• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İsim konusu kararsızlığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi?

• Mert Ata

OY: 1 2,6%
  • Mert kuzey

OY: 3 7,9%
  • Mert kerem

• Mert kaan

OY: 7 18,4%
  • Mert çınar

• Mert batu

OY: 4 10,5%
  • Mert bora

• Cihangir mert

OY: 5 13,2%
  • Mert utku

• Mert deniz

• Mert uras

• Mert Yağız

OY: 2 5,3%

• Ankete Katılan
    38
  • Anket Kapalı .

mlknuryilmaz

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
148
56
13
40
Kızlar zamanımız azalıyor ama hala isim konusunu netleştiremedik
Hem anlamı olsun hem unisex olmasın erkeğe yakışır olsun hem net anlaşılır olsun net söylensin diye diye bi sürü güzelim ismi eleyip bunlar arasında gidip geliyoruz...babası mert ismini çok beğendiği için koymak istiyor bende iki isim sevdiğim için ikinci isim söylenmesede erkek olunca ismide ddğişmeyeceği için ve soyismimizde bilindik sık olduğu için ve iki isim hoşuma da gittiği için iki isim koyucaz
Mert isminde kararımız kesinleşti gibi yanına bi isim daha koymak istiyoruz
Seçtiğimiz isimlere sizin de önerileri ve yorumlarınızı almak istiyorum...

Soylemeyeceginiz ismi neden koyuyorsunuz. Unisex isim gibi iki isim kullananlarda memmun degil.
Ama yinede mert batuya oy verdim

Soylemeyeceginiz ismi neden koyuyorsunuz. Unisex isim gibi iki isim kullananlarda memmun degil.
Ama yinede mert batuya oy verdim

Bende normalde tek isimden yanayım ama istediğimiz kriterlere (unisex olmasın,net anlsşılsın,erkeğe yakışsın,anlamı güzel olsun,modern olsun,telafuzu güzel olsun,çevrede kullanılmayan olsun,biraz az kullanılan olsun)tam uygun isim bulamadık açıkcası daha doğrusu içimize sinen isim olmadı,mert ismininde(çok kullanılması ,telafuzu biraz zor gibi sebepleri acaba bi isim daha koysak mı mert ismini tamamlasa diye düşünüyoruz dediğiniz gibi bende normalde tek isimden yanayım acaba iki isim olsa nasıl olur diye düşündüğümüz için düşünmek istedik

Mert Deniz degil de Deniz Mert,
Kaan Mert
Batu Mert...

Batu Mert'e verdim oyumu.. Daha uyumlu soylenisi daha kolay.. Iki isimde ikisi birarada kullanildiginda cok zor oluyor.. Batu mert daha uyumlu geldi kulagima..
Bir de Mert ismi sonda daha iyi oluyor..

Cagan mert
Uras mert
Cagan uras
Poyraf efe
Dusnuyoruz bizde belki fikir olur sana esim poyraz ve uras ismine isinmadim diyor ama ben cok begeniyorum

Siz iki isim begeniyorsunuz ama iki isimli çocukların çoğu iki ismi olmasından memnun degiller
Hayir aslinda tam tersi hic sevmiyorm.iki isim canim ... kzimin adi aysima tek isim. Ben erkek cocukta tel hece yada iki hece isimlerden hoslanmiyorum.. bole dolu dolu soylensin istiyorum 3 heceli filan olsun isterim kisa sevmiyorum ama oyle bir icme sinen isim bulamadim bu yuzden uzun olsun diye yoneldim cift ism ama yinede icime sinmedi hic bisey .
Poyraz eymen berkay cagan uras hepsi kisa ama en begediklerim de bunlar tercih sansimiz yok isim bulamiyorz cunku hepsi var akrabda
..

İnşallah içinize sinen bir isim bulursunuz.Yanlış anlamayın bende 1 kaç ay sonra isim bulucam inşallah oğluma. Ogrencilerimden biliyorum iki isimli olanlar hep birine alisiyor öteki soylenincr ya hoşuna gitmiyo yada üzülüyor. Birde sezonluk ismi olanlar hiç begenmiyo çünkü sınıfında en az 4 5 kişinin ismi aynı oluyo

İnşallah içinize sinen bir isim bulursunuz.Yanlış anlamayın bende 1 kaç ay sonra isim bulucam inşallah oğluma. Ogrencilerimden biliyorum iki isimli olanlar hep birine alisiyor öteki soylenincr ya hoşuna gitmiyo yada üzülüyor. Birde sezonluk ismi olanlar hiç begenmiyo çünkü sınıfında en az 4 5 kişinin ismi aynı oluyo

Ayenn o yuzden de ez az kulalnilan isim.bulamyaa calsiyoruz ama bulamdik bir turlu napcaz bilemm ..

Hayir aslinda tam tersi hic sevmiyorm.iki isim canim ... kzimin adi aysima tek isim. Ben erkek cocukta tel hece yada iki hece isimlerden hoslanmiyorum.. bole dolu dolu soylensin istiyorum 3 heceli filan olsun isterim kisa sevmiyorum ama oyle bir icme sinen isim bulamadim bu yuzden uzun olsun diye yoneldim cift ism ama yinede icime sinmedi hic bisey .
Poyraz eymen berkay cagan uras hepsi kisa ama en begediklerim de bunlar tercih sansimiz yok isim bulamiyorz cunku hepsi var akrabda
..

Canım bende senin gibi uzun isim seviyorum ama şöyle içimize sinen bir isimde olmadı uzun isimlerden
(Sanada fikir olsun biz cihangir,beyazıt gibi isimleri düşündük)özellikle erkekte eşim mert ismini çok beğendiği için ve kullanımı anlamı güzel olduğu için koyucaz büyük ihtimal o yüzden yanına bi isim olur mu olursa nasıl olur diye de düşünmeden edemiyorum

Öğretmen siniz sanırım şuan okulda mert isminin kullanımı nasıl acaba?iki isim konusunda kararsız kaldık
Hep beğendiğimiz isimler şu sıra çok konulan isimlerden(yiğit,yağız,mert gibi) bizde farklılık olsun çocuğa da tercih olsun diye iki isme yöneldik

Öğretmen siniz sanırım şuan okulda mert isminin kullanımı nasıl acaba?iki isim konusunda kararsız kaldık
Hep beğendiğimiz isimler şu sıra çok konulan isimlerden(yiğit,yağız,mert gibi) bizde farklılık olsun çocuğa da tercih olsun diye iki isme yöneldik
En cok konulan bu isimler gozuksede kk da bile, istatistiklerde en cok konulan klasik isimler. isim istatistiklerine bak istersen ona gore secmek istersen.
Mert Batu
Ata Mert
Mert Uras
Mert Aras
Mert Bora
Guzel ve az bulunan iki isim kombini olmus bana gore. Aras da uras farkli gelirse Aras olabilir alternatifi ekledim.
Yagiz mert, kaan mert , mert çinar , bu iki isim kombini cok vardir. Digerleri ikili uyumsuz geldi bana. Ayri ayri daha guzel

Kızlar zamanımız azalıyor ama hala isim konusunu netleştiremedik
Hem anlamı olsun hem unisex olmasın erkeğe yakışır olsun hem net anlaşılır olsun net söylensin diye diye bi sürü güzelim ismi eleyip bunlar arasında gidip geliyoruz...babası mert ismini çok beğendiği için koymak istiyor bende iki isim sevdiğim için ikinci isim söylenmesede erkek olunca ismide ddğişmeyeceği için ve soyismimizde bilindik sık olduğu için ve iki isim hoşuma da gittiği için iki isim koyucaz
Mert isminde kararımız kesinleşti gibi yanına bi isim daha koymak istiyoruz
Seçtiğimiz isimlere sizin de önerileri ve yorumlarınızı almak istiyorum...
Atamert daha uyumlu geldi bana

Back
X