Doğuma Hazırlık isim bulamıyorum kafayı yiyeceğim ne zormuş yaaa ::(((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi daha güzel ???

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .
Eva değil havva o isim. Mira bir derece daha iyi. Diğerleri oldukça uyduruk geldi bana. Anlamları da araştırılmalı.

Ben de yabancı kökenli isimlere karşı değilim lakin bir ismin anlamlı ve kültürümüze uygun olmasına önem veririm.
Lara'yı "ölüm perisi" anlamına gelmesine rağmen koymazsınız umarım... Aynı şekilde Eva ismini de gerçekten önermiyorum. Eva Stephanie, Ashley, Catherine gibi bir isimdir. Son zamanlarda forumda daha sık görmeye başlıyorum Eva'yı ve şaşırıyorum açıkcası.
Neyse, bunları ilk mesajımda da söylemiştim zaten.

Alize Farsça kökenli. Tropikal bölge denizlerinde sürekli olarak esen rüzgârın adı. Güzel bir isim. Osmanlıca sözlüğünde de geçen bir kelime, yani kültürümüzde uzun zamandır olan bir kelime.

Benim tercihim hic birinden yana olmauacak ama bi kaç öneride bulunabilirim.Su an bende 18 haftalik gebeyim ama oğlum olucak eğerki kız olsaydı bu isimleri düşünüyordum.Esila, Alya Dua, Erva, Ravza tabii vereceginiz isim konusunda anlamida çok önemli.

Alya yegenimin adi, yoksa bende arya yi seviyorum ama cok benziyor diye eledim yas farklarida pek olmayacak kizimla...
Digerleride biraz islami isim gibi ben o tarz isimleri sevmiyorum.. Ama sevenler icin guzel isimler tabiki

TE="eftelya2015, post: 44023669, member: 675710"]LÜTFEN ankete katılın kızlar...

Değişik fikirlere de açığım ama anlamlı ve söylenişi kolay ve modern isim olursa sevinirim.[/QUOTE]
LÜTFEN ankete katılın kızlar...

Değişik fikirlere de açığım ama anlamlı ve söylenişi kolay ve modern isim olursa sevinirim.
oncelikle bebegin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Bende hamileyim daha cinsiyetini ogrenmedik erkek ismi cok düşündüm ama kiz düşünmedim elis ismini burda gördüm cok beyendim eyer kızım olursa elis koyabilirim

Alya yegenimin adi, yoksa bende arya yi seviyorum ama cok benziyor diye eledim yas farklarida pek olmayacak kizimla...
Digerleride biraz islami isim gibi ben o tarz isimleri sevmiyorum.. Ama sevenler icin guzel isimler tabiki
İsim nazar boncuğudur.Sen bilirsin benim önerilerim böyle.

Ben Belis'e ve Lara'ya oy verdim.
Yurtdışında yaşamıyorsanız Eva koymayın bence Havva'nın hıristiyan dünyasındaki hali.
Mira ve Defne güzel isimler ama baydı artık hele Mira. Modası geçince de kimse koymayacak.

Ben şu an yurtdışında yaşadığım için birkaç isim araştırmıştım sonra oğlum oldu kız isimlerinden aklımda kalanlar
Selin
Serra
Nil
Melisa/Melis
Ayris
Idil (anlamı da aynı Idylle diye yazılıyor)
Selen
Arya
Ayda
Armin
Ela, Eda
Hazel, Hazal
Mina
Talya
Ceyda
Ceyla

bunlar geldi aklıma. Kolay gelsin. Sağlıklı hamilelik ve doğum dilerim

teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…