Işıkla beliren çizgi

Yanılma payi cok yuksek ama bende boyle bir testle gebeligimi ogrendim hatta kan verdgmde bthcg cok dusuktu adetten once sabrslktan yaptgm icin kan vermek istedgmde esim orda cizgi flan yok sacmalama diyordu ama hamileymisim yanilmamisim bu arada gebelk olmayan testte flaşta tutsan orda cizgi flan gozukmuyor tamamen beyaz oluyor yinede umutlandrmak istemem kuruma cizgisi vs de olablr ya kan verin yada 3.4 gun snra tekrar idrar testi yapin varsa belirgin cizgi gorulur zaten birde testi yakindan flassiz foto atrmsn kac dk da boyle oldu ?

Canım ama uc dort dakıka içinde çıktı kurumamıştı yanı daha

Ozman olabilr :) dedgm gbi bende boyle ogrdnm esim kan vermeye gittigimde cixgi flan yok hayal goruyosn resmen demsiti ama varms sadece 5 ml bthcg ustu gebelk demek benimkide 5 ml tam ustuydu snrdaydi kan degerm cok azdi yani oyuzden okdr silik ckms

3 kez gebelk gecrdm ilki yasiyor sükür ikinci dusuk oldu üc suanki hamilelgm bu testide yumurtlamadan 10-11 gun snra bir damla flan lekelenmem olmustu adet tarihime daha vardi lekelenme olnca acaba yerlesme kanamasimi diye suphelenerk yaptm diger iki gebelgmde yerlesme kanamasi yasamadm onlrdada gogus hassasiyetm artmssti cok insAllah hamilesndr guzel haberlrini alrz cnm

İnşallah canım benımde bel kasık ve göğüs ağrım var inankı suan bel kasık ağrımdan kalkamıyorum kalçalarım ağrıyo göğüsleriminde uç kısımları cok ağrıyo

Pardon uc gun var adetime yazmissn yukrda tam benim gbi ya benimde 3 yada 4 gun vardi bilmiyorum en icten dileklermle dua ediyorum insAllah hamilesndr

Tabiki sabah ilk idrarla olması onemli heleki deger dusuk yeni olsmsya baslams bir geblkse dahada onmli

Canim bu banada olmustu bütün belirtilerim vardi yurt disinda öyle bisey varki kan veremiyosun ultrason yapiorlar kese varsa okey yoksa hamile degilsin. Zaten senin testin gibiydi ultrasonda bsy görmedi sonrasinda cok koyu bi sekilde adet oldm hemede hep pihtiliydi allah bilir belkide düsürdüm 3yil oldu evleneli daha bikere bile nasip olmadi baska hastaligin yoksa kafaya takma benim pko var onun icin zorlaniyo bedenim kabul etmiyo smdlk..

Bence sende sıkıntı yapma bende de pko var ilki baya olmamisti ikincisine emzirirken kaldim İnsallah tez zamanda hayırlı evlatlarin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…