Sizce?

Görmek istemeyen bilse de görmezlikten geliyor palto.

Yıllar evvel oturduğumuz muhitte bir kadın vardı, evlerimiz yan yanaydı yaşlı anne babasıyla ilgileniyor doğru dürüst arkadaş çevresi yok, yaşı da bizle yakın diye haftada birkaç kez eve davet ediyorduk bizimle sohbet etmek iyi gelir diye, yanlış yapmışız meğer.
Hatunun bana tavırları değişti, iğnelemeler vs eşime daha samimi haller, ilk zamanlar ev kıyafetleriyle gelen kadın makyaj yapmaya daha özenli giyinmeye başladı neyse, bir gün kadının tek arkadaşı olan bir kadın vardı onunla yolda karşılaştık, X’i evinize çağırıyormuşsunuz çağırmayın dedi, eşimi eski sevgilisine benzetiyormuş çünkü, bizle görüştükçe eşimin onun eski sevgilisi olduğunu düşünmeye başlamış, ben de sevgilisini elinden alan kadınmışım, kadının geçmişle gerçek algıları birbirine karışmış meğerse, yalnızlığına üzülüp arkadaşlık edelim derken kendi ellerimizle başımıza sardığımız biri haline dönüştü, evi taşıdık da kurtulduk.
Allah korusun ya var böyle manyaklar

Evet herkes sana aşık evet, bu ilgi alaka seni boğmuş olmalı, terapi almaya tedavi olmaya ne dersin?

Var öyle psikolojik manyaklar abla. Eşim sosyal medyada aktif, fuar arabası bilmem ne olaylarına. Ama tabi pp de biz varız ki tanıyan herkeste beni biliyor.
Bir kadın eşime mesaj atmıştı, 2 çocuğu var.
Evli olduğunu biliyorum ama erkeksin kaçamakların olur, kaçamak ararsan beni ara demişti. Eşim ısrarla kadını tersleyince kadın en son beni gel al istediğin yere götür vs falan yazmıştı. Kadını öldürecektim elimde kalacaktı neredeyse/ kimi kadın var gerçekten arsızlar.
Bir genç kızımızda hesabı ortak kullandığımızı bilmiyordu sanırım, kocama memelerini atmıştı. Allahtan ben görmüştüm resmi
Bazıları için evli olsa da fark etmiyor metres olarak takılmak normal geliyor, birçok şey normalleştiriliyor ne yazıkki. Kkde de görüyoruz. Allah uzak etsin öyle çirkin niyetli olanlardan.

Ben kendimi aciklamak istiyorum ya erkekleri cok masum gostermissiniz. Hani olmayan birseyi varmis gibi algilicak degilim. Insan hisseder anlar bence. Ayrica yorumlar biraz sert oldu yok gogus atti yok makyaj yapiyordu bize gelirken.

Back
X