Isikta bile zor gorulen ikinci cizgi (benim gibi basina boyle seyler gelen varsa sohpet edelim )

Ask-I Zuleyha

İkizlerin Annesiyim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
2.721
2.546
133
32
Arladaslar adetime tam bir hafta kala yaptigim gebelik testini yorumlarmisiniz sizdeeeee ben hayal meyal ikinciyi gorur gibiyim. Diyorsaniz . sizlerde teslerinizi paylasalin ikinci cizgiyi inslh hep beraber gorelim.bu 3 gun once 20161007_151925-1-1.webp bu 3 gun once 20161010_183740-1.webp buda bugun adete 3 gun kala hadi yorumlayin kizalr

Bende adetime kısa bir sure kala 3 tane test yaptım ucude çok silik çıktı ancak cumartesi günu başka marka test yaptığımda silik çizgi bile yoktu anlamadığım şey 3 testin 3 udemi yanlış olur :KK43:

Bende adetime kısa bir sure kala 3 tane test yaptım ucude çok silik çıktı ancak cumartesi günu başka marka test yaptığımda silik çizgi bile yoktu anlamadığım şey 3 testin 3 udemi yanlış olur :KK43:
Adet oldunmu olmadiysan gecincede testi tekrarla bence

Yok canim olmadım gecikmemin 5.Gunu adet olucakmisim gibi ağrı çekiyorum kısa süreli ve sadece kahve akinti geliyor ne oluyor anlamıyorum bekleyecem cuma gününe kadar olmassam yaparım bir test daha

Arladaslar adetime tam bir hafta kala yaptigim gebelik testini yorumlarmisiniz sizdeeeee ben hayal meyal ikinciyi gorur gibiyim. Diyorsaniz . sizlerde teslerinizi paylasalin ikinci cizgiyi inslh hep beraber gorelim.bu 3 gun once Eki Görüntüle 1895853 bu 3 gun onceEki Görüntüle 1895854 buda bugun adete 3 gun kala hadi yorumlayin kizalr
İkisinde de silik çizgiyi görüyorum ama kanda çıkana kadar kendini kaptırma canım..inşallah güzel haberler verirsin..

Yok canim olmadım gecikmemin 5.Gunu adet olucakmisim gibi ağrı çekiyorum kısa süreli ve sadece kahve akinti geliyor ne oluyor anlamıyorum bekleyecem cuma gününe kadar olmassam yaparım bir test daha
bence de yap cnm haber ver bize inslaAllah hamissindir

:KK61:ne oldu cnm adet mi oldunnnn eger olduysan uzulme muhakak Allah hakinda boylesini hayirli kilmistirr.

Arladaslar adetime tam bir hafta kala yaptigim gebelik testini yorumlarmisiniz sizdeeeee ben hayal meyal ikinciyi gorur gibiyim. Diyorsaniz . sizlerde teslerinizi paylasalin ikinci cizgiyi inslh hep beraber gorelim.bu 3 gun once Eki Görüntüle 1895853 bu 3 gun onceEki Görüntüle 1895854 buda bugun adete 3 gun kala hadi yorumlayin kizalr
Benim de adete 5 gun kala boyle cikti her sabah tekrar ettim gittikce koyulasti canim inşallah senin de bebisin seninledir

Merhaba aynı şey bnmde başıma geldi ve doktorumla konuştum en doğru test beta hcg testinin olduğunu dışarıdan aldıklarımızın sıklıkla yanlış çıktığını ifade etti

Back
X