Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem istemiyor, tum evin islerine yardim etsin
Ama cocugunız olupta bu konuyu acsaydınız ozaman baska olrdu ....
Bak guzel fıkır:)saka bır yana uzun yıllar calısmıs ve cocukları olduktan sonra ev hanımlıgına terfı olan bırı olarak soyluyorum eve hanımlıgı cok sıkıcı cok...Ben cocuklarımı kımselere bırakamadıgmdan su anda calısmıyorum aksı halde 5 dakka oturmam evde ınsankb pskıkolojısı bozuluyo valla. Kı 2 cocukla ılgıl3ndıgım halde oblar uyudugunda falan acayıp bosluga dusuyrum.çoçuk yok ama çok yoruldum.uzun yıllardır çalışıyorum.bazen sırf evde oturmak için çoçuk yapmayı düşünmüyor değilim.
Çocuğunuz olana kadar calisin yani evde oturup çocuk yokken ne yapacaksiniz?çoçuk yok ama çok yoruldum.uzun yıllardır çalışıyorum.bazen sırf evde oturmak için çoçuk yapmayı düşünmüyor değilim.
Bende evde oturmak isterdm benimde esim calisma demez borcumuz var ustelik esim yedigi cikolatanin copunu bile atmaz koltugun utunden toplarim o derecr dağınık ev is temposu benide yoruyor alistm gibi biraz bende 3 aylik evliyim
çok yoruldum iş ev.yeni evliyim ve çalışmak istemiyorum ama eşim bu konuda hiç tölerans göstermiyor.var mı bu durumda olanlar...