- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Bilmiyordum hanimefendi B I L M I Y O R D U M!!! Senden mi korkucam ya Allah askina, alinti yapma.Ben bilmediğinize ve masumca yaratık dediğinize inanmıyorum cidden. Önemsemediğin şeyleri de öenmseyenlerin arasında paylaşınca eleştirilmektende korkun olmasın o zaman.
Ucuzluklarıyla Mustafa Kemal Atatürk'ü ucuzlatamayacaklarını bilemeyen zavallılar.Bu da heykelin yanmadan önceki hali.
KibBuakadar kör olabiliceğinizi hiç tahmin etmemiştim
Resimdeki tuhaflik dikkatimi cekti paylastim.ta
tamam da gazetelerde,televizyonda verilip duruyor.
üetelik görmüşsün haberi.
Bak bunu da bilmiyordum, cunku Turkiyede yasamiyorum. Asil uzayda yasayan sensin!Nerde yaşıyosunuz uzayda mı acaba merak ettim yurdumun her dört bir yanında var ama siz görmek istememişsiniz anlaşılan işinize geldiğimi gibi yani
Ben senin bilerek Ataturk heykeline yaratik diyebilecegne inanmiyorm.bilseydin oyle yazmazdn.benim yasadgm sehir de Ataturk heykeli yok. olsaydi gorurdum ama yok.bustu var sadece.bir yanlis anlaslma oldu herhalde...Bilmiyordum hanimefendi B I L M I Y O R D U M!!! Senden mi korkucam ya Allah askina, alinti yapma.
Evet haberim yok, hayatimda ataturk heykeli hic gormedim. cok mu tuhaf geldi anlamadim.
Haberde gördünüz,haberi hiç okumadan fotoyu burda mı paylaştınız.Kib
Resimdeki tuhaflik dikkatimi cekti paylastim.
Bak bunu da bilmiyordum, cunku Turkiyede yasamiyorum. Asil uzayda yasayan sensin!
Tesekkur ederim arkadasim, neden boyle tepkiler oldu onuda anlamadim yani.Ben senin bilerek Ataturk heykeline yaratik diyebilecegne inanmiyorm.bilseydin oyle yazmazdn.benim yasadgm sehir de Ataturk heykeli yok. olsaydi gorurdum ama yok.bustu var sadece.bir yanlis anlaslma oldu herhalde...
Sokaga cikmadigimi nerenizden cikardiniz???? Yasadigim ulkede ataturk heykeli felan? Turkiyede var diye butun ulkelerde var saniyordunuz heralde.Hiç inandırıcı gelmedi bana,hiç mi dışarı çıkmıyorsun,yada tv seyretmiyorsun da görmedim diyorsun.
Yada görmek mi istemedin bilemedim.
Ben size bu kimin heykeli diye sormadim iyi okuyun.Haberde gördünüz,haberi hiç okumadan fotoyu burda mı paylaştınız.
Okusanız belki o yaratığa benzettiğiniz şeyi habercinin neye benzettiğini öğrenirdiniz buraya sorana kadar.
Tesekkur ederim arkadasim, neden boyle tepkiler oldu onuda anlamadim yani.
Sokaga cikmadigimi nerenizden cikardiniz???? Yasadigim ulkede ataturk heykeli felan? Turkiyede var diye butun ulkelerde var saniyordunuz heralde.
Bende diyorum ki haberci belkide heykelde sizin gibi tuhaf bir yaratık gördü ve haber yaptı.Ben size bu kimin heykeli diye sormadim iyi okuyun.
Resimdeki tuhaflık dikkati çektiyse paylaşırken sorabiliridin madem uzayda yaşamıyorsan arkadaşlar bu ne diye sana asla ama asla inanmıyorumKib
Resimdeki tuhaflik dikkatimi cekti paylastim.
Bak bunu da bilmiyordum, cunku Turkiyede yasamiyorum. Asil uzayda yasayan sensin!
Görmediğinden mi abla Atatürk düşmanı işte belli etti kendiniHadi yaşadığınız yerde yok,hiç mi televizyonda filan da görmediniz.
Görmediğinden mi abla Atatürk düşmanı işte belli etti kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?