IŞİD'in seks köleleri için BM'ye 'Kurtarın' çağrısı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
IŞİD'in seks köleleri için BM'ye 'Kurtarın' çağrısı
IŞİD'in kaçırıp köle pazarında satışa çıkardığı kadınlar için BM'nin bir 'Görev timi' kurması talep ediliyor.
yazidi.jpg

http://haber.sol.org.tr/dunya/isidin-seks-koleleri-icin-bmye-kurtarin-cagrisi-120052

IŞİD'in kaçırdığı ve köle pazarları kurup satışa çıkardığı yüzlerce Yezidi, Kürtmen ve Hıristiyan kadın ile görüşen kadın hakları aktivisti, avukat Jacqueline Isaac'in aktardığı bilgilere göre; "İstesen de istemesen de seninle birlikte olduktan sonra sen bir Müslümansın", IŞİD'in cinsel saldırısına ve zihinsel işkencelerine maruz kalan Iraklı kadınların duydukları sözler.

Isaac bu hafta, Birleşmiş Milletler Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, IŞİD'in seks kölesi haline getirilen kadınların yaşadıkları fiziksel ve mental travmaya ilişkin bilgileri aktardı. Isaac'in BM'ye önerisi konu hakkında görevli bir birlik kurmak ve kaçırılan kadınların izini sürerek kurtarılmalarını sağlamak yönünde oldu.

KADINLARIN KANI YARALI MİLİTANLAR İÇİN KULLANILIYOR

IŞİD'in bir barbarlar timi olduğunu belirten avukat, örgütün kadınları esirleştirip yok etme niyetinde olduğunu, yaralı militanları için kan transfüzyonu amacıyla esir kadınların bedenlerinin kullanıldığını bildirdi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Sincar'da geceyarısı evlerinden kaçırılan ve Musul'da tutulan 70 esir Ezidi kadınla görüştüğünü belirten Isaac, tüm kadınların benzer hikayeler anlattığını ifade etti. Kaçırılan kişiler arasında 5 yaşından küçük olanlar salıverilmiş, 25 yaş üzerinde olanlar ise Suriye'ye gönderilmişti. Genç kadınlar, "bakıma alındı", bekaretleri test edildi ve IŞİD militanları arasında pay edildi. Günlerce tecavüz edilen kadınlar, ardından bir başka militanın "mülkiyeti" olmak üzere satışa çıkarıldı.

IŞİD, CİNSEL ŞİDDETİ KURUMSALLAŞTIRDI

Köleleştirilen kadınlar, hamile bırakıldı, Müslüman olmaya zorlandı ve her gün şiddete uğradı. Isaac'e göre amaçlanan, kadınların IŞİD için militan yetiştiren uyumlu annelere dönüşmesiydi. Ancak bazı kadınlar kendini öldürüyor, bazıları ise kaçmayı başarıyordu.

Isaac'in ziyaretinden önce BM elçisi Zainab Bangura da, Ortadoğu'daki çatışma bölgelerinde IŞİD'in cinsel şiddeti kurumsallaştırdığını bildirmişti. Bangura bölgedeki gözlemlerini aktarmış, bir kadının 22 kez "takas edildiğini", bir başka kadının ise "kimin mülkü" olduğunun anlaşılması için eline işaret kazındığını, bir Suud militanın ise cinsel taleplerini karşılamayı reddeden Yezidi kadını ateşe verdiğini aktarmıştı.

İnsanlar nasıl bu denli bağnaz olabilir ? Nasıl din derken bu kadar acıya sebep verebilir ? Böyle insanlar yüzünden ,İnsan olduğum için utanıyorum. Ve düşündüğüm tek şey ; İnsanoğlunun soyu tükense de herkes kurtulsa artık . İnsanoğlu nefes aldığı sürece bunlar hiç bitmeyecek.Gerçekten tiksiniyorum .:110:

bugün haberlerde seyrettim
bir adamla röportaj yapıldı.
adamın evine işid geliyor karısını
alıp götürüyor. ve bir süre sonra infaz edildiği yazısı geliyor. nedeni şu. yıllar önce kadın belediye seçimlerine başvurmuş. katılmış.
islamda kadına siyaset yasak diye kadını infaz etmişler.

kısaca o an yapılan değil yıllar önceki şeylerde araştırıp o insanlar katlediliyor. adamcağız ağlayarak o kağıdı saklıyorum. karımdan kalan tek şey diyordu. cesedi bile yokmuş

o kadar kötü oldumki bunu izlediğimde...

İnsanlar nasıl bu denli bağnaz olabilir ? Nasıl din derken bu kadar acıya sebep verebilir ? Böyle insanlar yüzünden ,İnsan olduğum için utanıyorum. Ve düşündüğüm tek şey ; İnsanoğlunun soyu tükense de herkes kurtulsa artık . İnsanoğlu nefes aldığı sürece bunlar hiç bitmeyecek.Gerçekten tiksiniyorum .:110:
ortadoğudaki ışıd a hayvan demek hayvanlara hakaret olur,şeytan bunlar,kafayı yemişler,din min bahane petrol için yapıyoruz desinler adiler

Allahın belaları dinin,islamın adını lekeliyor bu mahlukatlar

insan mı bunlar

bu kadar işkence eziyet:KK11::KK11::KK11:
islamiyeti kullanıyorlar,aslında tüm dünyanın buna sessiz kalmaması gerek ben baktım resimlere,burada kurban bayramı tartışılır,oradaki küçük çocuklar kesik kafalar arasında dolaşmaya alışmış,çok korkunç çok,keşke dur dense

alıp götürüyor. ve bir süre sonra infaz edildiği yazısı geliyor. nedeni şu. yıllar önce kadın belediye seçimlerine başvurmuş. katılmış.

kısaca o an yapılan değil yıllar önceki şeylerde araştırıp o insanlar katlediliyor. adamcağız ağlayarak o kağıdı saklıyorum. karımdan kalan tek şey diyordu. cesedi bile yokmuş

insan bahane aradıktan sonra buluyor işte

Geçmişte bunun gibi kıyımlar yapılmıştır ama bunların ki birebir belgeleniyor görüntülerle ve İslam adına yapılıyor tarih bunu nasıl yazacak gelecekte insanlar ne düşünecek çok merak ediyorum
İnsanoğlunun yapabileceği bütün kötülükleri yapıyorlar ve dünya izliyor

Geçmişte bunun gibi kıyımlar yapılmıştır ama bunların ki birebir belgeleniyor görüntülerle ve İslam adına yapılıyor tarih bunu nasıl yazacak gelecekte insanlar ne düşünecek çok merak ediyorum
İnsanoğlunun yapabileceği bütün kötülükleri yapıyorlar ve dünya izliyor
islamiyetten korkarlar yobazlar derler gelecek nesil,şu an ses edilmemesi,onların at koşturabilmesi normalmi sence,madenm 3 kutsal din var bu dünyada bu zulme neden dur diyen yok?

Dinler ırklar renkler hepsi ekonomi ve ülke menfaatinin alt başlıkları
Dünya nüfusunu baz alırsak dört beş bin insan pek birşey ifade etmiyor bireysel olarak düşünürsek insanın için acıyor
islamiyetten korkarlar yobazlar derler gelecek nesil,şu an ses edilmemesi,onların at koşturabilmesi normalmi sence,madenm 3 kutsal din var bu dünyada bu zulme neden dur diyen yok?

Dinler ırklar renkler hepsi ekonomi ve ülke menfaatinin alt başlıkları
Dünya nüfusunu baz alırsak dört beş bin insan pek birşey ifade etmiyor bireysel olarak düşünürsek insanın için acıyor
3 hak din varken bu vahşetin hesabı allah tarafından sorulacaktır elbet göz yumanlara:KK12:

Evlerinden kaçıp kaçıp işid e giden kadınlar görsün bide çocuklarınıda alıp götürüyorlar Allah ıslah etsin neyinize güvenip gidiyorsunuz başınıza ne gelicek ne biliyorsun be kadın :KK12:

infaz edildimiki kesin satmışlardır.. ne kadar bozguncu yaratıklar oldu bu insaboğlu.. sonumuz hayırlı değil

cennet annelerin ayakları altındadır her kadın anne adayıdır ne islamiyeti ne müslümanlığı barbarlıktan öteye gidemez
artık birilerininin birşeyler yapması gerekiyor

Bunların fotoğrafını görünce azrail'i görüyorum sanki Allah topunuzun da size destek olanında belasını versin

X