İsim durumum

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
Merhabalar.
iki ismim var benim
Deniz sanem.
Ailem sanem diyor ama iş veya arkadaş çevremde deniz diyenlerde var. İş ortamında sevgili olduğum erkek arkadaşımda deniz diyor.
İlişkinin ilk zamanlarında sana herkes deniz mi diyor diye sormuştu o zamanlar ciddiye döneceğini düşünmediğim için evet dedim.
Annem veya babam biri bana deniz diye hitap ettiklerinde bi tuhaflarına gidiyor veya garipsiyor yada gülüyo aa sana deniz mi diyor diye sanki takma adım
Ailem bana erkek arkadaşımın yanında deniz demesini istiyorum açıkçası bunu nasıl söylerim
Bizimkilere.
Bu soruyu ben ailemin değişik tavrından dolayı soruyorum saçma duruyor belki ama izah edebildim sanırım

Yahu madem iki ismi kullanmayacaklardı ne diye koymuşlar, bi de garipsemeleri hepten ilginç olmuş ailenin.
Kısaca Deniz ismimden daha çok hoşlanıyorum bundan sonra sizde o isimle çağırın beni de olsun bitsin.

Yahu madem iki ismi kullanmayacaklardı ne diye koymuşlar, bi de garipsemeleri hepten ilginç olmuş ailenin.
Kısaca Deniz ismimden daha çok hoşlanıyorum bundan sonra sizde o isimle çağırın beni de olsun bitsin.
32 yaşından sonra bi tuhaf oluyor ağızlardan değiştirmek zor

32 yaşından sonra bi tuhaf oluyor ağızlardan değiştirmek zor

Hımm o da doğrudur, siz de değiştirmeyin o zaman. Bırakın kim ne ismi kullanıyorsa kullansın. Erkek arkadaşın da hani deniz diyorlardı derse durumu açıklarsın sen de.

ailen sana sanem deyince erkek arkadaşın tanımayacak mı seni? ailem bana böyle hitap ediyor diyeceksin bitti ne var ki bunda sorun edecek?

Ailenin koyduğu ismi garipsemeside ne biliiim 😅😅
Garipsenecek gariplikte olan bi konu 😅

Eşiminde iki ismi var ben ve arkadaş çevresi hep 2.ismini, ailesi hep 1.ismini söyler ama bunda garipsenecek bi durum yok ikiside aynı kişi sonuçta ☺️

Back
X