• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki akıllı olmak

Damlacik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
203
47
18
31
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese, bir konuda fikir almak istiyorum. Günlük hayatımda iki akıllı bir insan gibi hissediyorum kendimi mesela bi arkadaş ortamında istemediğim bi durum olursa bi aklım umursamıyor diğer aklım düşünüp üstünde durmak istiyor o konunun. Her ne konuda olursa olsun o an isteyerek yaptığım bişey sonrası o konu hakkında farklı şeyler geliyor aklıma diğer türlü yapsaydım diyorum her seferinde. Bu bir psikolojik rahatsızlık mı ondan da emin değilim. Benim durumumda olup ta yardımcı olabilecek var mı aramızda. Günlük hayatta zorluyor beni bu durum fazlasıyla 😔

Konu ne olursa olsun bir durum hayat kaliteni degistiriyorsa orda psikolojik bi problem vardır. Yaşadığınız durum 2 akillik değil. Her birey günlük analiz yapar kafasında. Oyle demeseydim böyle bakmasaydim bunu niye söylemedim..... gibi. Burdaki kriter hayatının akışını bozması. Ya hiç derdin yok düşünecek, herseyi bir bir suzgecten geçiriyorsun yada sorun var. Bi psikiyatriye git, ilac mi gerekli yoksa terapi mi gerekli yönlendirme yapar.

Back