isim değiştirme

sweedy

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
2.408
399
688
arkadaşlar ben çocuğumun ismini değiştirmek istiyorum aranızda bu durumla ilgilenen çocuğunun ismini değiştiren arkadaşlar yardımınızı istiyorum

komşumuz değiştirtmişti kızının adını
ama gecerli bi nedeniniz var mı?
ben zamanında ahmet koydum şimdi bana demode geldi berk koyucam gibi bi nedense değiştirmiyolar zaten
bizim komşumuzun kızının adı fadimeydi, okulda dalga gecmişler köylü ismi diye (ne alakaysa yani), 10 yaşında kız işte ne saçma bişey oldugunu anlamıyo, okuldan sogudu, hergün ağlamaya başladı, okula gitmemek için hergün yalvarırdı, okul yönetimiyle konuştular, başka okula götürürseniz çevresi değişicegi için düzelir demişler, ama ordada yine aynı sorun olur diye düşünüldü. değiştirmeye karar verdiler.sonrada okulu değiştirdiler. önce psikolog veya psikiyatrdan onaylı rapor istiyolar ''psikolojisini bozmuştur'' diye, sonra gerekli kuruma başvuru yapılıyo
fakat o rapor siciline işleniyo, ilerde işe girmesinde bile önüne engel olarak çıkıyo

ama bu sadece bi neden, sizin başka bi nedeniniz varsa durum değişebilir

merak ettim niye değiştirmek istediniz ki?

benim yeni bebeğim oldu bana danışmadan babasının ismini koydu belki saçma ama işte değiştirmek istiyorum adı buarada kazım

İsim değiştirmek yerine ikinci ismi ekletmeniz daha kolay olur sizin için. Kazım Kayra olarak

arkadaşlar ben çocuğumun ismini değiştirmek istiyorum aranızda bu durumla ilgilenen çocuğunun ismini değiştiren arkadaşlar yardımınızı istiyorum

isim tashihi diye bir dava açıyorsunuz.gerekçesini yazıyorsunuz.ve kısa bir süree sonra sonuç alıyorsunuz.zor bir dava değil gerekçesi olduğu sürece....

merhaba :;
temmuzda başvurdum adli tatildi ama evrakları içeriye verme yeri açıktı.3 ay sonraya gun verdıiler 23 ekım 2015 te davam vardı 15 dakıka sürdü ve adıma kavuştum .. tek şahıt yazmıştım :) şimdi 15 gun içinde evrakların gelmesini bekliyorum sonraki süreç nasıl ilerleyecek bilemiyorum oldukca paylaşırım :) 230 tl yatırdım ama ewrak kısmında ama bitince yarısını alıyormuşsun :) neyse ben ewraklar bi bitsin bakalım süreç nasıl ilerleyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…