işi bırakıp azıcık ev hanımlığı yapmak istiyorum...

Bende evde oturmak isterdm benimde esim calisma demez borcumuz var ustelik esim yedigi cikolatanin copunu bile atmaz koltugun utunden toplarim o derecr dağınık ev is temposu benide yoruyor alistm gibi biraz bende 3 aylik evliyim

çoçuk yok ama çok yoruldum.uzun yıllardır çalışıyorum.bazen sırf evde oturmak için çoçuk yapmayı düşünmüyor değilim.
Bak guzel fıkır:)saka bır yana uzun yıllar calısmıs ve cocukları olduktan sonra ev hanımlıgına terfı olan bırı olarak soyluyorum eve hanımlıgı cok sıkıcı cok...Ben cocuklarımı kımselere bırakamadıgmdan su anda calısmıyorum aksı halde 5 dakka oturmam evde ınsankb pskıkolojısı bozuluyo valla. Kı 2 cocukla ılgıl3ndıgım halde oblar uyudugunda falan acayıp bosluga dusuyrum.

biz kadinlar bazen gereksiz yere cok titiz olabiliyoruz. bende öyleyim is ev derken aksam 9 da yorgunluktan gidip yatiyorum daha fazla uykusuzluga dayanamiyorum.
hergün ev süpürüyorum sacmalik ama yapiyorum iste. bosu bosuna yoruyorum iste kendimi.
acaba kendime eziyet etmek bana mutlulukmu veriyor :rolleyes:

çoçuk yok ama çok yoruldum.uzun yıllardır çalışıyorum.bazen sırf evde oturmak için çoçuk yapmayı düşünmüyor değilim.
Çocuğunuz olana kadar calisin yani evde oturup çocuk yokken ne yapacaksiniz?

Simdi hepimiz büyüdük annem sabahtan isini hallediyor tüm gün duvarlar üstüme geliyor diyor. Küçük çocuk olsa neyse zaten tüm hayatini kapliyor ama calisin para biriktirin işinizi sevmeye calisin...

Bunu kendine sakın yapma ilk başta rahat gelebilir ama sonra çoook sıkılırsın özellikle çalışmaya alışan biri asla evde yapamıyor..Ben hamileyim diye zorla istemeyerek bıraktım hatta eşime ağlandım çalışabilirim son haftaya kadar asla dedi şimdi sadece pazartesi ve salı kendiyle iş yerine gelmeme izin veriyor...Diğer günler ise evde kafayı yiyorum..Çalış paranı kazanmaya devam et hayat evde asla geçmiyor.....:KK42:

Bende evde oturmak isterdm benimde esim calisma demez borcumuz var ustelik esim yedigi cikolatanin copunu bile atmaz koltugun utunden toplarim o derecr dağınık ev is temposu benide yoruyor alistm gibi biraz bende 3 aylik evliyim

bendede öyle bir koca var. ya görüyorsun demi en son cikolatayi sen yemissin iste cöpünü niye atmiyorsun.
hele kahve icer bardagi götürür mutfaga, onu direk bulasik makinesine koycagi yerde icine su koyup oraya birakir. sordugumda ise kurumasin diye icine su koyuyomus belki birdaha icermis ayni bardaktan. he he icersin...

Bazen ben de bunalıyorum çalışmaktan. Keşke diyorum maddi olarak çok rahat olsak da çocuk doğurup evde otursam. Haftanın 6 günü çalışıyorum ben. Cumartesi işten çıkınca saatlerce ev temizliği yapıyorum. Pazar günü de dinlenmeye ancak vaktim oluyor. Ütüydü yemekti derken o gün de bitiyor. Sosyal hayat sıfır. Ama böyle zamanlarda yıllık izin kullanıyorum. Ya da rapor alıyorum 3 gün evde oturuyorum. İnan bana 3.günden sonra insan bunalıyor. Evde hep aynı şeyleri yapmaktan sinirin bozuluyor. Çalışmak iyidir, boşver. Para kazanmak gibisi var mı?

Çocuk olunca tamam ama çocuksuz çalışmamak sizi çok sıkar..bende bazen keşke ev kadını olsam diyorum özellikle sabah yataktan çıkma savaşı verirken ama sonra 3 gün tatil olunca sıkılıyorum..yani evde olsan işi özlersin, işte olsan evi özlersin hayat böyle bir şey..bu arada ev işi konusunda çok yüklenmeyin kendinize bırakın dağınık kalsın haftada bir gün ayırın temizliğe yoksa çekilmez öyle hayat..

Back
X