- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.285
- 148
- Konu Sahibi eftelya2015
-
yasemın annemın adı
illa öz türkçe olsun falan filan takıntım zaten yok yani latin yada yunan kökenli isimlere karşı sıcağım
ama lıstedekı bazı ısımler güzel mesela alize değişik bir isimmiş...
Anlamlarinida yazdim canimEva değil havva o isim. Mira bir derece daha iyi. Diğerleri oldukça uyduruk geldi bana. Anlamları da araştırılmalı.
Alya yegenimin adi, yoksa bende arya yi seviyorum ama cok benziyor diye eledim yas farklarida pek olmayacak kizimla...Benim tercihim hic birinden yana olmauacak ama bi kaç öneride bulunabilirim.Su an bende 18 haftalik gebeyim ama oğlum olucak eğerki kız olsaydı bu isimleri düşünüyordum.Esila, Alya Dua, Erva, Ravza tabii vereceginiz isim konusunda anlamida çok önemli.
oncelikle bebegin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Bende hamileyim daha cinsiyetini ogrenmedik erkek ismi cok düşündüm ama kiz düşünmedim elis ismini burda gördüm cok beyendim eyer kızım olursa elis koyabilirimLÜTFEN ankete katılın kızlar...
Değişik fikirlere de açığım ama anlamlı ve söylenişi kolay ve modern isim olursa sevinirim.
İsim nazar boncuğudur.Sen bilirsin benim önerilerim böyle.Alya yegenimin adi, yoksa bende arya yi seviyorum ama cok benziyor diye eledim yas farklarida pek olmayacak kizimla...
Digerleride biraz islami isim gibi ben o tarz isimleri sevmiyorum.. Ama sevenler icin guzel isimler tabiki
Yo gördüm tabi de, O anlamların gerçekliğinden eminmisin ?Anlamlarinida yazdim canimDikkatini cekmemis sanirim...
evet canımYo gördüm tabi de, O anlamların gerçekliğinden eminmisin ?
Oevet canım
evet canım
Hadi bakalimevet canım
Ben şu an yurtdışında yaşadığım için birkaç isim araştırmıştım sonra oğlum oldu kız isimlerinden aklımda kalanlaryasemın annemın adı
illa öz türkçe olsun falan filan takıntım zaten yok yani latin yada yunan kökenli isimlere karşı sıcağım
ama lıstedekı bazı ısımler güzel mesela alize değişik bir isimmiş...
teşekkürler canımBen şu an yurtdışında yaşadığım için birkaç isim araştırmıştım sonra oğlum oldu kız isimlerinden aklımda kalanlar
Selin
Serra
Nil
Melisa/Melis
Ayris
Idil (anlamı da aynı Idylle diye yazılıyor)
Selen
Arya
Ayda
Armin
Ela, Eda
Hazel, Hazal
Mina
Talya
Ceyda
Ceyla
bunlar geldi aklıma. Kolay gelsin. Sağlıklı hamilelik ve doğum dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?