- 12 Temmuz 2006
- 58.945
- 225.195
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Hepimiz birbirimizi öldürelim madem, istenen tamda bu, fırlayalım sokağa, kadın, bebe, yaşlı demeden vur vurabildiğine.
Etnik kökeni bizden olmayan gelinlerimizi, damatlarımızı, eşlerimizi, arkadaşlarımızı hepsini dışlayalım, kökenler, inançlar, particilik her biri bir yana savrulsun, lokmalara ayrılınca bizi yemesi daha kolay olacak, ellerini ovuşturanlara verelim bu fırsatı.
Ateşin o evi bu evi yok, ülke ateş içinde.
Bu ülkenin her yerinde ateş 2 yıl önce de yandı abla.
Dışlanan da oldu,kadın,genç,çocuk demeden vurulan da...
Ve şimdi yardım,birlik diyenlerin büyük çoğunluğu olanlara oh çekti,el ovuşturdu.
Çocuklar ve bebekler dışında kimse masum değil.
Ne şimdi ne geçmişte.
Her Mehmetçik Türkiye'nin evladı, onların saçının teline zarar gelmesi hepimizin yüreğini dağlıyor.evet evet bunu yapsınlar.
oğlum askere gidecek yakında,savaş olur da oğlumu göndermeye kalkarlarsa kampanya başlatacağım,önde cumhurbaşkanı,bakan ve milletvekillerinin oğullarının olması gerekliliği konusunda.yani beni tvlerde görebilirsiniz
Evet abla, felaket dört bir tarafımızda.Birşey daha eklemek istiyorum zamanında particilikle bile suçlandım, suçlandık, tek bir partiye sempatim olmadı, umrumda da değiller.
Gezi'de ölenlere üzülürken ana olduğum, bu vatanın bir insanı olduğum için üzüldüm, gözyaşı döktüm, birçoğumuzda bu sebeplerle üzüldük ağlaştık.
İnsanı insan olduğu için sevmek gerek, ne partisi ne düşüncesinin gözümde zerre önemi yok.
Bugün'de doğu için üzülüyorum, evlerinde korku içinde bekleyen, bebesi siren seslerinden ürken analar için.
Askerde bizim poliste, onlar içinde gözyaşı döküyorum, artık bırakalım sizi bizi, partileri, bugün gerçekten herşeye sünger çekip yeniden birbirimize destek olma zamanı, bu sefer başka, hakikaten başka ve bu alev büyürse hepimizi yakacak
bizden silah istiyorlar , silah alıp ışıdi engellemek çatışmak için , haliyle hükümette yardım etmiyorYa hanımlar belliki daha bilgilisiniz ben anlamam bu politikadan da.....
Bunları yapan kimler yorumları okudum belliki siz biliyorsunuz biri bana enine boyuna olmasada anahtar sözcüklerlede olsa neler olduğunu anlatabilir mi lütfen?
Mantığım almadı benim Işidi protesto edenler Suriyede öldürdüğü insanlar için ise
bu protestocular neden bankalara oralara buralara saldırıp yangın çıkarıp zarar veriyorlar..
Bu işin mantığı nerde yoksa benim mi kafam basmıyor?!!
Hayır yani Suriyedeki yiten canlar için ise protesto, protesto edenler Türkiyedeki canlara niye kast ediyor....
ben parti sempatizyanligi yapmanin yeri olmadgi dusunuyorm.bu durumdan pay cikarip sirf hukumeti karalamk icin bu kaos ortamina nerdeyse oh olsun diye el ovusturanlari da anlamiyorm.gercek su ki hicbir insan hayati siyaset kadar degersz degildr.dun gece 10 kisi öldü burda.belki iclernde masumlarda gitti bilemiyrz.her yer yikik durumda.bu durum uzernden siyaset yapmanin sirasi degil..farah diba arkadaş,
akp partisini desteklediğini bazılarımız biliyordur..suriye politikasıyla ilgili düşüncelerin neler?
izinler iptal ayrılma şansımız yok , zaten gitmeyiz deOradan ayrilma sansiniz yok mu? Cok uzuldum bankiz. Dikkat edin.
gezi protestolarında ölen çocukları burada kıyasıya savunduk bir kaç arkadaşla..onlar çocuktu dedik..reel bakıyorum sadece..ben parti sempatizyanligi yapmanin yeri olmadgi dusunuyorm.bu durumdan pay cikarip sirf hukumeti karalamk icin bu kaos ortamina nerdeyse oh olsun diye el ovusturanlari da anlamiyorm.gercek su ki hicbir insan hayati siyaset kadar degersz degildr.dun gece 10 kisi öldü burda.belki iclernde masumlarda gitti bilemiyrz.her yer yikik durumda.bu durum uzernden siyaset yapmanin sirasi degil..
Evet abla, felaket dört bir tarafımızda.
İçsavaş çıkartamadıkları şimdilik tek ülke Türkiye.
Sağduyulu olmak, oyuna gelmemek lazım.
Işid Kobaniden çekilmeye başlayalı saatler oldu ama Diyarbakır da PKK yine sokaktaymış.
Hani sizin derdiniz Kobaniydi?
Amaç Türkiye yide karıştırmak, bu o kadar belli ki.
Ki şuan basit bir karışıklık bile çok büyük olaylara dönüşebilir Türkiyede.Artık sağcıya solcuya gaz vermeye gerek yok. PKK yanlıları, Işid yanlıları, Hizbullahçılar, birde üstüne 1 milyonun üzerindeki Suriyelileri galeyana getirdilermi yeter de artar bile iç savaş için.
Allah korusun, Rabbim o günleri göstermesin fırsatçılara.
istanbuldada okulları taşlamışlar..bence herkes üzüntüsünden böyle öfkeyle konuşuyor. bugün biri m.feyzioğlu'nun bebeklere süt için yaptığı yardım çağrısına, yardım etmem büyüyünce gelip benim çocuğumu öldürsün diye mi yardım etcem gibi bir şey demiş.
o bebeği kapısında bulsa yardım etmeyi bıraktım pamuklara sarar ama çoğu insan yıllardır televizyonlarda işlenen görüntülerden aklını kurtaramıyor.
tarihe baktığımızda ise hemen hemen bütün savaşlar bazı devletlerin çıkarına ve o devletlere yön veren silah tüccarlarına yaramış.
üzücü. gerçekten çok üzücü.
hayır silah verilemez..abd verilmesini istiyor diye vermeyecekler sanırım..bizden silah istiyorlar , silah alıp ışıdi engellemek çatışmak için , haliyle hükümette yardım etmiyor
çünkü o silahlarla kalkıp bizi vuracaklar belki de ?
çünkü kobani de kürt vatandaşlar var sebep ve bahane bu yani kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?