• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim değişikliği

O soyadi icin gecerlidir belki bilemiyorum ama adiniz icin babaniza dava acmazsiniz
O mevzu başka mevzu. Biri anne babasını dava açmış bana saçma isim verdiler hayatımı cehenneme çevirdiler herkes benle dalga geçti diye:-) baba-anne iznine gerek yok. Ama mesela isminizi neden değişmek istediğinize karşı sağlam bir neden seçin. Mesela ismimle dalga geçiyorlar çok eskiymiş tarihten kalmaymış, sosyal hayatımı olumsuz etkiliyor diye belirtin

Gerkeçeye göre değişiyor
Bu durum
Şöyle netleştireyim
Eğer utanç verici ise dilekçe ile değiştiriliyor
Onun dışında mahkemeye başvuruyorsunuz gerekçenize göre babanın katılması isteniyor yada gerek görülmüyor
Mesela kuzenim hem adını hem soyadını değiştirdi
Gerekçesi babasını 3 yaşından beri görmemiş olması
Görüşmek istediğinde babasının reddetmesi( bunları şahit ve yazışmalar ile ispatladı)
Baba çağırılmadan değiştirdi

O mevzu başka mevzu. Biri anne babasını dava açmış bana saçma isim verdiler hayatımı cehenneme çevirdiler herkes benle dalga geçti diye:-) baba-anne iznine gerek yok. Ama mesela isminizi neden değişmek istediğinize karşı sağlam bir neden seçin. Mesela ismimle dalga geçiyorlar çok eskiymiş tarihten kalmaymış, sosyal hayatımı olumsuz etkiliyor diye belirtin
:KK70:Cok iyiymis yaaaa

Brn
Gerkeçeye göre değişiyor
Bu durum
Şöyle netleştireyim
Eğer utanç verici ise dilekçe ile değiştiriliyor
Onun dışında mahkemeye başvuruyorsunuz gerekçenize göre babanın katılması isteniyor yada gerek görülmüyor
Mesela kuzenim hem adını hem soyadını değiştirdi
Gerekçesi babasını 3 yaşından beri görmemiş olması
Görüşmek istediğinde babasının reddetmesi( bunları şahit ve yazışmalar ile ispatladı)
Baba çağırılmadan değiştirdi[/QUOTE
Mesela biri adımı sorunca soylemıyorum hemen.Sevmıyorum adımı.Babaannemle babamla zaten aram yok

Back
X