millet birbirini yerken birileri bekleyip izlemede..olan halka oluyor
korkarım yakın gelecek de güzel ülkemizde azınlık olacağız
millet birbirini yerken birileri bekleyip izlemede..esip gürleyen yok
Bir dünya lideri vardı ne oldu ona ?
O hala dünya lideri.Bir dünya lideri vardı ne oldu ona ?
ben de çok merak ediyorum,hasta falan mı acaba,dün cumhurbaşkanlığı kupa basket maçına da gitmemiş
yanii uzun adam hiç yanlış yapar mı,hep başkalarının suçuO hala dünya lideri.
Uzun adam.
Tüm bunlar onu bitirmek için komplo
Suriye sınırınıda kontrolsüzce açıp teröristleri içeri alan paralelcilermiş, öyle diyollar
O hala dünya lideri.
Uzun adam.
Suriye sınırınıda kontrolsüzce açıp teröristleri içeri alan paralelcilermiş, öyle diyollar
doğruları konusmak gerekirse ışıd'ın üvey ebeveynlerinden biri de bizim hükümet. şimdi kimse cok masumuz biz ayakları yapmasın. abd sözcüsünün gecen gün söylediği de aslında üstü kapalı bi tehditti. özür diledi denildi. türkceye cevrilmeden dinlediniz mi bilmiyorum adam sözleri için özür dilemedi. sizi üzdüğüm için üzgünüm dedi. kelime oyunları madalyası takmak lazım bizimkilere.
Büyük Türkiye'yi bitirmek için oynanan oyunlara gelme uzun adam kalbimiz seninle
Biz ona lider ol dedik o gitti dünya lideri oldu o da yetmedi dış ilişlikeri poh etti
aslında durumumuzu anlatan çok güzel bi özlü söz biliyorum ama amour banlanmak istemediğim için söyleyemiyorumZaten herkes farkında tüm dünya farkında bu İşid olayının bir bizim hükümet çıkıp da red edemiyor, edemez ki.....
O hala dünya lideri.
Uzun adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?