Doğuma Hazırlık isim için yardım istiyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bidik_fistik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
229
2
46
Muğla
konuya nerden başlayayım ne söyleyeyim bilemiyorum. ilk hamileliğim ve oğlum olacak. isim konusunda bir türlü karar veremiyorum. eşim polat ismini istiyor. ismine karar verdiniz mi dedikleri zaman evet polat koycaz diyor. ama ben bu isme ısınamadım. bir şey dediğim zaman da inat edip illaki polat koycam diyor. nasıl vazgeçirebilirim onu bu isimden

ben hep diyorum çocuk tek seninmi sen kendi çocuğuna o ismi koy diyorum
e bu çocuk kimin bizim değilmi diyor
bende aynen öyle diyorum bizim diyorum biz koycaz diyorum

Diziden falan mı etkilendi acama ben oğluma ARAS ismini koyacağım.Düşünürsen kocanı ikna edebilirsin kanal d 'de Sağır odada oynayan başrol oyuncusunun adı Aras Dağlı idi belki ikna olur

hastası o dizinin canım :) bende dedim ki perşembe doğarsa tamam söz koycam dedim ama başka gün olursa başka isim koyarız dedim ilk başta tamam demişti ama şimdi herkes diziden dolayı polat koyuyorsun dedikçe hayır diyo hiç çevrenizde var mı polat ismi o yüzden koyucam diyo öğretmen arkadaşlarına sormuş kaç tane polat isminde öğrenci var diye onlarda yok diyo onlar öyle dedikçe bizimki inat ediyo

Sıkıntı yapma koysun. Sen de hoşuna gidecek bir isim ekle. İki isimli olsun. Kırma bence eşini.

merhaba canım.inanmıycaksın ama benim eşimin adı Polat.
benimde bir oğlum olucak ve ben ismini Mehmet Fatih koymayı düşünüyorum.sanırım bebişlerimiz aynı dönemede gelicek zaten.

merhaba canım.inanmıycaksın ama benim eşimin adı Polat.
benimde bir oğlum olucak ve ben ismini Mehmet Fatih koymayı düşünüyorum.sanırım bebişlerimiz aynı dönemede gelicek zaten.

:) çok bilinen duyulan bir isim değil aslında aklımda o kadar çok isim var ki ... polat ne aklımdan ne de gönlümden geçmedi hiç... evet aynı dönemde olacaklar :)

sanırım sende diziden etkilendiğin için istemiyorsun.eşin benim eşim gibi diziye tutkunsa psikolojik olarak sende etkileniyorsun.ama çokda inat edersen bence sıkıntı yaşıycaksın.en iyisi sen iki isim düşün.şimdilik gizli gizli isim ara.o zaman geldiğinde onuda fikir olarak söylersin.

aslında diziyi bende seviyorum hoşuma gidiyor. asıl mesele çevredekilerin verdiği tepkiler sanırım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…