Doğuma Hazırlık İsim seçeneklerimize her geçen gün yenisi ekleniyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İsim seçeneklerimize her geçen gün yenisi ekleniyor

• Miray

OY: 16 45,7%
  • Melisa

OY: 10 28,6%
  • Melda

OY: 5 14,3%
  • Lara

OY: 4 11,4%

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .

mersel

ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
445
69
643
Ne zormuş isim koymak ya, ilk kızımda hiç zorlanmamıştık. Şimdi o kadar zor ki ..
bilenler bilir, Miray-Duru ve Yasemin seçeneklerimizdi. Duru ve Yasemin'i şimdilik eliyoruz. (kızım Duru'yu istemiyor) Şimdi yenileri eklendi.
Oyy oyyy oyyy :) İlk kızımın ismi Melis.
Yeni seceneklerim ankette. Hepinize sevgiler, hayırlı doğumlar..

Ben miray dedim melis e de uyuyor :) melis Melisa ne gerek var ikisi de aynı gibi.

Miray da diyebilirdim ama Lara dedim. Uzun zamandır popüleritesini yitirmiş ama güzel bir isim. İki çocuğunuzun da her dilde kullanılabilecek ismi olur. Hem Melis'le de uyuşuyor bence...

Ben miray dedim melis e de uyuyor :) melis Melisa ne gerek var ikisi de aynı gibi.

:) İsim mi kalmadı da Melis Melisa di mi , ama kızım kendine en yakın isimleri bulmaya çalışıyor :) tşk ederim.

Miray da diyebilirdim ama Lara dedim. Uzun zamandır popüleritesini yitirmiş ama güzel bir isim. İki çocuğunuzun da her dilde kullanılabilecek ismi olur. Hem Melis'le de uyuşuyor bence...

Teşekkür ediyorummmm

Melda güzel.

Yeliz ismi de Melis'le uyumlu.

Lara ismini önermiyorum. Latin mitolojisinde sır tutamadığı için dili kesilen “ölüm perisi” anlamına gelmektedir. (Vikipedi'de böyle geçiyor Lara: "Roma mitolojisinde hem dedikoduyu hem de ölümü simgeleyen nemf.")

tesekkur ederim, Lara uyarisi icin de tesekkurlrrrr

oyum Melda ya iclerinde en hosuma giden.. melisa da güzel ama zaten melis mis diger kizinizin ismi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…