Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birce daha iyi. Hayırla sağlıkla kucağınıza almak sanip olsun inşallahMerhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğimAklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen
10 yil sonra 'Rüya' gibi:)) Allah bagislasin saglikla gelsin maasallahMerhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğimAklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen
Birce eşsiz bir tane eşi benzeri olmayan demek çok hoş değil miBircedense gülce daha güzel değilmi?
Ve hayal yada hayat
Çok güzel evetBirce eşsiz bir tane eşi benzeri olmayan demek çok hoş değil mi
Maşallah uzun ömürleri olur İnşallah Ahsen veya Rüya ama sanki Ahsen erkek ismi diye duymuştum.Merhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğimAklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen