İsim davası

Cipli kimlige gecerken tek seferlik hak taninmisti hic bir islemsiz ikinci bir isim ekleme yaptirdim.
Sadece gecerli sebep istedi, ben de ismimin x harfiyle baslamasi sorun oluyor, anlasilmiyor yanliş yaziliyor dedim. Xsenia olan adima ece eklettim.

Durusmasi da cok zor olmaz diye dusunuyorum. Hayirli olsun.
Sagolun
Ben sordum ama sadece yazımkurallarında hata olan isimler degısıyor dedıler

ilk celsede sahit gerekmeyebiliyor, hakim inandırıcı ve yeterli bulursa şahide gerek duymaz, eger inandırıcı gelmezse desteklenmeniz icin sahit ister onu da ikinci durusmada getirirsiniz.

Cipli kimlige gecerken tek seferlik hak taninmisti hic bir islemsiz ikinci bir isim ekleme yaptirdim.
Sadece gecerli sebep istedi, ben de ismimin x harfiyle baslamasi sorun oluyor, anlasilmiyor yanliş yaziliyor dedim. Xsenia olan adima ece eklettim.

Durusmasi da cok zor olmaz diye dusunuyorum. Hayirli olsun.
cipli kimlik dediginiz su yeni kimlikler mi yani, benimki de o ama geceli iki sene oldu, ben de ilk ismimi sildirmek istiyorum sebebi ismim cok uzun oluyor ve sevmiyorum da zaten yani sadece uc ismimden birisi silinicek, acaba yaptırabilir miyim bir bilginiz var mı :(

Çipli kimlige gecis yaptim. Su an isim ekleme gibi bir hakkim var mi?

cipli kimlik dediginiz su yeni kimlikler mi yani, benimki de o ama geceli iki sene oldu, ben de ilk ismimi sildirmek istiyorum sebebi ismim cok uzun oluyor ve sevmiyorum da zaten yani sadece uc ismimden birisi silinicek, acaba yaptırabilir miyim bir bilginiz var mı :KK43:

Bildigim kadariyla suan yapilamiyor, ama nufus mudurluklerine bi sorun isterseniz.

Ben yazdım dilekceme.Ama görevli yanı dosyayı açan kişi şahitleri sisteme eklememıs. Gerı dönup sordum
Artık sistem degıstı, hakim isterse shıy eklenecek dedı. 😣Ama dılekcede sahıt ler var tabıkı. E devletten hep takıpteyım süre falan vermedi. Zaten deprem yuzunden 2ay ertelendi durusmam
O sisteme eklemeyecek o veznedar sadece para alır

O sadece para alacaktı sistem değişti almayacak

Yani o zaman senden para almış olsaydı da şimdi şahitlere kağıt gelmeyecekti

Olağan şartlarda tanıkları bir sonraki celse çağırır ama sen götür tanıklarım da geldi dinler misiniz şimdi diye sor

O sisteme eklemeyecek o veznedar sadece para alır

O sadece para alacaktı sistem değişti almayacak

Yani o zaman senden para almış olsaydı da şimdi şahitlere kağıt gelmeyecekti

Olağan şartlarda tanıkları bir sonraki celse çağırır ama sen götür tanıklarım da geldi dinler misiniz şimdi diye sor
Ama tek celsede biter kolay mahkeme demislerdi bana. İnşallah uzamaz

Ben tek celsede biter diyenlere çok inanma bitebilir de bitmeyebilir de demiştim
Hakim dosyayı inceledigınde aslında Durusma öncesı sahıt istedigıni belırtebılır. Ama belkı dılekceme baktıgında 2 sahıtım görmüştür. Neyse 2gun kaldı o zaman ögrenecegım😊

Yeni ismin mutluluk getirsin, dilerim yeni isminle beraber bütün sıkıntılarından kurtulursun :KK24:
Çok sagolun cok tesekkurler. Şükür bu aralar takmıyorum. Buraya bile pek girmiyorum. Konu acmıstım isim davasıyla ilgili sonucu yazmak istedim. Heryerde paylasmak ıstıyorum. O kadar mutluyum ki halaa inanamıyorum

Benim ismim ve soy ismimle sülelede 3 kısı var. Amcam annesının adını koymus. Babamda koydu. Dıger amcam ogluna dedemin adını koydu. Babamda kardeşime koydu. Kardeşimin adı soyadı da aynı amcaogluyla. Dedemınde aynı.
Neden? Sizin sülale seçilmiş sülale mi? Adınız naminiz çok mu mühim?

Back
X