• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iside mi? Deflagyn mi?

ecece01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Kızlar merhaba 🌸

Kısaca sürecim:
2024 Nisan → HPV 45 pozitif
2025 Mayıs → Kolposkopi
2025 Ağustos → CIN1 + kriyoterapi
Şimdi → HPV 39 pozitif, smear temiz

Doktor Iside önerdi ama forumlarda Deflagyn kullanan daha çok gördüm. İkisi arasında kaldım.

Kullanan var mı? Hangisi daha faydalı oldu sizce?

Iside mi Deflagyn mi? 🙏

Kızlar merhaba 🌸

Kısaca sürecim:
2024 Nisan → HPV 45 pozitif
2025 Mayıs → Kolposkopi
2025 Ağustos → CIN1 + kriyoterapi
Şimdi → HPV 39 pozitif, smear temiz

Doktor Iside önerdi ama forumlarda Deflagyn kullanan daha çok gördüm. İkisi arasında kaldım.

Kullanan var mı? Hangisi daha faydalı oldu sizce?

Iside mi Deflagyn mi? 🙏
Merhaba geçmiş olsun tip 45 den sonra negatif olmuşmuydunuz? Tip 39 yeni ilişkiden mi oldu yoksa tip mi değişti aceba?

Ben iside kullandım 3 kutu.
Hpv 16 cin2 leep sonrası 6,5 ayda negatifi gördüm 💙 en yakın zamanda sizde negatifi görürsünüz inşallah 💙

Merhaba geçmiş olsun tip 45 den sonra negatif olmuşmuydunuz? Tip 39 yeni ilişkiden mi oldu yoksa tip mi değişti aceba?
Tip 45 tedavisinden 6 ay sonra hpv testi önermişti doktor. O süreç içinde yeni bir ilişkiden olduğunu düşünüyorum. Gardasil 9lu aşısını da oldum ama içinde 39 yokmuş tabi, bunu yeni öğrendim.

Tip 45 tedavisinden 6 ay sonra hpv testi önermişti doktor. O süreç içinde yeni bir ilişkiden olduğunu düşünüyorum. Gardasil 9lu aşısını da oldum ama içinde 39 yokmuş tabi, bunu yeni öğrendim.
Kolposkopi oldunuz mu ?

Kolposkopi oldunuz mu ?
Geçen sene hpv45 iken oldum. cin1 çıktı. kriyoterapi uygulandı. Ama hpv39 için herhangi bir şey yaptırmadım henüz. Yaptırmadan önce şu ila.lardan mı denesem diye düşündüm.

Geçen sene hpv45 iken oldum. cin1 çıktı. kriyoterapi uygulandı. Ama hpv39 için herhangi bir şey yaptırmadım henüz. Yaptırmadan önce şu ila.lardan mı denesem diye düşündüm.
Kriyo acıtıyor mu kaç seans oldunuz

Cin1 e faydası olabilir ama Cin2-3 se bu ilaclarla boşa kürek çekmiş olacaksınız.39 da yüksek riskli grupda önce kolposkopi olmakda fayda var aslında.Yaşınız kaç?

Cin1 e faydası olabilir ama Cin2-3 se bu ilaclarla boşa kürek çekmiş olacaksınız.39 da yüksek riskli grupda önce kolposkopi olmakda fayda var aslında.Yaşınız kaç?
Teşekkür ederim yorumunuz için. Kadın onkolojiye gideceğim zaten ama yine de devlet hastanesinde doktorun tavsiye ettiği şeyi de denemenin maliyet dışında bir zararı olmaz diye düşünmüştüm. Smear temiz çıktığı için biraz rahatım aslında. 35 yaşındayım bu arada.

Kriyo acıtıyor mu kaç seans oldunuz
tek seferlik bir işlemdi. Sadece rahim ağzını soğutuyorlar baya buz gibi oluyor onun küçük sinek ısırığı gibi yanması olabilir ama hatırlamıyorum bile o kadar etkisiz. Kolposkopiyi genel anestezi ile değil, rahim ağzını uyuşturarak olmuştum. O biraz can yaktı yalan yok

Teşekkür ederim yorumunuz için. Kadın onkolojiye gideceğim zaten ama yine de devlet hastanesinde doktorun tavsiye ettiği şeyi de denemenin maliyet dışında bir zararı olmaz diye düşünmüştüm. Smear temiz çıktığı için biraz rahatım aslında. 35 yaşındayım bu arada.
Maliyet dışında gereksiz kullanımda vajina florası bozulabiliyor.Smearin temiz cıkmasına güvenmeyin,temiz olup cin1-2 çıkan arkadaslar var

Back
X