Doğuma Hazırlık İsim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eltimin oğlu da Furkan evlerden ırak zavallı bir daha çocuk yapmadı Acaba ismi mi kaldıramıyorlar. Furkan ağır bir isim...

Bende Kerem beğenenlerdenim
Olabilir isim konusu önemli gerçekten sağlam kaynaklardan araştırmak lazım dünya ahiret vebali var yani

Furkan ismi çok sıkıcı yanlis anlasilmasin ffazlaca duymamdan ötürü ... :)

Ben kerem dedim.eşim furkan dedi ama çok ısrar etmedi bana bıraktı ben de furkanın anlamını beğendim ondan çok kararsız kaldım. İki isim koymayı da sevmiyoruz. Bu gidişle kerem olacak sanırım:-)
Bence kerem oldu bile.
İleride oğlunuz, "anne benim adımı kim koydu" derse ona şunu söyleyin. "Ben koydum tabi evladım ama KK desteğiyle.."
:anneadayı::KK200:

Allah bağışlasın, güzel günlerde büyüsün inşallah..

Neden furkan yada kerem ? Baska alternatif yok mu yada bu isimleri neden sectiniz sizin icin bir anlamlari mi var?:KK46:

bu arada hayatımda tanıdıgım furkanlar gerçekten bir tuhaftı o yüzden bu isme cok önyargılıyım:)

Babam oğlu olsa furkan koyacakmış hep söyler ben ona isim öneri sormadım sormadan furkanda furkan furkan anlamını önemsiyor:rolleyes:
benim çevremdede pek iç açıcı değil furkanlar:mad:
Bi ilkokul arkaşımız vardı Furkan geçtiğimiz senelerde arkadaşımla ciddi düşünüyorm vaatleri ederdi meğer nişanlıyms kişilerin davranışları isimler üzerine olumsuz yansıyor ne yazıkki halbuki anlamı iyiyle kötüyü doğruyu yanlıştan ayıran demek keşke bütün furkanlar ole olsa:super:

Back
X