İsim düşünmeye başladık mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3bru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oonu direk eşim teklif etti bi isim de sen koy onu kullanırız dedi ama yine de içime sinmiyor ya, kayınvaldemin gerinerek 'bi adı da benm ismim olur artık' diye emri vaki yapması çok dokundu bana, konuyu orda kapattık daha da açılmadı ama inatlaşasım var. :

hımm.. ozamn bırak biraz zamn gecsin....

nedense bu kayınana ve kayınbaba ismi koyma konusunda bazi sorunlar yaşaniyor
benim kayınbabamın ismi RECEB ve oğlumumuz receb ayına denk geliyor.kayınbabamı seviyorum ama ne bileyim başka bi ismide olsa fena olmaz ki demi
bizde RECEB EREN düşündük cünkü benimde başka isimlerde hevesim var bu konular niye böyle
karışık yaaa :)) o yüzden kızlar galiba çift isim en matıklısı :)

büyük ihtimalle kızımız olcak kızlar isim konusunda çok kararsızım, kararsızım diyorum çünkü kayınvaldem, kayınpederim ve eşim kayınvaldemin adı olsun biri diyolar, diğeri de sen ne istersen ne diyolar.İki isim olcak yani. Ben çok sıcak bakmıyorum ama bu konuda huzursuzluk çıksın istemiyorum siz olsanız napardınız ?

Ben kesinlikle kabul etmezdim.insanlar nasıl bunu isteme hakkını görüyorlar kendilerinde bunu da anlamış değilim zaten. Çok sert ve soğuğum bu konularda açıkçası.benim oğlumun isimlerinden birini eşim koyacak diğerini de ben.eşim kendi adını koyuyo.mustafa bu da bana çok saçma geliyo.trde en çok kullanılan isimlerden biri ve nasıl bi zevk alcak oğluyla aynı ismi paylaşmaktan.İnan anlayamıyorum ama sonuçta babası ve onun da söz hakkı var.

Netlesmeden paylasmak istemedim ama artik %90 ismin konusunda karar verdik. İlk kizimin adini Zehra Şifa koymustuk, şimdi ki kizima da Meryem Selin koyucaz insallah. Zehra ve Meryem benim, Şifa ve Selin bitanecik eşimin istedigi isimler. Aile buyukleri ilkinde de simdi de begenmediler elestirdiler ama biz pek dinlemiyoruz onlari. :)

kılzar öncelikle şunu sölim ne kendi annemin babamın nede eşimin ailesinden herhangi birinin ismini çocuguma koymayı düşünmüyorum banada böyle bi teklif gelmedi açıkçası ..... ama gelsede kabul etmezdim o eşimle bizim çocugumuz eşimde bencilce davransaydı eğer bende gıcıklık olsun diye son dakkaya kadar ikinci ismide benim babamın ismi olur diye inatlaşırdım ama ikisinide koymazdım çok bencilce bi düşünce bu

eşim isim konusunu bana bıraktı:)) ama bi şartla
bulduklarını bana söyle kulağıma hoş gelirse anlamıda güzel olursa koyalım dedi bende ne demek aşkım sen iste dedim:)))

bizim çocuugmuzun ilk ismi hazırdı zaten evlenmeden önce kızda olsa erkekde olsa ilk ismi tutku olcak dedik:)))

benimde erkek bi bebişim olcak adınıTUTKU KAYRA koymaya karar verdik:)))

açıkçası ben kayrayla erva arasında çok kaldım ama eşim kayrayı seçti ama bi yandan aklım hala ervada :)))

çok zor bişeymiş isim koymak :) çağan olabilir diye düşünüyoruz ama ben ilk başlarda güney istiyordum kayra olabilir diye düşündük ama şuanda çağan bakalım daha kaç poza sokucak bu sıpa bizi :16::16:

çok zor bişeymiş isim koymak :) çağan olabilir diye düşünüyoruz ama ben ilk başlarda güney istiyordum kayra olabilir diye düşündük ama şuanda çağan bakalım daha kaç poza sokucak bu sıpa bizi :16::16:

benime kızım olucak beril düşünüyorum kızlar sizce nasıl ? çağan güzel bnce :)

Merhaba,
5 aylık hamileyim.allah izin verirse oğlumuz olacak. Eşim kartal ismini çok istiyor. bana biraz kaba ve ağır geliyor. sizce nasıl? çok kararsızım. yada efe kartal :)

Benimde EGEMEN ve ÇAĞAN isimleri aklıma takıldı. Yada başka bi isim mi bulsam bilmiyorum. Çok kararsızız. Çocuğumun hala bi ismi yok :(

allah nasip ederse oğluşumun adı poyraz efe olucak :)

benime kızım olucak beril düşünüyorum kızlar sizce nasıl ? çağan güzel bnce :)

beril çok güzel bi isim kızım olsaydı bnmde alternatiflerim arasındaydı beren de çok güzel berra falan filan işte :) bu tarz isimler kulağa hoş geliyor

Allahin ismiyle oglusumuzun ismi ELIAS SELIM olucak... Elias (ilyas peygamber) babasinin.... Selim( yavuz Sultan Selim) de benim fikrim di :)

ayrica baslardaki E_S harfleri esimle benim isimlerimizin bas harfleri :51::51::51:

bizimkide değişiklik olmazsa kız olacak inşallah... adınıda NUREFŞAN düşünüyoruz. pek duyan yokmuş galiba ama benim sevdiğim bi isimdi. anlamı; etrafına nur-ışık saçan...

hepsi ismiyle yaşasın inşallah:49:

Back
X