• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim kaderi etkiler takıntısı ??

Gizliden demedim zaten okuduğunuzu anlama probleminiz mi var, çocuk gizli başvurmuş ailesinden dedim. Eski ev arkadaşımın kardeşinin başına geldi. İnanmamakta serbestsiniz ama bunu terbiyeli bir şekilde ifade etmelisiniz
İnanmamak değil yasal prosedür belli hanımefendi. Kişiden kişiye değişebilecek birşey de değil. Ailenin haberi olsun yada olmasın 18 yaşını geçmiş her birey bu hakkını kullanmak için başvuruda bulunabilir. Annenin babanın rızası var mı diye sormuyor ki hakim.(18 yaşından sonra bu aranmaz zaten). Siz anlattığınız hikayeyi bi durup düşünseniz zaten elle tutulur gibi değil. Çocuk 18 yaşına gelmiş adını değiştirmiş babası kırılmış deseniz neyse. Elemanlar oturduğu apartmana gelmiş bi de. Güldürmeyin ya.

İnanmamak değil yasal prosedür belli hanımefendi. Kişiden kişiye değişebilecek birşey de değil. Ailenin haberi olsun yada olmasın 18 yaşını geçmiş her birey bu hakkını kullanmak için başvuruda bulunabilir. Annenin babanın rızası var mı diye sormuyor ki hakim.(18 yaşından sonra bu aranmaz zaten). Siz anlattığınız hikayeyi bi durup düşünseniz zaten elle tutulur gibi değil. Çocuk 18 yaşına gelmiş adını değiştirmiş babası kırılmış deseniz neyse. Elemanlar oturduğu apartmana gelmiş bi de. Güldürmeyin ya.
Tamam siz gülün. Bana bu şekilde anlatıldı. Siz isim değiştirdiyseniz ya da avukatsanız bilemem. Ben dinlediğimi paylaştım. Sizi kandırmışlar derseniz onu da bilemem. Yanlış biliyorsam onu da söyleyin de şu üslubunuza usturup katsanız çok iyi olur. İyi akşamlar

Sen niye bu kadar karşısın hiç anlamadım. Kaderi değişir mi bilmem ama psikolojisi değişecek.
Daha olumlu daha motive olacak.
Ya herneyse, hiç bisey olmasa kendini iyi hissedecek.
Red edersen çok ayıp edersin.

Hanımlar merhaba, benim çok sevdiğim bir kuzenim var ve ismine kafayı takmış durumda. Biraz olumsuz, üzgün anlamlı bir ismi var hayatta istediği şeyler olmayınca ismine bağlıyor, "isim kaderi etkiler" diyor ve baya takmış durumda. Bana saçmalık gibi geliyor isimle kaderin ne alakası olabilir ? Pek birşey demiyordum ama geçen hafta ismini değiştirmek için dava açacağını söyledi. İsmini "Aslışah" yapacakmış çok asil ve havalı bir isimmiş. Ve şahit de gerekiyormuş benden şahit olmamı istiyor ! Ben o an birşey diyemedim kırmak da istemiyorum ama şahit olmak istemiyorum. Bana saçma geliyor enerjisini de boşa harcıyor bence. Sizce bu isim takıntısını yenmesi konusunda nasıl ikna edebilirim ?
Ben de değiştireceğim. Değiltirdikten sonra hayatımda köklü bir değişiklik olursa buradan haber veririm. Gittiğim bir medyum üzerimde çok ağır büyü olduğunu mümkünse ismimi değiştirmemi söyledi. 32 yaşındayım ve evlenemiyorum. Bir şekilde düğn tarihi bile aldık iptal oldu. 3 nişanlılık geçirdim ve istememe tağmen olmuyor. Babamın annemden önce boşandığı eşi ve bir oğlu var. Medyum onun yaptığını söyledi züriyeti kurusun mal oğluma kalsın diye. Artık günahı boynuna medyumlara da fazla inanıp bir insanın günahına girmek istemem ama ismimi değiltirmeye karar verdim. Medyum çağrıldığın ismini değiştir dedi aslında, kimlik için demedi. Bundan sonra tanıştığın insanlara farklı bir isim söyle dedi. Ben de kimlikte de değiltireyim bari dedim. Bir şeyler d

İsmini beğenmiyorsa değiştirsin yahu size niye saçma geliyor ki? Sizi burada bağlayan ne? Arkadaşım ismimden memnun değilim diye takıntı yapsa, değiştirmesine elbette destek veririm. Ah ben de zamanında değiştirseydim keşke, 41 yaşıma geldim bu saatten sonra yeni bir isim ve ben zor. İsmimden haz etmiyorum ama takıntı yapmadım en azından.

Ben de değiştireceğim. Değiltirdikten sonra hayatımda köklü bir değişiklik olursa buradan haber veririm. Gittiğim bir medyum üzerimde çok ağır büyü olduğunu mümkünse ismimi değiştirmemi söyledi. 32 yaşındayım ve evlenemiyorum. Bir şekilde düğn tarihi bile aldık iptal oldu. 3 nişanlılık geçirdim ve istememe tağmen olmuyor. Babamın annemden önce boşandığı eşi ve bir oğlu var. Medyum onun yaptığını söyledi züriyeti kurusun mal oğluma kalsın diye. Artık günahı boynuna medyumlara da fazla inanıp bir insanın günahına girmek istemem ama ismimi değiltirmeye karar verdim. Medyum çağrıldığın ismini değiştir dedi aslında, kimlik için demedi. Bundan sonra tanıştığın insanlara farklı bir isim söyle dedi. Ben de kimlikte de değiltireyim bari dedim. Bir şeyler d
Ne yazdın öyle sen? Medyum tuzağına da düşmüşsün, geçmişşş olsunnnn. İsmini değiştirince hayatın değişecek mi ?🤣2 aya kalmaz evlenecek misin? Büyü vs konuları da yasaktır ayrıca sitede.

Ama benden davada şahit olmamı istiyor. Söylediğine göre iki şahit gerekiyormuş. Şahitler "biz bu kişiyi Aslışah olarak tanıyoruz" demeliymiş. İyi de yani bu doğru bir beyan olmayacak ki ! Kimse kuzenimi Aslışah olarak tanımıyor. Bu etik mi yani ? İlle de şahit ol diye ısrarcı.
Ya gerçekten niye bu kadar takıldınız anlamadım ?
Ortada suç yok suçlu yok kız alt tarafı ismini değiştirmek istemiş.
Sizden de kuzeni olarak yardım istemiş hepi topu yarım saat sürecek bi şey edeceğiniz de 2 cümle yani bu kadar.
Yok illa yapmak istemiyorum diyorsanız da açık ve net söyleyin de kendine başka şahit arasın.

Bu arada bende 2.ismimi sildirdim dava ile.
Bana şahit istemediler 5 dk sürdü davam.
Biri bama şahit olup yardımcı olsaydı o süreçte hiç unutmazdım.
İsim konusunu malesef başına gelmeyen anlamaz yaşayan bilir.

Hanımlar merhaba, benim çok sevdiğim bir kuzenim var ve ismine kafayı takmış durumda. Biraz olumsuz, üzgün anlamlı bir ismi var hayatta istediği şeyler olmayınca ismine bağlıyor, "isim kaderi etkiler" diyor ve baya takmış durumda. Bana saçmalık gibi geliyor isimle kaderin ne alakası olabilir ? Pek birşey demiyordum ama geçen hafta ismini değiştirmek için dava açacağını söyledi. İsmini "Aslışah" yapacakmış çok asil ve havalı bir isimmiş. Ve şahit de gerekiyormuş benden şahit olmamı istiyor ! Ben o an birşey diyemedim kırmak da istemiyorum ama şahit olmak istemiyorum. Bana saçma geliyor enerjisini de boşa harcıyor bence. Sizce bu isim takıntısını yenmesi konusunda nasıl ikna edebilirim ?
Ben arkadaşınıza katılıyorum. Önceden olsa saçma der geçerdim isim kaderdir kuzeniniz çok haklı. Okuldan bir arkadaşım da adını değiştirdi hem enerjisi hem hayatı değişti bir de manevi abla var o sadece artık adım elif dedi o da maddi yönden hayatı değişti. Ben inanıyorum isim kaderdir konusuna. Hem kendini aslışah olarak mutlu hissedecekse neden şahit olmuyorsunuz? Bence destek olmalısınız

Ya gerçekten niye bu kadar takıldınız anlamadım ?
Ortada suç yok suçlu yok kız alt tarafı ismini değiştirmek istemiş.
Sizden de kuzeni olarak yardım istemiş hepi topu yarım saat sürecek bi şey edeceğiniz de 2 cümle yani bu kadar.
Yok illa yapmak istemiyorum diyorsanız da açık ve net söyleyin de kendine başka şahit arasın.

Bu arada bende 2.ismimi sildirdim dava ile.
Bana şahit istemediler 5 dk sürdü davam.
Biri bama şahit olup yardımcı olsaydı o süreçte hiç unutmazdım.
İsim konusunu malesef başına gelmeyen anlamaz yaşayan bilir.
Eski konulara bak müthiş bir aşağılık kompleksi var muhtemelen kendi de adını beğenmiyor cesaret edemedi kuzenini kıskanıyor ikna etmeye çalışarak kendini eşitliyor etik metik saçmalamış etik = ben ne alaka

Konu hortlamış, ben hiç inanmıyorum çünkü çevremde ismi ile zıt hayat yaşayan bir sürü örnek var hele en yakın arkadaşımın adı hem büyüklerinim adı hemde anlamı inanılmaz olumsuz ama kendisi tam tersi bi hayat ve enerjide, bunun aksi örnekte çok gördüm adı neşe ama nemrut vs gibi asdahagag aslında bence mesele şu “inanırsan tutar” yani sen bu beni etkiliyor dersen etkiler, inancını bu yönde tutmazsan etkilemez. Sadece isim değil bir çok konu x hali beni etkiliyor dediğinde x her şey olabilir etkiler.
Bunun dışında adı ayşe olan biri adımı mahmut yapacam böyle daha mutlu olucam dese okey derim. Yani sanki ne isim alt tarafı millet nelerini değiştiriyor yahu 😄😂

Ama benden davada şahit olmamı istiyor. Söylediğine göre iki şahit gerekiyormuş. Şahitler "biz bu kişiyi Aslışah olarak tanıyoruz" demeliymiş. İyi de yani bu doğru bir beyan olmayacak ki ! Kimse kuzenimi Aslışah olarak tanımıyor. Bu etik mi yani ? İlle de şahit ol diye ısrarcı.
bosanma davama yalanci sahitlik yap dememis ya
alt tarafi isim degisikligi

İsmin kaderi etkilediği doğrudur, takıntı değil

Aynı isimdeki kişiler benzer kişilik özelliği taşır.

Mesela ismin de Z harfi olanlar baskın karakterdir.

Ayse ismindekiler "hanım hanımcık" diye tabir ettiğimiz mülayim kişilerdir..

Madem değiştirmek istiyor, destek olun..
Valla hayatimda 4 ayse tanidim, 4’u de insani dereye sulu goturur susuz getirir hshshsh😁 kaderi degil ama karakteri etkiliyor bence de. Ogretmenken Yaman, Efe, Ruzgar, Kuzey gibi isimler biraz daha zorlarken, Ali, Cem, Can gibi isimler hep daha sakin olurdu. Ayni sekilde Leyla, Nazli, Ada, Narin gibi isimler de hep biraz nazli, aglamaya hazir olurlardi 🤷🏻‍♀️

siz de bunu yediniz? evet ya yazdıklarınız da yarım kalmış değiştirin bence de.

Isim gercekten etkiliyor kızımın gecen yıl gittigi kreste Eymen Buğra diye bir cocuk vardı akıllara zarar resmen fırtına hani arkadaslarina fiziksel siddet falan uygulamiyor ama hareketlerinle insanin yüreği agzina geliyor adeta nam salmış 🤣 Dedim olabilir bazi cocuklar hareketli bu yıl okul degistirdi ne tesadüfse bir arkadası var onun adı da Eymen Buğra ayni sekilde hem zeki hem kıpırdak bir cocuk dedim yine normal yani olabilir.Gelinimiz öğretmen isim konularından falan konusuyorduk ya dedi Eymen isimli cocuklardan fena cekiyorum hele bir tanesi var cift isimli o daha yaramaz meslek hayatimda ne kadar Eymen tanidiysam o kadar yaramazlardı dur dedim devamini getirme tahmin edeyim ikinci ismi Buğra dimi aa evet nereden anladın dedi dedim basimızdan iki tane ayni isimli cocuk gecti 🤣😅

İstemiyorsa değistirsin ya sizde yardimci olun nolucak hem siz olmazsaniz baskasi olur ne onemi var. Benim de babam eski sevgilisinin adini koymus hic sevmem. 5 kardesiz, anneme izin vermemis cocuklarina isim koysun hepsini o ve buyucu ninem koymus. Bende bu yil icinde kesin degistiricem. İnsan adini sevmeyince kendine bile tahamulu olmuyor mslf. Aslisah ta cok guzel isim ama şah la biten isimler ağır isimler tasimasi zor. Madem isimlerin kaderi etkiledigine inaniyor rahat edebilecegi ve kendi gibi hissedecegi bir isim bulsun.

İstemiyorsa değistirsin ya sizde yardimci olun nolucak hem siz olmazsaniz baskasi olur ne onemi var. Benim de babam eski sevgilisinin adini koymus hic sevmem. 5 kardesiz, anneme izin vermemis cocuklarina isim koysun hepsini o ve buyucu ninem koymus. Bende bu yil icinde kesin degistiricem. İnsan adini sevmeyince kendine bile tahamulu olmuyor mslf. Aslisah ta cok guzel isim ama şah la biten isimler ağır isimler tasimasi zor. Madem isimlerin kaderi etkiledigine inaniyor rahat edebilecegi ve kendi gibi hissedecegi bir isim bulsun.
ben de hiç ismimi sevmedim çocukluğumdan beri hep sorgulamadım niye ismimi böyle koydunuz diye sitem ettim,öyle babaanne ismi yaşlı ismi falan değil de hiç ısınamadım 32 yaşında isim ekletmek istiyorum da çevremdekiler çok yadırgıyor ama ismimi söylerken bile rahatsız oluyorum hiç ait hissetmedim cesaret etsem 2.isim ekleyeceğim en azından yeni ortamlarda o ismi söylerim

ben de hiç ismimi sevmedim çocukluğumdan beri hep sorgulamadım niye ismimi böyle koydunuz diye sitem ettim,öyle babaanne ismi yaşlı ismi falan değil de hiç ısınamadım 32 yaşında isim ekletmek istiyorum da çevremdekiler çok yadırgıyor ama ismimi söylerken bile rahatsız oluyorum hiç ait hissetmedim cesaret etsem 2.isim ekleyeceğim en azından yeni ortamlarda o ismi söylerim
32 yasindasin. Kendi kararini kendin verebilirsin bu yasa kadar sevmediysen isim ekletmen en dogrusu. Cevreni de bosver. Akrabadan onay alinmaz gidersin adini ekletirsin 1 2 soylenirler sonra pasa pasa kabul ederler. 32 yas baskalarinin ne dedigini dusunmek icin cok gec bir yas. Bu senin hayatin kimseye hesap vermek, o bu ne der diye dert etmek zorunda degilsin. Benim sahsen umrumda degil sınav senem diye ugrasamiyorum ki baskici ,yobaz, cahil bir cevrem var ona ragmen. Sende kulagini tika. Onlar seni yargilarsa sende onlari yargila. Bu salaklarin ne dedigini dusunmekle omur mu gecer Allah askina

Benim ismim pelinsuydu ama hiç pelinsu değildim

32 yasindasin. Kendi kararini kendin verebilirsin bu yasa kadar sevmediysen isim ekletmen en dogrusu. Cevreni de bosver. Akrabadan onay alinmaz gidersin adini ekletirsin 1 2 soylenirler sonra pasa pasa kabul ederler. 32 yas baskalarinin ne dedigini dusunmek icin cok gec bir yas. Bu senin hayatin kimseye hesap vermek, o bu ne der diye dert etmek zorunda degilsin. Benim sahsen umrumda degil sınav senem diye ugrasamiyorum ki baskici ,yobaz, cahil bir cevrem var ona ragmen. Sende kulagini tika. Onlar seni yargilarsa sende onlari yargila. Bu salaklarin ne dedigini dusunmekle omur mu gecer Allah askina
çok haklısınız ben de aynı fikirdeyim de bu yaştan sonra ne kadar mantıklı falan diyorlar ,dün bi yerde daha isim söyledim ve söylerken rahatsız hissettim bu bile yeterli aslında en azından 2.isim ekletirsem diğerini de sildirmediğim için daha kolay adapte olacağımı düşünüyorum yaşın bile önemi yok aslında insan nasıl mutluysa öyle yapmalı zaten

Back
X