Hira ya da zehra bence... Ben eskiden olup modası hiç geçmeyen isimleri çok seviyorum. Ben bu isimlerden birini koyacak olsam zehra koyardım sanırım yanına bi isim ekleyip. Bi gün kızım olursa bende ismini zeynep koymak istiyorum. Zeynep duru ya da zeynep Aylin Duru hatta 3 isim bile olabilirO kadar çok kız ismi var ki vermek istediğim 2 tane kız lazım bana en az ama oğlum olacak benimde....
inşallah sende bende sağlıkla kucağımıza alırız. Aslında bende tek ismi seviyorum da :) Aylin, zeynep ve duru isimleri hoşuma gidiyor :) 2 tane kızım olsa birine zeynep duru birine aylin su koyardım :) Ama maalesef hatta belki hiç kızım olmayacak... Bende oğluma isim düşünüyorum. Erkeğe pek isim gelmiyor aklıma bi de çevremde duyduğum yakınlarımın isimleri oluyor hoşuma giden isim bazen sevmedğim birinin ismi oluyor o yüzden kısıtlıyor beni :) Mete ismini düşünüyoruz bakalamı Ahmet Mete olsun diyor eşim Mete çok kısa diyor :) Sence nasıl Ahmet Meteinsallah saglikli bisekilde sagsalim kucagina alirsin canm. aslinda bende zehra ismini seviyorum. esim cok istedi ama aklimda bi soru isareti kaldi icime sinmesi lazim. evet dedigin gibi hic eskimiyo ama tek isim tercihimiz genelde. maslalahin var kiz iki grcmissin ucuncu isim
olur olur kizda niye olmasin canm..cok guzel bi isim soyleyince kulaga hos geliyo. bizimde bebisimiz erkek olsaydi cinar yada devran koyucaktik ama kismet iste. bakalim kizimiza ne koyucaz ama ya isim bulmakta gercekten zormus en sabit sey sanardim nevarki derdim ama iste oyle olmuyomusinşallah sende bende sağlıkla kucağımıza alırız. Aslında bende tek ismi seviyorum da :) Aylin, zeynep ve duru isimleri hoşuma gidiyor :) 2 tane kızım olsa birine zeynep duru birine aylin su koyardım :) Ama maalesef hatta belki hiç kızım olmayacak... Bende oğluma isim düşünüyorum. Erkeğe pek isim gelmiyor aklıma bi de çevremde duyduğum yakınlarımın isimleri oluyor hoşuma giden isim bazen sevmedğim birinin ismi oluyor o yüzden kısıtlıyor beni :) Mete ismini düşünüyoruz bakalamı Ahmet Mete olsun diyor eşim Mete çok kısa diyor :) Sence nasıl Ahmet Mete
evet canm eminim. bende sasirdim ama oyleymis cennet bahcesine dusen ilk yamur damlasiymis...tuana'nın anlamından emin misiniz?
nedense son moda isimler hep cennetle ilgili.
Evet isim koymak zor :) Tatlı bi telaş ama :) Bu arada devran ismi hoşuma gittiolur olur kizda niye olmasin canm..cok guzel bi isim soyleyince kulaga hos geliyo. bizimde bebisimiz erkek olsaydi cinar yada devran koyucaktik ama kismet iste. bakalim kizimiza ne koyucaz ama ya isim bulmakta gercekten zormus en sabit sey sanardim nevarki derdim ama iste oyle olmuyomus
Evet isim koymak zor :) Tatlı bi telaş ama :) Bu arada devran ismi hoşuma gitti
valla nette bile kaynak bilinmiyor yazıyor, biri kafasından sallamış.evet canm eminim. bende sasirdim ama oyleymis cennet bahcesine dusen ilk yamur damlasiymis...
nedense bende internetten baktim. sen bulamassin goggle yaz cikar tuana anlami diyr. bak bakim cikiyomuvalla nette bile kaynak bilinmiyor yazıyor, biri kafasından sallamış.
şimdi ben de xyz isminin anlamı cenneteki ağacın düşen ilk yaprağı desem herkes inanır koyar yani.
http://www.islamalimi.com/tuana-smi-kuranda-geciyor-mu/
http://ismininanlamine.com/tuana-isminin-anlami-ne-235/valla nette bile kaynak bilinmiyor yazıyor, biri kafasından sallamış.
şimdi ben de xyz isminin anlamı cenneteki ağacın düşen ilk yaprağı desem herkes inanır koyar yani.
kuranda geciyor yada gecmiyo demiyorum anlamina baktik arastirdik o cikti. yalan yada dogru.valla nette bile kaynak bilinmiyor yazıyor, biri kafasından sallamış.
bizde internetten baktik. dedigim gibi yalan yada dogru anlami icin degil esim istedi oyuzden bende anlamini merak edip baktim oyle yaziyodu bide arkadasim soylemisti ondan. evet zehra isimini bende begeniyorum aklimin bi kosesindeTuana Cennete düşen ilk yaģmur tanesi falan değil canım. Iyi araştır bence. Nette yazan anlamlar çoğu zaman doğru değil.
Tuana dışında birçok ismin daha anlamı yanlış yazıyor.
Yazdığın isimlerden en güzeli ve anlamlısı Zehra. :)
Hira ismini duymaktan gına geldi artık.
Derinsu da komik bir isim açikcası.
Öneri olarak ...
Esra (Hz. Peygamber'in miraç hadisesindeki gece yolculuğu)
Tuba ( Cenneteki ağaç)
Ezgi
Aybike
Leyla
tuanayi eşim cok istedi zehrayi bende sevdim bakalim hangisinde karar kilicazTuana da olabilir.
Hayırlısı olsun canım.çok keyifli ve zor bir süreç.isim çok önemli.:))tuanayi eşim cok istedi zehrayi bende sevdim bakalim hangisinde karar kilicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?