- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Ama öyle deyince ev sahibi öldürmüş deyince ev sahibindede vardır canım naptı kim bilir naparsa yapsın onlarınki batmaz biz türklerin ki batar1 buçuk milyon Suriyeli aldılar içeri kira ödemeyeni ev sahibinimi öldürmedi..hastalıkmı gelmedi..dilencilik hırsızlık..kadın pazarlama...
toplum bilinci yok bizde şu gezi parkı olayıda nasıl olduysa..başlarına vahiymi indi artık ..Evet heleki arakandaki Türkmenlerimizin türk soydaşlarımızın çindeki yani
buna göz yumanların gözü kör olsun facede günlerce remi paylaşıldı ama nedense türk olmayanlardan kadar değer d sini bile görmediler dedim görmyenelerin gözü kör olsun
ya ıraktaki Türkmenlerimiz onlar nasıllar bilen yok tutturmuşlar kürtler bilmem nelerde yazık çok yazık ha onlarda adam gibi yaşasalar çok iyi edecekler ama hani neredee
insanlar görmek istediği şeklide görüyor ben bunu anladım..yapacak bir şey yok..Ama öyle deyince ev sahibi öldürmüş deyince ev sahibindede vardır canım naptı kim bilir naparsa yapsın onlarınki batmaz biz türklerin ki batar
Aslında toplum bilinci konusunu bilemem herkes işine geldiği gibi gezide her şey bahaneydi dersaneler fethullah gülene gövde gösterisi gibi bişeydi yani anla sen beni sen daha iyi bilirsintoplum bilinci yok bizde şu gezi parkı olayıda nasıl olduysa..başlarına vahiymi indi artık ..
Iyi de biz genel konustuk.sen yerlesmeyen ogrencilerden atanamayanlardan bahsettin.kobani olayinda ben de elestrdm hukumuti bilirsin. belirsz ve agir davrandilar.ama bu olayda olenleri hukumete yikamayiz.ic savas cikarmk isteyen gucler ve pkk laneti yapti tum vahseti.hukumetin tek hatasi dedgim gibi belirsz bir cizgi izlemeseydi bu bosluktan yararlanan hainlere meydan kaldi.neyse ki mudahale edildi olaylar daha fazla buyumeden durdu.ne yalan soyliyim bu kadar cabuk durulmasni beklemiyordm umarm boyle devam eder...ben kürt değilim farah gerektiği zaman yardım yapılabiliyor kobaneyede yapılabilrdi..politika yüzünden yine birilerinin canı yandı..şu an bu parti başımızdaysa kimi sorumlu tutucam abd yi değil herhalde
durulması abd ile anlaşma yapılması..yoksa durulmayacaktı..pkk lıları okadar uyardı ki kürt vatandaşlar çözüm süreci var diye..onlar şehir gidiyor diye ayaklanma çıkardı..halka gerekn açıklama yapılmadı..sessizlik hakimdi..ben o kürtlerin samimiyetine inandım yürekten..ama gezide olduğu gibi başka ortamı karıştırmak isteyenler fırsattan istifade etmiş olabilir..Iyi de biz genel konustuk.sen yerlesmeyen ogrencilerden atanamayanlardan bahsettin.kobani olayinda ben de elestrdm hukumuti bilirsin. belirsz ve agir davrandilar.ama bu olayda olenleri hukumete yikamayiz.ic savas cikarmk isteyen gucler ve pkk laneti yapti tum vahseti.hukumetin tek hatasi dedgim gibi belirsz bir cizgi izlemeseydi bu bosluktan yararlanan hainlere meydan kaldi.neyse ki mudahale edildi olaylar daha fazla buyumeden durdu.ne yalan soyliyim bu kadar cabuk durulmasni beklemiyordm umarm boyle devam eder...
türkler kürtler net sayfalarında küfürler yağdırdı..bu böylece kapanmaz..pkk ile masaya oturmadan düşüneceklerdi..insanlar bunun bedelini ödeyecek..yine masumlar..100 koruma ile dolaşanlar değil herhalde..Evet gezinim amaci agac bahanesiyle hukumeti devirmekti.burda ki eylemin amaci insana yapilan vahsete karsiydi.kurtlerin kafasi kesilip top oynandi geziyle kiyaslanamaz o anlamda.gerckten bu vahseti insan gibi eylemle protesto edenler de vardi ama pkk yapti yapacagini o bahaneyle ic savas cikarmayi amacladi.boylece o insani eylem vahsete donustu.herkes kobaniyi unuttu caninin derdine dustu burda.hep diyorm eylem hakli bir eylemdi fakat sekli korkunctu kürt kürdü oldurdu pkk da bunu istyordu zaten.velhasil bu kürtler hakliyken kendilerini yine haksz duruma dusurdler pkk nin oyununa gelerek.ha bu arada o hain pkk li kurtlerle diger kurtleri ayiriyorm tekrar..
Cocugun komsusu anlatti bize evet sadece tek sucu kurban dagitmakti bu vahsi pkk yandaslari isidi aratmayack sekilde oldurduler.iki kisiyi de (hudapardan) yakarak oldrduler.Allah pkk yi ve yandaslarini kahretsin maalesf burda cok var bunlardan.kürtlerin adini da bozdular bu serefszler!!alın arkadaşlar millet kutuplaştı herkez çoluğuna çocuğuna sahip çıksın..
bu gençler iflah olmaz farah ..birlik beraberlik mesajı verilsin..bilmiyorum..iyiki büyük şehirde değilim..korkunç şeyler..Cocugun komsusu anlatti bize evet sadece tek sucu kurban dagitmakti bu vahsi pkk yandaslari isidi aratmayack sekilde oldurduler.iki kisiyi de (hudapardan) yakarak oldrduler.Allah pkk yi ve yandaslarini kahretsin maalesf burda cok var bunlardan.kürtlerin adini da bozdular bu serefszler!!
Turkler de kürtleri ve pkk liyi ayirtetmeli.her kürt pkk li degil bunu anlasnlar artik.bunlar kürt te degil aslnda bu pkk yandaslari kendlerii gibi ermeni asilli.asala nerde saniyorsn pkk nin icinde.kurtlerin adini karaladilar hep.inan bugun bir misafr geldi kayinvalideme.bir aydr diyarbakir a tayinleri cikmista gelmisler.hem de izmir den.esi burali.yillar once teror olaylarndan izmir e kacmislar.kadin diyoki ben izmir liyim ve burdan cok korkuyordm aglaya aglaya geldim.simdi esime diyorm ki sen gidersen git ben burda kalacam.cok sevdim buranin insanlarini ben boyle sicakkanli misafrperverlik gormedim diyordu.gerckten kurt insani temiz saf.kolay inanan.ve maalesf aralarnda cok sayida hain pkkli var diye tum kürtler oyle biliniyortürkler kürtler net sayfalarında küfürler yağdırdı..bu böylece kapanmaz..pkk ile masaya oturmadan düşüneceklerdi..insanlar bunun bedelini ödeyecek..yine masumlar..100 koruma ile dolaşanlar değil herhalde..
Provakasyonlar da oldkca cok.burda bugun 5 alman gazeteci gozaltina alindi.gostericilrre lastik yaktirip aralarna girmsler.ulkemizin dusmani cok ic savas cikarmk isteyen gucler oldkca cok.bir olmali birlik olmaliyzbu gençler iflah olmaz farah ..birlik beraberlik mesajı verilsin..bilmiyorum..iyiki büyük şehirde değilim..korkunç şeyler..
anlamazlar farah..her kürtü pkk sanan..her türküde ırkçı sanan var..ön yargı çok bizde hepsi önyargılardan oluyor..bir hanım olarak birbirlerine küfür eden gençlere yazmamak için zor tuttum kendimi her iki tarafında yaptıüı yanlış..ışıd sülalenizi katledicek falan yazanlar..bak olan halka oluyor sonra..Turkler de kürtleri ve pkk liyi ayirtetmeli.her kürt pkk li degil bunu anlasnlar artik.bunlar kürt te degil aslnda bu pkk yandaslari kendlerii gibi ermeni asilli.asala nerde saniyorsn pkk nin icinde.kurtlerin adini karaladilar hep.inan bugun bir misafr geldi kayinvalideme.bir aydr diyarbakir a tayinleri cikmista gelmisler.hem de izmir den.esi burali.yillar once teror olaylarndan izmir e kacmislar.kadin diyoki ben izmir liyim ve burdan cok korkuyordm aglaya aglaya geldim.simdi esime diyorm ki sen gidersen git ben burda kalacam.cok sevdim buranin insanlarini ben boyle sicakkanli misafrperverlik gormedim diyordu.gerckten kurt insani temiz saf.kolay inanan.ve maalesf aralarnda cok sayida hain pkkli var diye tum kürtler oyle biliniyor
neyi nasil algiladgmz nasil anladgmz seni baglamaz.şu en birinci benim ben cok okuyanim siz biat edenler bilgiszsiniz tavirlarin kabak tadi verdi artik.daha dün ortaligi yagmalayan savas alanina ceviren insanlar icin yapilan "it" yorumuna rahatsz olup bizleri hosgoruye davet eden zaataliniz ayni fikirlere sahip olmayan insanlara karsi bu ukalaca tavir ve soylemlerde bulunuyorsa benim gozumde samimiyetszdir.yazdklarnz karalamakla yogrulmus toplu ezberleme calismasinin bir eseri.cevap vermeye degmez zaten bilgiden yoksunuz degil mi nasilsa.en iyisi findik fistik yemekYazılanları okuyunca kanım çekiliyor.
Kürtlere sevimlilik yaparken Ermenileri aşağılayarak yapmaya çalışmalar. Terörü illa ki bir etnik grubun üzerine yıkmaya çalışmalar.
Muhtemelen evinde fındık fıstık yiyerek dizi izlediği için gezi olaylarının neden ve nasıl çıktığını bile bilmeyen, biat ettikleri ustaları ben de bir milyonu sokağa salarım deyince olaydan haberdar olup onu da yandaş basından takip ettiği için sıfır bilgiyle söylem üretenler, internetin sağladığı kolaylıktan da faydalanarak ülkenin durumunu konuşuyor, kafasına göre suçluyu suçsuzu ayırıyor fakat tüm bunlar olurken AKP hükümeti hata yapmış "olabilir" konumda kalıyor.
Sanırsınız ki ayakkabı kutularına paraları dış güçler koydu.
Sanırsınız ki İstanbul'dan Antalya'ya kamu arazileri Bilal Erdoğan ve vakfına peşkeş çekilmedi.
İstanbul bütün tarihi dokusunu yitirip iğrenç, korkunç binalarla dolu bir hal almadı.
İnsanlar içeri tıkılıp suç uydurulmadı.
Dışardan atanan bakan polisleri kanunsuzluğa zorlamadı, siz sakın savcının isteğini yapmayın derken, bunun kanunsuz olduğunu bilen ve bundan korkan polislere siz dediğimizi yapın yaptığınıza uygun yasa çıkarırız demedi.
Rıza Sarraf çikolata kutularında bakanlara 500.000 dolar hediye etmedi.
Egemen Bağış bakara makara diye milletle dalga geçerek, her hafta bir ayet gugılladığını kahkahalarla anlatmadı.
Para ve güç için her türlü haksızlığı beraber yaptığı cemaatle yolları ayrıldığında, boyuna hayran kaldığınız usta, ne istediler de vermedim dedi. ( İsteyene dağıtmış demek, demek orası öyle bir makam.)
Karadeniz mahvoldu. Muğla, Amasra her yerde köylü isyanda.
Yandaşlık sonucu saçmalamaya bir yerde dur demeli insan!
Son olaylara kadar barış süreci adı altında Öcalan'la görüşmeleri götüren bir başbakan son olaylarda aniden sütten çıkmış ak kaşık oluverdi ve PKK yine terörist oldu.
AKP severler bir karar verin artık!
Yandaşlığın da bir sınırı olmalı, insan bin hata yapsa bin birincide düşünmeli! Dengesizliğini görmeli!
Bu kadar açık gerçekleri görmezden gelip hırsızlığa yolsuzluğa hoşgörüyle bakan zihinlerin anlaması çok zor olabilir fakat ben yine de bilginize sunayım:
Gezi olayları, AKP hükümetinin keyfine göre şuraya buraya avm felan dikmesine isyandı. Başbakan RTE ben Taksim gezi parkının olduğu yere Topçu Kışlası yapacağım dedi ve isyan başladı.
Hükümeti devirme çalışması falan değildi. Halk o parkın park olarak kalması istedi. RTE de olmaz yapacağım dedi. İsyan birden gelişti ve başarılı oldu. AKP Taksim'e Topçu Kışlasını YAPAMADI. Tekrarlayalım: YAPAMADI.
Olayların etkisi uzun sürdü ve yandaş basından bazılarınız galiba bir hafta sonra falan haberdar olduğunuz için, hala hükümeti devirme hareketi olduğunu sanıyorsunuz.
neyi nasil algiladgmz nasil anladgmz seni baglamaz.şu en birinci benim ben cok okuyanim siz biat edenler bilgiszsiniz tavirlarin kabak tadi verdi artik.daha dün ortaligi yagmalayan savas alanina ceviren insanlar icin yapilan "it" yorumuna rahatsz olup bizleri hosgoruye davet eden zaataliniz ayni fikirlere sahip olmayan insanlara karsi bu ukalaca tavir ve soylemlerde bulunuyorsa benim gozumde samimiyetszdir.yazdklarnz karalamakla yogrulmus toplu ezberleme calismasinin bir eseri.cevap vermeye degmez zaten bilgiden yoksunuz degil mi nasilsa.en iyisi findik fistik yemek
Turkler de kürtleri ve pkk liyi ayirtetmeli.her kürt pkk li degil bunu anlasnlar artik.bunlar kürt te degil aslnda bu pkk yandaslari kendlerii gibi ermeni asilli.asala nerde saniyorsn pkk nin icinde.kurtlerin adini karaladilar hep.inan bugun bir misafr geldi kayinvalideme.bir aydr diyarbakir a tayinleri cikmista gelmisler.hem de izmir den.esi burali.yillar once teror olaylarndan izmir e kacmislar.kadin diyoki ben izmir liyim ve burdan cok korkuyordm aglaya aglaya geldim.simdi esime diyorm ki sen gidersen git ben burda kalacam.cok sevdim buranin insanlarini ben boyle sicakkanli misafrperverlik gormedim diyordu.gerckten kurt insani temiz saf.kolay inanan.ve maalesf aralarnda cok sayida hain pkkli var diye tum kürtler oyle biliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?