- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi Yesilelma90
-
Emir isminin anlami cok guzel canim baska anlami varda benmi bilmiyorum:) reis peygamber soyundan gelen demek benim bildigimemir ismi benm kulağıma hoş gemiyor anlamı güzel değil ki bi kere.bi yakınımın çocugunun adı emir çok fazla asi bi çocuk bnce ismin anlamı çok önemli.tabi bu bnm düşüncem sadece sizin içinize hangisi daha çok siniyorsa onu koyun.hayırlı olsun bebeğiniz darısı bnm de tüm isteyenlerin de başına
Taktim bende ille birsey olacak yanindaSadece Emir desek olmuyor mu ya :) tek basına daha iyi bence.
Aynen bende taktm cnm benm ankette de tek olsn deniliyorTaktim bende ille birsey olacak yaninda
Oyumu kullandm sana canm:)Miray Erva hosuma gittiAynen bende taktm cnm benm ankette de tek olsn deniliyor
akla ilk gelen emretmek ama diğer anlamı duymamıştım eğer öyleyse güzel ama bn olsam yıne de onu koymazdm ama ne koyardm onu da bilmiyorm:)sen bana bkmaEmir isminin anlami cok guzel canim baska anlami varda benmi bilmiyorum:) reis peygamber soyundan gelen demek benim bildigim
Vallahi aylardir erkek ismi arastiriyorum nette bi baktim oyle isimler varki yok artk dedim hicbir erkek ismini begenemiyorum bu emir isminede hayranlikla bakmiyorum tabi ama ailem isteynce kulagimada hos geldi alpi yanina ben kondurdum ama esim han kondurmak istiyor anket yapaym dedim artk bendeakla ilk gelen emretmek ama diğer anlamı duymamıştım eğer öyleyse güzel ama bn olsam yıne de onu koymazdm ama ne koyardm onu da bilmiyorm:)sen bana bkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?