Isim konusunda yardimmmm

Emirhan mı? EmirAlp mi?

• Emirhan

OY: 14 31,8%
  • EmirAlp

OY: 30 68,2%

• Ankete Katılan
    44

Yesilelma90

Sabir
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
1.937
2.782
63
Kizlar merhaba.29uncu haftama girecegim birkac gun sonra.esimle isim konusunda cok kararsiz kaldik bende sizlere danismak istedim.nasipse oglum olucak.iki isim arasinda gidip geliyoruz.Emirhan mi olsun EmirAlp mi.gerek soylenis gerekse kulaga hos gelis bakimindan sizce hangisi:)♡♡♡

Emiralp'ten yana kullandim oyumu annesi :)) han'dan ziyade alp kulaga daha naif geliyo diye dusunuyorum canim

emir ismi benm kulağıma hoş gemiyor anlamı güzel değil ki bi kere.bi yakınımın çocugunun adı emir çok fazla asi bi çocuk bnce ismin anlamı çok önemli.tabi bu bnm düşüncem sadece sizin içinize hangisi daha çok siniyorsa onu koyun.hayırlı olsun bebeğiniz darısı bnm de tüm isteyenlerin de başına

Canm ben EmirAlp diyorum daha güzl geliyor kulağa.
Bu arada banada yardımcı olur musun anket açma konusunda

Emir isminin anlami cok guzel canim baska anlami varda benmi bilmiyorum:) reis peygamber soyundan gelen demek benim bildigim

Emir isminin anlami cok guzel canim baska anlami varda benmi bilmiyorum:) reis peygamber soyundan gelen demek benim bildigim
akla ilk gelen emretmek ama diğer anlamı duymamıştım eğer öyleyse güzel ama bn olsam yıne de onu koymazdm ama ne koyardm onu da bilmiyorm:)sen bana bkma

akla ilk gelen emretmek ama diğer anlamı duymamıştım eğer öyleyse güzel ama bn olsam yıne de onu koymazdm ama ne koyardm onu da bilmiyorm:)sen bana bkma
Vallahi aylardir erkek ismi arastiriyorum nette bi baktim oyle isimler varki yok artk dedim hicbir erkek ismini begenemiyorum bu emir isminede hayranlikla bakmiyorum tabi ama ailem isteynce kulagimada hos geldi alpi yanina ben kondurdum ama esim han kondurmak istiyor anket yapaym dedim artk bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…