isim sorunsalı..

ben kayra ismine hiç ısınamadım anlamı güzel olabilir tamam ama güzel değil bence ya
bide diskokralında tarkan hayranları vardı orda çok dalga geçiyolardı onunda etkisi olabilir :27:

tabi sizin içinize sinmesi en önemlisi

Ben Disko Kralını izlemiyorum, google'dan arattım ama o isimle nasıl geçildiğine dair video vs bulamadım.
Nasıl dalga geçiyorlar o isimle?
Henüz isim kararım net değil, olumsuz düşüncelerini rahatça yazabilirsin canım.

Çok güzel bence Utku.:16: Tek derdiniz ismi olur umarım hep :8:

Ben Disko Kralını izlemiyorum, google'dan arattım ama o isimle nasıl geçildiğine dair video vs bulamadım.
Nasıl dalga geçiyorlar o isimle?
Henüz isim kararım net değil, olumsuz düşüncelerini rahatça yazabilirsin canım.

yok canım ya öyle abartılı bi dalga değil bi söz vardır ya saldım çayıra mevlam kayıra diye o tarz bide biraz gevezeler komiğime gitmişti :27: bulursam eklerim

insanoğlu ne acaip bi rahat vermezler ki kendi öz çocuğuna bile kendi seçtiğin ismi koyamazsın. onlara ne yaa, istersen pırasa koy ismini yani.

insanoğlu ne acaip bi rahat vermezler ki kendi öz çocuğuna bile kendi seçtiğin ismi koyamazsın. onlara ne yaa, istersen pırasa koy ismini yani.

ama onlar da teyzeleri, halası.. değer vermesem zaten önemsemem fikirlerini sorun kalmaz. ama ben onlar da beğensin, benimsesin istiyorum. neyse zaten artık kimse bişey demiyo ben kararlıyım utku konusunda. yalnız eşim yanına bi de bora koymayı düşünüyo. kullanmıcaz ama nüfusta yazacak işte.

ama onlar da teyzeleri, halası.. değer vermesem zaten önemsemem fikirlerini sorun kalmaz. ama ben onlar da beğensin, benimsesin istiyorum. neyse zaten artık kimse bişey demiyo ben kararlıyım utku konusunda. yalnız eşim yanına bi de bora koymayı düşünüyo. kullanmıcaz ama nüfusta yazacak işte.

son olarak ismini ne koydunuz çook merak ettim

Hayırlısıyla doğur Utku bebeği annesi..:49:

Benimki de oğlan ve isim konusunda ben de fikir istiyorum sizlerden. Ayrı konu açmayayım dedim. Kız olsa ismi hazırdı, ama erkek ismi bulamıyoruz. :68:

Şu isimler nasıl sizce:

Can (sadece Can, 2. isim olarak Can değil)
Tunç
Kıvanç

Sizin bildiğiniz güzel erkek isimleri varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Can Bey,Tunç Bey,Kıvanç Bey...
Can ismi küçükken kulağa hoş gelebilir fakat büyünce pek öyle olucağına zannetmiyorum :)
Kıvanç daha çok hoşuma gitti :)
Ben araba sevdası kitabından dolayı aklımda hep 'Bihruz' ismi var.Çok hoşuma gidiyor sizede öneririm :)

canım isimlerden anne baba sorumludur sorguya onlar çekilir bunu unutma...manasının güzel olmasına dikkat edin..eğer manası güzelse; içine de sindiyse aldırış etme ..ama ablanın dediği şeyler kafana da hep takılacaksa ki şuur altında inanmaya başlamışsın bile başka güzel bir isim de olabilir..hayırlısıyla kavuşursunuz ailece inşallah miniğinize..

son olarak ismini ne koydunuz çook merak ettim

canım, bebeğimizin ismini karar verdiğimiz gibi utku bora koyduk. ben utku olmasını istiyodum. bora ismini de hiç sevmem normalde. ilkokulda bora diye sümüklü bi çocuk vardı. ondan heralde. ama babası istiyo diye karışmadım. çünkü sadece kimlikte yazacak kullanmıcaz diye karar vermiştik. zaten hiç sevmem iki isim olmasını da. ama eşim dedi ki utku çok sakin bi isim, yanında da bora olsun dengelesin diye. ama şimdi gel gör ki babam ve kardeşim çocuğa bora diyolar:27: ben de eşime diyorum ki yani kırk yıl düşünsem bora isminde bi çocuğum olacağı aklıma gelmezdi. ama napalım oldu bi kere. ben de kendimi alıştırmaya çalışıyorum napiyim. :52: adıyla yaşasın güzel oğlum:nazar::nazar::nazar:

Back
X