• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşi arkadaşı ile sohbet

Az sonra bir arkadaşımız size de filozof yaftası yapıştıracak diye çık kırkıyırım:))))

Haha. İlk çağ filozları kadar felsefeye ne kattık derim bende :)
Ki konuşmasını paylaştığım insan çağımızdan bir sexolog açıp TedX konuşmasını diyebilir merak eden :)

Eşimin iş yerinde bir arkadaşı ki hemcinsim olur kendisi. Eşime çocuk düşünüyor musunuz kaç tane vs tarzı sorular sormuş bugünde eşim anlattı laf arasında böyle bir konuşma oldu bende söyle böyle dedim diye. Şimdi asıl sorum şu ki ben asla iş arkadaşıma hele ki karşı cinsse asla bu tarz bir soru sormam bana özel hayata girmek gibi geliyor. Eşime birşey demedim tepki vermedim sonra hiçbirşey anlatmaz olur diye. Sizce kadının bu soruyu sorması normal mi yani ben olsam soramazdım. Kadında evli bu arada kötü birşey olduğu için değil sadece bunları sorabilmesi saçma geldi

nesi saçma geldi mesela?
sıradan bir sohbet konusu..

Eşimin iş yerinde bir arkadaşı ki hemcinsim olur kendisi. Eşime çocuk düşünüyor musunuz kaç tane vs tarzı sorular sormuş bugünde eşim anlattı laf arasında böyle bir konuşma oldu bende söyle böyle dedim diye. Şimdi asıl sorum şu ki ben asla iş arkadaşıma hele ki karşı cinsse asla bu tarz bir soru sormam bana özel hayata girmek gibi geliyor. Eşime birşey demedim tepki vermedim sonra hiçbirşey anlatmaz olur diye. Sizce kadının bu soruyu sorması normal mi yani ben olsam soramazdım. Kadında evli bu arada kötü birşey olduğu için değil sadece bunları sorabilmesi saçma geldi

Soru sorması saçma gelmedi iş arkadaşı. Düşünmeniz gereken bunları sorma cesareti nereden geliyor önce eşinizi sorgulamak lazım.

Back
X