- Konu Sahibi kelebekim35
-
Hayat şartları çok zor artık,bence haklılar
Kendi memur olmak için çabalıyıp ya da daha fazla kazanabilmek için kafa yorsalar ileride daha mutlu olabilirler ama ?. artık bayanlar kendilerini garantiye alacaklarına erkekler alıyor
( kusuruma bakmayın ama olur mu iyice kötü oldum bu durumdan dolayı kötü bir his yarattı bende benim işim olduğunu düşünüp bir anda işsiz olduğumu düşününce fikri değişmesi durumundan dolayı)
bu zamanda elbet tek maaşla geçinmek zor eminim .. ama o kadar şart koşuyorlar ki kendimi işe yaramaz hissediyorum.. hiç bir yere katılmak istemiyorum..
Aslında insanlar yetinebilse elindekiyle .. ne var ki apart yok 5 yıldızlı otel de tatille mi geçiyor herksin hayatı... analarımız babalarımız ninelerimiz nasıl geçindi geçinmek istesin insanlar.. anlaşmak değil mi ..para oldu mu her şeyi kapatıyor kızın isterse beğenmesin , çekilmez olsun..
Babam da devlet memuru idi ama bu yaşıma kadar daha otel de tatil yapmadım .. günü birlik olduk ancak ... araba olmadan da yaşadık..lüks dairemiz olmadan da .. artık insanlar doyumsuz oldu ..
Ben çok kafaya taktım ya da saçmaladıysam kusura bakmayın hanımlar .. Çünkü bir yandan tanıdıkların hele bir işin olsun kuyruk olacaklar demeleri yok mu pusu da mı bekliyorlar işe girmem için .. hayat bu çalışmaz duruma da gelebilirim ileri de yollayacak mı adam boşucak mı ..
Tekrar kusuruma bakmayın bu işsizslik, sabahtan akşama kadar ders çalışmak zorunda olmam .. sinirlerini yıprattı iyicene
bu konuyu bende çook düşünüyorum...
bazı kadınlar sırf meslekleri var diye evleniyor erkek, kadında erkeğin onu sevdiğini zannediyor,hele anlıyorsada kabulleniyor buda sevgidir demekki bende bir şeyim havalarına giriyor.
bu böyle sürer
sonuçta olan çocuklara oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?