• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işid Denilen Terör (Firavun) Ordusu Hakkında..

Fairy Tale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
786
169
53
Allah kahretsin o Işid denilen bu terör örgütünü!
Ne kadar ırz düşmanı uyuşturucu kaçakçısı varsa bu örgütte arkadaşlar.
Lüften çevrenizdeki insanları uyarın, cahil kesimi kırsal kesimi etkilemeye çalışıyorlar özellikle.

Biz de bireysel olarak insanları bilinçlendirelim ki en azından bu şekilde savaşalım onlarla. :KK53:

Sevgiler...

Son düzenleme:
bu bölümde sadece haber içerikli konu açılıyor ve link vermek zorundasınız.
bu sebeple konunuzu kapatıyorum.

Bu kadin sunnet olmayi nasil kabul etmis? Sevap mi isledigine inaniyor. Nasi yikanmis beyinleri. Kiz cocuklari olmasin boyle kadinlarin.

Bu kadin sunnet olmayi nasil kabul etmis? Sevap mi isledigine inaniyor. Nasi yikanmis beyinleri. Kiz cocuklari olmasin boyle kadinlarin.

Cehalet böyle birşey işte. Hadi bedeninden acından vazgeçtin diyelim, kötü yola düşmekten mi korudun şimdi kendin?
Bu insanın kendine yapabileceği daha büyük bir hakaret var mıdır?

Bence de olmasın. Hatta ne kız çocuğu ne oğlu olmasın, zira bu kadının yetiştireceği oğuldan da ancak terörist yetişir...

Allah ıslah etsin hepsini.Biz cehennemliğiz de onlar cennetlik mi oluyor bu durumda.Yazık ,bunların büyüteceği çocuklara üzüldüm,hele de kızsa daha bir üzücü.Neler gelecek başına kim bilir

Amaç kadınların namusunun korunmasıysa, erkekleri kökten sünnet etseler ya..ne tecavüz olur o zaman ne de aldatma..

Arkadaslar bu manyaklarin ortaya cikacagini 1400 yil evvelden peygamer efendimiz soylemis hadislerdede var. Ilginizi cekerse Googleda '' siyah bayraklilarin hakkinda hadisler diye'' ararsaniz bulursunuz..

Ya bu insanlar vallahi manyak, bunlara uyanlar onlardan beterler. Zaten onlarda akil olsa once bi dusunurler, eger haram olsa boyle birsey allahim niye bizi boyle yaratti o hisseleri verdi diye. Herseyi dusunurler ederler bir bunu dusunemezler. En cok uzende boyleleri yuzune dinimiz kotu gosteriliyor...

öncelikle şunu söyliyim işid falan katıksız yazacağım.

kadınalrın sünnet olması vardır ;

Hz. Peygamber (asm), "Sünnet (hıtan), erkeklere sünnet, kadınlar için fazilettir." (Ahmed b. Hanbel, V, 75; Ebu Davud Edeb, 167; el-Fethu'r-Rabbânî, XVII, 1312)

Ümmü Atiyye el-Ensârî (Radiyallahu Anha) şöyle dedi:

“Medine’de kadınları sünnet eden bir kadın sünnetçi vardı. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) o sünnetçi kadına:

−‘Fazla derinden kesme! Çünkü bu, kadın için daha çok tat (orgazm) almasını sağlar. Kocası içinde daha sevimlidir’buyurdu.”

Ebu Davud 5271

ancak farz değildir..

''Ne kadar ırz düşmanı uyuşturucu kaçakçısı varsa bu örgütte arkadaşlar. ''

demişsin de arkadaşım ne kadarını tanıyorsun ?
bizim mahallede dernekleri var gayet yardım sever insanlar kimselere zararları yok uyuşturucu kullanan gençlere nasihat ediyorlar hastahaneye yatırıp tedavi ettiriyorlar vs.

gelelim imamların arkasında namaz kılmamalarına akideleri ters oldugu için onların arkasında namaz kılmıyorlar..diye biliyorum

ve ayın hareketine göre oruca başlamak da hadislerle sabitlenmiş birşeydir birçok arap ülkesi hilal görüntüleme merkezlerinden hilali takip ederk oruca başladılar ve diyanet 1 gun once erken basladı oruca o da takvimi 1 yıl once hazırladıkları için falan filan.

bir diğer konu sahur saatleri; diyanet yine erken sahur yaptı sahur saati de hadislerde eline beyaz ipi alıp rengi ayırt edilinceye kadar yiyin için diyor diyanetn sahuruna göre ipin rengi belli olmuyordu yaklask 40 dk sonra belli oluyordu yani yemeyi içmeyi o an bırakmak gerekiyor..

şeriat muhabbetine gelirsek de hiç bir müslüman şeriati inkar edemez keza ölünün yıkanıp defnedilmesi de şeriattır ramazan kurban bayramı vs şeriattır.. sanırım o kadın bunlardan bahsetmeye calısmıs

kadınalrın sünnet olması vardır ;

Hz. Peygamber (asm), "Sünnet (hıtan), erkeklere sünnet, kadınlar için fazilettir." (Ahmed b. Hanbel, V, 75; Ebu Davud Edeb, 167; el-Fethu'r-Rabbânî, XVII, 1312)

Ümmü Atiyye el-Ensârî (Radiyallahu Anha) şöyle dedi:

“Medine’de kadınları sünnet eden bir kadın sünnetçi vardı. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) o sünnetçi kadına:

−‘Fazla derinden kesme! Çünkü bu, kadın için daha çok tat (orgazm) almasını sağlar. Kocası içinde daha sevimlidir’buyurdu.”

Ebu Davud 5271

ancak farz değildir..

''Ne kadar ırz düşmanı uyuşturucu kaçakçısı varsa bu örgütte arkadaşlar. ''

demişsin de arkadaşım ne kadarını tanıyorsun ?
bizim mahallede dernekleri var gayet yardım sever insanlar kimselere zararları yok uyuşturucu kullanan gençlere nasihat ediyorlar hastahaneye yatırıp tedavi ettiriyorlar vs.

gelelim imamların arkasında namaz kılmamalarına akideleri ters oldugu için onların arkasında namaz kılmıyorlar..diye biliyorum

ve ayın hareketine göre oruca başlamak da hadislerle sabitlenmiş birşeydir birçok arap ülkesi hilal görüntüleme merkezlerinden hilali takip ederk oruca başladılar ve diyanet 1 gun once erken basladı oruca o da takvimi 1 yıl once hazırladıkları için falan filan.

bir diğer konu sahur saatleri; diyanet yine erken sahur yaptı sahur saati de hadislerde eline beyaz ipi alıp rengi ayırt edilinceye kadar yiyin için diyor diyanetn sahuruna göre ipin rengi belli olmuyordu yaklask 40 dk sonra belli oluyordu yani yemeyi içmeyi o an bırakmak gerekiyor..

şeriat muhabbetine gelirsek de hiç bir müslüman şeriati inkar edemez keza ölünün yıkanıp defnedilmesi de şeriattır ramazan kurban bayramı vs şeriattır.. sanırım o kadın bunlardan bahsetmeye calısmıs

işidide savunan varmış. hemde bir kadın. şoka girdim. size bir kaç link vereyim ne dersiniz. bekleyin.

diye belirttim yorumumda birilerini savunmadıgımı da belirttim..

mahallemde gördüğüm derneklerine gelip giden 200 kişi hakkında ki söylemlerimi yaptım.. benim gördüklerim böyleler dedim.

recm sadece işidin yaptıgı birşey değil öncelikle bunu belirteym islamiyette recm vardır , araştırın göreceksinz inşaallah.

sonra cihad kavramı da son 10 yılda türeyen birşey değil 1400 yıl once peygamber efendimz sav. zamanında da vardı.. peygamber sav gibi bircok sahabede müşrikleri ve kafirleri öldürmüştü hiçbir müslüman da bunları reddedemez.

yani demek istediğim şu ki kimse islamiyet de adam öldürmek yok diyemez.. bunları da araştırın göreceksiniz.

yapmayın lütfen. . recm yok islamiyette.
siz bunu kabul edebiliyormuunuz. bir diş hekimi kız erkek hasta baktı diye öldü,rüldü. başı kesildi
sevdiğiyle beraber oldu diye taşlanarak öldürülen kadınlar erkekler.
bu islamiyette yok. islamiyet bu kadar acımasız değil.
bana bununla İlgili ayet bulun var diyorsanızki yok. recmle ilgili..
o gazeteci masımdu. ama öldü,rüldü. acımasıxca.
islam dini hoşgörü dinidir der herkes. nerede bu hoşgörü. işid seri katillerin dolduğu kendilerini tatmin ettiği rahatlattığı bir örgüt.

Böyle zihniyetleri gördükçe kitabımızın değiştirilmeden günümüze geldiğine olan inancım azalıyor.
Zaten bir çok şeyi de ayet ile değil hadis adı altında gösteriyorlar.
Hadislerin bir çoğu da sonradan söylenilmiş gibi...

Back
X