Arkadaşlar 25 mart sabah 8.45 te Işık bebğimi dünyaya getirdim..spinal sezeryan ile oldu..herşey çok kolay ve kısa sürede gerçekleşti...oğlum dünyaya ben ameliyathaneye girdikten 10 dk sonra gelmişti...belden uyuşturuken hiç acı çekmiyorsunuz sadece bir iğne yapılıypor:sonra ayaklarınız uyuşmaya ve ısınmaya başlıyo ve sonra artık ayaklarınızı oynatamaz hale geliyorsunuz hiç hissetmiyosnuz.vee doktorunuz işleme başlıyor sizinle muhabbet sohbet hemşirelerle şakalaşırken bir baktım bebişim doğmuş hemen yan masaya aldılar sonra bana bverdiler öptüm onu ve sonra hemşire ablaları onu yıkamaya götürdüler... benim dikişller tamamlandı ve bende 15-20 dk sonra odama çıktım...4-5 saat ayakları hissetmiyorsunuz...hemen serum bağlıyolar...ayrıca serumun içine rahim toparlayıcı ilaçlar konuyormuşş... bana 4 şişe serum gitti...bu rahim toparlayıcı ilaçlardan dolayı çok ağrı yaşadım...ilk gün ağrılarım çok oldu...ağrı kesici iğne hatta morfin vuruldu ...gecede diyazem iğne yapıldı....kimseyi korkutmak istemem ama baya zahmetli bir olay anlayacağınız...basbaya ameliyat oluyorsunuz...2 gün hastande kaldım...3.gün çıktım şimdi evdeyim...hala ameliyat yerimde acı oluyor...ayrıca spinal anestezi sonradan çok başağrısı yapıyprmuş doktorum bol bol su içmemi ve istirahat etmemi söyledi...baş ağrısı olmadı bazen hafiften oluyo...ameliyattan sonra katı yiyecek yiyemiyorsunuz...çorba ve komposto bol bol içiyorsunuz...son günlerde artık haşlama türü bazı yiyecekler yiyebilirmişim...elma-domates-zeytin gibi hazımı zorlayacak şeyler yasak..
ama moralim bozuk, sütüm hala gelmedi ( gelmesi 3 günü buluyormuş ...çok üzldüm bebeğim acıkıyo ve süt gelmeyince sinirlenip emmek istemiyor ... mama vermek zorunda kalıyoruz...bu arad bu şekilde sütü geç gelenler var mı????
gözün aydın canımm inşallah sende biran önce iyileşirsin benim bi tanıdıgında öyle olmuştu eczacıya sordular ve sanırım bi ilaç aldılar şimdi maşallah kızı 1.5 yaşında ve hala emiyo