Doğuma Hazırlık İsim önerisi istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
7.313
19.531
448
Kızlar, hep kızım olacak gibi düşünmüştüm. Öğrendim ki bebeğim erkekmis Hiç aklıma erkek ismi yok. Bana erkek isimleri önerir misiniz? Türkçe olmasını tercih ederim ama başka dilde isimlere de açığım. Teşekkür ederim şimdiden

Benim kuzenim Ayaz koydu, valla çok yakıştı. Ayazım diye seviyoruz bebeği

Reactions: Kuf
Ben erkek olsa Giray olmasini cok istiyordum.Uygar da dusundugum bir diger isimdi.

Ben erkek olursa, Artun , ahmet utku, ahad veya ahad emir,alparslan düşünüyorum birini seçecem . Size fikir olsun.

Miraç Çınar Rabbim nasip ederse ikili olarak koymak istiyorum size de öneri olsun

Rüzgar ismini cok severim ve Tuğkan guzel isim

Yusuf- Pars- Ares - Ali - Çınar -Karan -Demir- Barış

Uraz, Karan, Ediz, Kaan, Baran, Deniz

Sarp, Pars, Aras, Demir, Emir, Ata gibi isimleri beğeniyorum ben. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aslan ismini hep sevmişimdir

Bizde hep erkek düşünmüştük meğersem kızmış erkek olsaydı alptuğ yada emir alp koyacaktık daha kızımıza isim bulamadık malesef ...

Mustafa kemal

Henuz cinsiyetimız belli degıl ustelık eşimde ne der bilmiyorum ama oğlum olursa en çok koymak istedıgım isim PAMİR.
Oyuncu bır adam vardı ismini ögrendım ki cok begendım ve hep aklımda kalmıştır Pamir Pekin
İlk ikisi çok favorim ve dıgerlerıde ilk ikisi olmazsa olabılırlıklerım
Pamir =Dünyanın çatısı
Arsen =Kurtuluş özgürlük
Sarp =Dik. Zor
Pars =Kaplan cinsi

Erkek ismi çok zormuş. Ayaz, aybars, çınar düşünüyoruz bakalım :) kızım olsaydı kumsal olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…