• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim kaderi etkiler takıntısı ??

çok haklısınız ben de aynı fikirdeyim de bu yaştan sonra ne kadar mantıklı falan diyorlar ,dün bi yerde daha isim söyledim ve söylerken rahatsız hissettim bu bile yeterli aslında en azından 2.isim ekletirsem diğerini de sildirmediğim için daha kolay adapte olacağımı düşünüyorum yaşın bile önemi yok aslında insan nasıl mutluysa öyle yapmalı zaten
Yasi sunun icin dedim; bu kadar sene zaten benimseyememissiniz adinizi surekli rahatsız olmussunuz hic gerek yok halbuki simdi bile isteseniz degistirirsiniz. Hem onlara mi kaldi bu yastan sonra mantıklı kalıp kalmadigini yorumlamak(ay ben nefret ediyorum akrabalardan ne deseler gozume batiyolar ondan bu kadar fevri yaziyorum kb) hem tumden vazgecmiyorsunuz ekleme yapiyorsunuz. Aileniz zaten sizi biliyor yeni tanidiginiz insanlara da ikinci adınızı soylersiniz. Umarim icinize sinen bir isim secersiniz 😊💖

Yasi sunun icin dedim; bu kadar sene zaten benimseyememissiniz adinizi surekli rahatsız olmussunuz hic gerek yok halbuki simdi bile isteseniz degistirirsiniz. Hem onlara mi kaldi bu yastan sonra mantıklı kalıp kalmadigini yorumlamak(ay ben nefret ediyorum akrabalardan ne deseler gozume batiyolar ondan bu kadar fevri yaziyorum kb) hem tumden vazgecmiyorsunuz ekleme yapiyorsunuz. Aileniz zaten sizi biliyor yeni tanidiginiz insanlara da ikinci adınızı soylersiniz. Umarim icinize sinen bir isim secersiniz 😊💖
çok teşekkür ederim desteğiniz için ❤️😊

siz de bunu yediniz? evet ya yazdıklarınız da yarım kalmış değiştirin bence de.
Yani denemekten bir şey çıkmaz diye düşündüm :D bir şeyler hayatımda değişirse. Kısmetim açılırsa buradan haber veririm diyecektim. Yarım kalmış. Ne yapayım, evlenemiyorum. En azından deneyeceğim :(

Ama benden davada şahit olmamı istiyor. Söylediğine göre iki şahit gerekiyormuş. Şahitler "biz bu kişiyi Aslışah olarak tanıyoruz" demeliymiş. İyi de yani bu doğru bir beyan olmayacak ki ! Kimse kuzenimi Aslışah olarak tanımıyor. Bu etik mi yani ? İlle de şahit ol diye ısrarcı.
Annesi babası tepkili mi şahit olmanızda ne gibi bir sakınca var

Back
X