mıydınız bu soruyu peki? Yani ben samimiyetim olsa sorayım da tanımadığı bir insana sorması tuhaf geldi.

Yaa nelere takiliyorsunuz herseyden kotu bi anlam çıkarma cabasindasiniz .... benim esimde devlet memuru oradaki arkadaslari bayan bay hepsi aman haaa ikinci cocugu yapin gecikmeyin diye muhabbet ceviriyorlar....esimde gelir bana anlatir hic sizin gibi dusunmedim...

Yaa nelere takiliyorsunuz herseyden kotu bi anlam çıkarma cabasindasiniz .... benim esimde devlet memuru oradaki arkadaslari bayan bay hepsi aman haaa ikinci cocugu yapin gecikmeyin diye muhabbet ceviriyorlar....esimde gelir bana anlatir hic sizin gibi dusunmedim...

Ne mutlu size o zaman. Ben yeni tanıdığım insanlarla bu soruları konuşacak samimiyette olamıyorum size normal gelmiş ben normal karşılayamıyorum. Herşeyden bir anlam çıkardığımı bu konuyu okuyarak mı söylüyorsunuz acaba? Ay uğraşamayacağım gerçekten

Siz toplasan 2 ay bile tanımadığınız iş arkadasınız beyefendiye sorar mıydınız bu soruyu peki? Yani ben samimiyetim olsa sorayım da tanımadığı bir insana sorması tuhaf geldi.
İş ortamında lafın gelişi çocuk var mı yok mu tarzı sorular şayet çocuk varsa çoluk çocuk nasıl sorusuyla benzerdir baha art niyetli gelmedi kişi yapı olarak laubaliyse eğer sıkıntı baştan başlar bu soruya gelmeden . Ki ortada eşinizde absürd bişey görseydi size anlatmazdı belkide ..

İş ortamında lafın gelişi çocuk var mı yok mu tarzı sorular şayet çocuk varsa çoluk çocuk nasıl sorusuyla benzerdir baha art niyetli gelmedi kişi yapı olarak laubaliyse eğer sıkıntı baştan başlar bu soruya gelmeden . Ki ortada eşinizde absürd bişey görseydi size anlatmazdı belkide ..

Haklısınız galiba teşekkür ederim.

Ne mutlu size o zaman. Ben yeni tanıdığım insanlarla bu soruları konuşacak samimiyette olamıyorum size normal gelmiş ben normal karşılayamıyorum. Herşeyden bir anlam çıkardığımı bu konuyu okuyarak mı söylüyorsunuz acaba? Ay uğraşamayacağım gerçekten
Farkli görüslere acik olmayacaksaniz niye buraya konu açtınız.. duymak istediklerinizi okumayinca ayyy ugrasamiyacam demek kolaya kaçmaktır.. selametle

Çok sıradan sorular bunlar, 2 ay kısa bir süre gibi ama bu insanlar 2 ayda günde en az 8-9 saat birlikte. Haliyle muhabbet dönecek. Yeni tanıştığı haftada bir görüştüğü birisi değil sonuçta. Belki de konu konuyu açmıştır. Takılmayın bence.

Back
X