- 15 Aralık 2020
- 88
- 91
- 18
- Konu Sahibi snemnemnem
-
Kız içinKız için mi, erkek için mi ? Işıl Güneş kız için uyumlu gibi
Ben de Güneş ismine sıcak bakıyorum ama, fikrim de her gün değişiyorKız içinteşekkürler
Bende tam o moddayımBen de Güneş ismine sıcak bakıyorum ama, fikrim de her gün değişiyorhayırlısı :)
İki isimler de hoşuma gidiyor bilemiyorum.Niye yanına başka bir isim daha arıyorsunuz ki?
Rojin Güneş demek miymiş, bilmiyordum ama fonetiği güzelmiş. Dalga geçmiyordur, öyle hitap etmek hoşuna gidiyordur bence :)Kuzenim Güneş koydu kızının adını, eşim de kürt benim. Rojin diye dalga geçiyor bebekle
Güneş su yeğenimin adı hem çok zeki hem çok güzel hemde çok seviliyor kanı tatlı yaniRojin Güneş demek miymiş, bilmiyordum ama fonetiği güzelmiş. Dalga geçmiyordur, öyle hitap etmek hoşuna gidiyordur bence :)
aynı bu şekilde bir arkadaşım var adı Meltem güneş 30 yaşlarında hatta evli evlenince kızlık soyadını bıraktı herkes güneşi kızlık soyadı sanıyor hep ilk ismi meltemi kullanıyorGunesin basina bi isim koysaniz, gunes soyadi gibi durur. Zaten tek basina cok guzel bir isim
Bence 2. İsme gerek yok. Son yıllarda aşırı yaygın da 1. Okulda çok zor oluyor öğrencilerimden biliyorum 2. Kız ise evlenince iki isim iki soyadı çok daha zor 3. Neden 2. İsim konur anlamıyorum hani büyüklerden birinin isminin yanına olsa tamam manevi anlamda derim ama ben arada kaldım ikisini birden koydum dercesine. Tüm hevesinizi isme yüklemeyin bence. Biraz sadelik iyidirMerhaba
Güneş ismini çok beğeniyorum ama başına yada sonuna bir isim daha arıyorum. Önerisi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?