isim arıyorum ???

maatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
180
0
116
Antalya
merhaba 10 gün sonra 2 aylık erkek golden yavrusu geliyor bana :) isim arayışı içindeyim ama bilindik birşeyler istemiyorum mesela veterinerimizin köpeğinin ismi rio o tarzda değişik ,ilgi çekici birşeyler istiyorum ama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

hiç yardımcı olabilecek yok mu?

Umarım köpeğinle uzun yıllar geçirirsiniz :)
Bir köpeğim olduğunda adını Çıtır koymak istiyorum. Mıcır olabilir, Maksi olabilir. Çiko, Marley, Üzüm, Kavun.. Aklıma geldikçe fikir vermeye çalışırım :)

Çıtır hoşuma gitti ama ben daha değişik birşeyler arıyorum kafam iyice karıştı

Bence (deyzi) koyun bence köpeğinize çok yakışacak bu isim :):)

benim şimdilik bulduğum isimler

efe
efes
paşa
reis
tekila
pascal
viski
aşil
rüzgar
ama olabilir mi bilemiyorum ya da hangisi daha iyi olur . beyaz erkek golden çünkü :)

Size vereceğim tek ve en önemli tavsiye asla uzun isim vermemenizdir. Olabildiğince kısa bir isim verin. Genelde 3-4 harfli isimler yeterlidir. Benim köpeğimin adı Eta, sokaktaki köpeklerimin adını Kâzo,Co,İra koydum. İtaat konusunda sıkıntı çıkarabiliyor uzun isimler.

Eğer sarı tüylüyse Kaşmir olabilir Kıymık ama benim en sevdiğim ki hep bu ismi koymak istedim kesin beğeneceksin evvet açıklıyorum:KITMİR...Yedi uyurlar diye bir anlatı var onların köpeği ilginç kulağa hoş geliyor..

Kıtmir Kıtmir Kıtmirrrrrr! Baloğlan...Baltopu...Balım...Kartopu...Lolipop..Topitop...Kuntakinte...bu eski çağda yaşamış bir haydut...Karamiti de olabilir...Acur...Haydut...:26:

Son düzenleme:

Ayrıca vurgulu harfler kullanırsanız ç,ş vs. gibi daha çabuk benimser
Panpan,salep,puçi,pier,çiko,barney,eros,marley,aşil

Yabancı adlar biraz ne bileyim bana sıcak gelmiyor zevk tabi tartışılmaz ama Kıtmİİİİİİr! Kıtmirrrr Kıtmir ulen köpeğim yok ki bu adı koyamıyorum diyordum ki müstekil evdeki gerizakalı köpek yüzünden vazgeçtim kendisi her şeye havlıyor.Halbuki kedim eyle mi?Hayır...Sessiz sedasız oturuyor ve miyavlaması milleti zıplatmıyor bebek gibi sesi var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…