Doğuma Hazırlık isim konusunda yardım !!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sdoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
168
3
68
Ankara
Arkadaşlar kızıma isim arıyorum 2 isim arasında kararsız kaldım sizce "ceyda" mı "meyra" mı fikirlerinizi bekliyorum buarada

ceyda : Uzun boyunlu ve güzel. Ceyda isminin kökeni Arapçadır.
Meyra arıldayan Işık. Meyra isminin kökeni bilinmiyor

bende hem ismime uygun (ismim seda buarada) hem anlamı güzel, hem az kişide bulunan ve yakın çevremde hiç olmayan, hem de söylemesi kolay bir isim olsun istedim çok şey mi istedim bu zamana kadar bitürli isim bulamadık en son ikisinde takılı kaldım :)

ceyda güzel bence bilmiyorum belki ceyda düvnciden etkilendim
ismi düşünürken öyle bir kız geldi gözümün önüne

Son düzenleme:
bende ceyda diyorum

Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim

Meyra isminin kökeni bilinmiyor çünkü yok.Sümeyra isminin kısaltılmasıyla kullanılıyor.Sümeyra esmercik anlamına geliyor.. Meyra ise esmer anlamına gelebilir böyle bakılırsa ama yinede gelmiyor.

Parıldayan ışık denilmesi ise tamamen ismin kendince yorumlanmasıdır.

Ben olsam Esra bırakırdım. Bence çok güzel bir isim.Hem kısa ve öz hem anlamlı hemde özel bir isim.

İki isimden biri ise tercih; Ceyda.

öok teşekkr ederim önerileriniz için bir de beğendiğim ismi babamıza kabulettirsem
buarada esra kuzenimin ismi, ailede o kadar çok kız ve bu kızlarında kızı var ki isim konusunda beni en çok zorlayanda bu, ya kuzenlerimin ya onların çocuklarının ismi beğendğim isimler hep yakınlarımda var yan :)

şarkıcı Meyra varya, onunda adı Hümeyra'ymış. Hümeyranın isim anlamı da beyaz tenli bayanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…