İsim davası

Salı günü isim degiştirme davam var. Başvuru yaparken dilekçeme 2şahit ekledım.Girişteki memur şahitlerimi sisteme eklemedi. Sorduğumda sistem degişti, hakim gerekli görürse şahit istenecek dedi. E devletten baktıgımda şahitler gözükmüyor. Salı günü şahitlerimi gene götüreceğim ama adliyeye ya onları almazlarsa. Onlara sonucta tebligat falan gitmedi.Bazıları da şahit ve delil belirtmek için süre verilmiş olması gerektiğini söylüyor. Ancak elime öyle bir tebligat gelmedi ve sistemde de yok. Degiştirme gerekçem sosyal çevrede ve kimlikte farklı isimler olması. Yarın gidip şahit eklemek istedigimi söyleyeceğim.Yeni sistemde isim degiştiren var mı acaba. Çok mu zor degiştirmek?
Kardeşim yeni kimlik çıktığı zaman ona başvururken dilekçe vermişti şahit dava hiçbirşey olmadan degistirmisti

İsim değiştirmek bu kadar zor mu ya . Ben de ismimi sevmiyorum. Modern isimleri seviyorum
Aslında zor degilde. 1 2 sahıtle halloluyor dıyorlar. Genede panık oluyorum sonuc nolacak dıye. Kendı koyduğum isim baya modern. Ama eskı ismim baya eski yanı pıyasada pek yok

Ana baba ismi koyma işleri bi son bulsa da insanlar uğraşmak zorunda kalmasa keşke
Bu sitede bir suru kisiye ve doğacak cocuklarina isim analizi yaptım. Hâlâ daha Haydar Berk tadinda isimler konuluyor. Cocuk o ismi kullanmayacak, sevmeyecek, enerjisi iyi gelmeyecek Yapmayin etmeyin deyince de ama ben isimlerin yenisi eskisi oldugunu düşünmüyorum diyorlar.

Bu sitede bir suru kisiye ve doğacak cocuklarina isim analizi yaptım. Hâlâ daha Haydar Berk tadinda isimler konuluyor. Cocuk o ismi kullanmayacak, sevmeyecek, enerjisi iyi gelmeyecek Yapmayin etmeyin deyince de ama ben isimlerin yenisi eskisi oldugunu düşünmüyorum diyorlar.
Anne baba ısmı koyunca kendilerini level atladı sanıyorlar. Kardeşimin eşi hamile. Babam benım adımı koyun dıyor. Eger babamın adını koyarlarsa herkese hava atacak. Onlarda ölmüş dayısının adını koyacak. Bence hıcbır cocuk ölmüş ya da yasayan büyüklerın adını tasımamalı. Ben babaannemin adını 30 sene tasıdım noldu. Daha mı cok sevdi benı hayır

Eşin ve eşinin ailesi yeni ismin ile mi hitap ediyor sana ?
Evet yenı ismime alıstılar.Sosyal medyada falanda yeni ismimi kullanıyorum. Ama kimlikte de bir degısse herkese yenı adımı söyliyecegım. Böyle hangını söylesem dıye kararsız kalıyorum

Anne baba ısmı koyunca kendilerini level atladı sanıyorlar. Kardeşimin eşi hamile. Babam benım adımı koyun dıyor. Eger babamın adını koyarlarsa herkese hava atacak. Onlarda ölmüş dayısının adını koyacak. Bence hıcbır cocuk ölmüş ya da yasayan büyüklerın adını tasımamalı. Ben babaannemin adını 30 sene tasıdım noldu. Daha mı cok sevdi benı hayır
Sizinle ozelde konuşmuştuk diye hatirliyorum. Isim analizi yapmistim size. Ölsem birine diyemem diyemem benim adimi koyun diye.

Akrabalar halt yesinler. Onlara ne? Zerre kadar umursama. Hatta bu düşmanlığı sürdür bence. Kurtulmuş olursun bu şekilde 😁
Halam benım annem sana naptı dıyor. Bende cok begenıyosan cocuguna bu ısmı koy dedım ki cocugunun adı modern. Bana dıyor tabı bu ısmı begenmezsın sen modern sın. Yok burnum havadaymısta.

Halam benım annem sana naptı dıyor. Bende cok begenıyosan cocuguna bu ısmı koy dedım ki cocugunun adı modern. Bana dıyor tabı bu ısmı begenmezsın sen modern sın. Yok burnum havadaymısta.
Bi daha doğursun biricik anasının ismini koysun.

Bi daha doğursun biricik anasının ismini koysun.
Benim ismim ve soy ismimle sülelede 3 kısı var. Amcam annesının adını koymus. Babamda koydu. Dıger amcam ogluna dedemin adını koydu. Babamda kardeşime koydu. Kardeşimin adı soyadı da aynı amcaogluyla. Dedemınde aynı.

Cipli kimlige gecerken tek seferlik hak taninmisti hic bir islemsiz ikinci bir isim ekleme yaptirdim.
Sadece gecerli sebep istedi, ben de ismimin x harfiyle baslamasi sorun oluyor, anlasilmiyor yanliş yaziliyor dedim. Xsenia olan adima ece eklettim.

Durusmasi da cok zor olmaz diye dusunuyorum. Hayirli olsun.

Cipli kimlige gecerken tek seferlik hak taninmisti hic bir islemsiz ikinci bir isim ekleme yaptirdim.
Sadece gecerli sebep istedi, ben de ismimin x harfiyle baslamasi sorun oluyor, anlasilmiyor yanliş yaziliyor dedim. Xsenia olan adima ece eklettim.

Durusmasi da cok zor olmaz diye dusunuyorum. Hayirli olsun.
Çipli kimlige gecis yaptim. Su an isim ekleme gibi bir hakkim var mi?

İsim analizini nasıl yapıyorsunuz bende hamikeyimde🙈🙈

Konu sahibi biz sadece nüfus müdürlüğüne dilekçe vererek soyadimizi değiştirdik. Ama o kanunun süresi geçti isim değişiklikleri de eskisi kadar uzun sürmüyor. Kısa sürede hallolur panik yapmayın..

İsim analizini nasıl yapıyorsunuz bende hamikeyimde🙈🙈

Konu sahibi biz sadece nüfus müdürlüğüne dilekçe vererek soyadimizi değiştirdik. Ama o kanunun süresi geçti isim değişiklikleri de eskisi kadar uzun sürmüyor. Kısa sürede hallolur panik yapmayın..
Ozelden soyadınızı ve varsa dusundugunuz ismi yazarsanız bakarim😊

Back
X