İsim konusunda yardımcı olur musunuz?

rvydmrt

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
1.279
686
323
Erzincan
Merhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğim🌸 Aklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen

Merhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğim🌸 Aklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen
Birce daha iyi. Hayırla sağlıkla kucağınıza almak sanip olsun inşallah

Bu isimlerin içinden Birce'yi beğendim. Bebeğiniz sağlıkla gelsin

Ben de Ahsen i seçerdim.Benim de kızım olacak hala bir isme karar veremedim. 😊Sağlıkla gelirler inşallah 🤲🏻

Birce
Hayal
Rüya
Ahsen
10 yil sonra 'Rüya' gibi:)) Allah bagislasin saglikla gelsin maasallah

Kızlar bu arada benim ismimde rüveyda valla isim konusunda bu kadar zorlanacağım hiç aklıma gelmezdi teşekkür ederim hepinize

Birce
Hayal
Rüya
Ahsen
Maşallah uzun ömürleri olur İnşallah Ahsen veya Rüya ama sanki Ahsen erkek ismi diye duymuştum.

Back
X