isim bulan varmı ;)

Ben bu konuda mutsuzum. İlla kayinbabamin ismi olacakmış. Allahım yaaaaa. Kayinbabamda istiyor ve bekliyor kendi ismini koymamizi. İstemiyorum diyorum eşime. Ama yokkk illa olacakmis. İsmi TURHAN. İlk bebegim ve gönlüme gore isim istiyorum ben. :kızgın:
kesinlikle kendi isteiğini yapmalısın o zman senin annen yada babamda istesin ismi olsun die o ayrı bir birey sonuçta sen gönlüne göre koy sen kayınvalide ve babana de koyymucam olar düşünsün gerisini sen üzülcene onlar üzülsün

Aslında Abdülkerim isminin anlamı çok güzel : Keremi bol, cömert olan Aziz ve Celil Allah’ın kulu demek. Ama seni çok iyi anlıyorumeski isim olduğu için istemiyorsun ve sana söz hakkı tanımadıkları için kızgınsın belki de. Kerim koysanız ve 2. bi ad olarak da eşinizle bi isim bulsanız belki o zaman bişey demezler,onların da gönlü olmuş olur. Kerim güzel isim bence hem Allah'ın isimlerinden ve anlamı da çok güzel hem şarkıcı Kerim Tekin vardı çok da eski isim gibi durmuyor bence.

Benim de kızım olacak nasipse inşallah,adını Tanem koymayı düşünüyoruz.:anneadayı:
Benim icin sorun değil eşim koyalım derse koyarım ama eşim koymak ıstemiyo ben bişey diyemem senin kaç haftalik

Herkese hayırlı hamilelik dilerim önce.
Bizim erkek olursa Yusuf Efe
Kız olursa Elif Cennet olacak inşallah

Benim icin sorun değil eşim koyalım derse koyarım ama eşim koymak ıstemiyo ben bişey diyemem senin kaç haftalik

Anladım canım,eşin istemiyorsa kafana takma bu durumu bence,sizin koycağınız bir ad olur,onlar da kabullenir. 19.haftamdayım ,yarılamak üzereyim yani :anne: seninki kaç hafta oldu ?

Back
X