Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar cumartesi gunu sezeryanla doguma giricem isim konusunda emin degiliz mustafa berkay dusunduk ama karar veremiyoruz mustafanin yanina baska nasil isim gider
Benim rahmetli kayınpederimin ismi de mustafaydı. Oğlumuz olursa ilk isim olarak düşünüyoruz. Ben de ali ismini severim. Mustafa ali yakın geliyor o yüzden ama çocuğu şarkı söyleyerek çağırırım diye çok korkuyorum. Aklıma direk türkü geliyor mustafa ali deyince.
Bir anne düşünsenize "buraya gel mustafaliii buraya da gel" ya da "sütünü de iç mustafalii sütünü de iç" diye ortada dolaşan. Kesin böyle olurum.
Şaka bir yana mustafa berkay olmamış. İkinci isim biraz daha kısa olmalı bence.
Mustafa cem
Mustafa güz
Mustafa gün
Ya da seçtiğiniz isime yakın mustafa berk olabilir. Soyadı da önemli burda. Güz ve gün bizim soyadımızla uyumlu diye yazdım. Ama tek hece bir isim güzel olur.
2 isim çok sıkıtı benim öyle ve her yerde sorun yaşıyorum özellikle sınavlarda kodlama falan zor iş hangi ismimi söyleyeceğimi şaşırıyorum insanlarda şaşırıyo hiç tavsiye etmiyorum
Mustafa Berk olabilir Berkay uzun gibi.Tabi ki kendi tercihiniz Mustafa da mubarek ve anlamli bir isim ama attigi her adim sinav evrak olan bi ulkedeyiz daha kisa bir isim kullanabilirsiniz.Zamandan da tasarruf acisindan.Mustafa Eren,Emir Mustafa, Mustafa Mert,Mustafa Can, Mustafa Ege ,Mustafa Efe, Mustafa Erk ,Ata Mustafa gibi gibi.