Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah analı babalı büyütsün sağ salim bebeğini kucağina alırsın inşallah ilk kızının adı miray sa ikinci de mira olabilir uygun olur birbirine yada benim çok sevdiğim bi isim yaren olsun kızım olursa bu ismi koymayı düşünüyorum yada masal ismi nasıl olabilir mi
Allah analı babalı büyütsün sağ salim bebeğini kucağina alırsın inşallah ilk kızının adı miray sa ikinci de mira olabilir uygun olur birbirine yada benim çok sevdiğim bi isim yaren olsun kızım olursa bu ismi koymayı düşünüyorum yada masal ismi nasıl olabilir mi
bende kasım sonu doğurucam ilk bebeğim kısmetse. adı Sare :) Miray a uygun Mina koyabilirsiniz ya da Mişlin ikisine de bayılıyorum Mişlin kuranda geçiyor yedi uyuyan kardeşlerin en küçük kız olanı Mina da Peygamber dağı
Sare mina seray cok kararsiz kaldik bunlar arasinda bizimde aklimizda vardj ama aile kalabalik olunca herkez farkli bir bahane uretti en son tanem ismine takildim cok hosuma gitti amatepki fazla oldu taneme de
Sare mina seray cok kararsiz kaldik bunlar arasinda bizimde aklimizda vardj ama aile kalabalik olunca herkez farkli bir bahane uretti en son tanem ismine takildim cok hosuma gitti amatepki fazla oldu taneme de