Bu yontem hic saglikli degil kesin bir yanıt söyleyemez kimse ama erken gebelik yapsan cikar canim benimEki Görüntüle 3078882 Eki Görüntüle 3078881
Kızlar ışık tutunca çizgi görülüyo adetime üç gün var erken mı yaptım acaba
Testin kendisinde de çizgi var zaten . Böyle anlasilmiyor üstten görünmüyorsa bı kaç gün sonra tekrarla bence.Eki Görüntüle 3078882 Eki Görüntüle 3078881
Kızlar ışık tutunca çizgi görülüyo adetime üç gün var erken mı yaptım acaba
Canım ama uc dort dakıka içinde çıktı kurumamıştı yanı dahaYanılma payi cok yuksek ama bende boyle bir testle gebeligimi ogrendim hatta kan verdgmde bthcg cok dusuktu adetten once sabrslktan yaptgm icin kan vermek istedgmde esim orda cizgi flan yok sacmalama diyordu ama hamileymisim yanilmamisim bu arada gebelk olmayan testte flaşta tutsan orda cizgi flan gozukmuyor tamamen beyaz oluyor yinede umutlandrmak istemem kuruma cizgisi vs de olablr ya kan verin yada 3.4 gun snra tekrar idrar testi yapin varsa belirgin cizgi gorulur zaten birde testi yakindan flassiz foto atrmsn kac dk da boyle oldu ?
İnşallah canım vardır benımde belirtilerin nelerdı senınBak buda o mesur test flasli foto cekememistm ama flsli baktgmda senin gbi goruyordum
İnşallah canım benımde bel kasık ve göğüs ağrım var inankı suan bel kasık ağrımdan kalkamıyorum kalçalarım ağrıyo göğüsleriminde uç kısımları cok ağrıyo3 kez gebelk gecrdm ilki yasiyor sükür ikinci dusuk oldu üc suanki hamilelgm bu testide yumurtlamadan 10-11 gun snra bir damla flan lekelenmem olmustu adet tarihime daha vardi lekelenme olnca acaba yerlesme kanamasimi diye suphelenerk yaptm diger iki gebelgmde yerlesme kanamasi yasamadm onlrdada gogus hassasiyetm artmssti cok insAllah hamilesndr guzel haberlrini alrz cnm
Bak buda o mesur test flasli foto cekememistm ama flsli baktgmda senin gbi goruyordum
Flassizda kendimde gordugum gbi cizgi goruyorum seninkinde bence acilde bi kan ver iki saate ckr sonucu hamilesin eger testt bozul test degilse kesin hemde bence bu arada adete kac gun var ?Eki Görüntüle 3078918 Flaşsiz benımde böyle
İnşallah canım benim teşekkür ederimPardon uc gun var adetime yazmissn yukrda tam benim gbi ya benimde 3 yada 4 gun vardi bilmiyorum en icten dileklermle dua ediyorum insAllah hamilesndr
Canım ben bugun işten gelınce test yaptım ama negatif çıktı gün içinde içilen su miktarı ve saati önemli mi acabaPardon uc gun var adetime yazmissn yukrda tam benim gbi ya benimde 3 yada 4 gun vardi bilmiyorum en icten dileklermle dua ediyorum insAllah hamilesndr
Bence sende sıkıntı yapma bende de pko var ilki baya olmamisti ikincisine emzirirken kaldim İnsallah tez zamanda hayırlı evlatlarin olurCanim bu banada olmustu bütün belirtilerim vardi yurt disinda öyle bisey varki kan veremiyosun ultrason yapiorlar kese varsa okey yoksa hamile degilsin. Zaten senin testin gibiydi ultrasonda bsy görmedi sonrasinda cok koyu bi sekilde adet oldm hemede hep pihtiliydi allah bilir belkide düsürdüm 3yil oldu evleneli daha bikere bile nasip olmadi baska hastaligin yoksa kafaya takma benim pko var onun icin zorlaniyo bedenim kabul etmiyo smdlk..
Ins bendede olur canim nasipBence sende sıkıntı yapma bende de pko var ilki baya olmamisti ikincisine emzirirken kaldim İnsallah tez zamanda hayırlı evlatlarin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?