Doğuma Hazırlık İsim konusunda yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim olmalı?

• Esila

OY: 4 12,9%
  • Damla

OY: 27 87,1%

• Ankete Katılan
    31
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben Damla'dan yana oyumu kullandım ama bence Esila Damla ismi ikisi bir arada uyumlu ve güzel olabilir diye düşündüm tabi karar sizin :)

Ben Duru ,Ceylin,Naz ,Zümra isimlerini seviyorum.

Tabii ki Damla :)

Esila, Elisa gibi uyduruk isimler çok itici.

Kesinlikle damla. Elisa cok komik bence okdar uyduruk duruyor ki

Berfin'i hiç sevmedim,nasıl tiksindiysem artık o isimden.Bade güzel bence.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben Damla'dan yana oyumu kullandım ama bence Esila Damla ismi ikisi bir arada uyumlu ve güzel olabilir diye düşündüm tabi karar sizin :)
Hepinize teşekkür ederm kızlar
Damla isminde karar kıldık:)

Damla benim de bir kizim olsa koymak isteyecegim isimlerden biri..Cok guzel bur isim bence.. Esila'nin anlami ne ki? Sevmedim onu.
Damla iyi :)

Damla benim de bir kizim olsa koymak isteyecegim isimlerden biri..Cok guzel bur isim bence.. Esila'nin anlami ne ki? Sevmedim onu.
Damla iyi :)

Esîlâ/Asîlâ (أصيلا), Arapça’da “ikindi vakti”, “akşamüzeri” manalarına gelir.

Hayırla sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah ben Eda koyacağım nasipse :) geçen gün arkadaşım Ayliz koyacakmış bebeğin adını öyle söyledi ve bayıldım eğer bizim kesin Eda olacağı belli olmasaydı aylizi düşünürdüm öneri size sadece fakat iki seçenek derseniz damla daha uygun sanki

Hayırla sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah ben Eda koyacağım nasipse :) geçen gün arkadaşım Ayliz koyacakmış bebeğin adını öyle söyledi ve bayıldım eğer bizim kesin Eda olacağı belli olmasaydı aylizi düşünürdüm öneri size sadece fakat iki seçenek derseniz damla daha uygun sanki
Anlamı nedir acaba :)
Çok teşekkür ederim ama damla isminde karar kildik

Esi la
Merhabalar :)
Allah kısmet ederse kızım olacak ve ismi konusunda bir karar veremedik kafam hep karmakarışık önceden bir sürü isim vardi neyse ki iki ye düştü ve kararsız kaldık karar veremiyoruz eşim ikisini de koyalım diyor bence hem uyumlu olmuyor hem de iki isim sevmiyorum :)
Fikirlerinizi bekliyorum
Esila ?
Damla ?
Esila damla koyabilirsin

Back
X