gülçehre mio ne öyle ben beğenmedim valla :44:
rüya ya da yağmura göre daha az sanki nehir ismi ya dimi :26:
Mina yada Mira nasıl?
Kızım olursa Mira Su koymayı düşünüyorum.
bende isim konusunda kararsızlardanım yaz çiz bi hal oldum ama geçen tv de bi isim çok hoşuma gitti biri bişey der soğutur diye kimseyede diyemedim eşim kabul ederse ben kızıma şifa ismni koymayı düşünüyorum
diğer alternatiflerim ise azra- ayşe ceylin-eda -ela-betül (eşimin önerisi)
sizce şifa ismi nasıl yakışırmı prensesime
bende isim konusunda kararsızlardanım yaz çiz bi hal oldum ama geçen tv de bi isim çok hoşuma gitti biri bişey der soğutur diye kimseyede diyemedim eşim kabul ederse ben kızıma şifa ismni koymayı düşünüyorum
diğer alternatiflerim ise azra- ayşe ceylin-eda -ela-betül (eşimin önerisi)
sizce şifa ismi nasıl yakışırmı prensesime
yağmur ve nehir isimlerini eledim..
rüya ve inci kaldı :26:
seni soğutmak istemem canım,sonuçta herkesin zevki ve tercihi farklı ve de öyle olmalı zaten.Ama ben beğenmedim,birine isim olarak konmazmış gibi geldi sanki
Rüya güzelmiş
slm beliz ,yade,aybuke.tuana.nisa (kızım olucak diye bakmıştım bu isimlere sonradan öğrendimki oğlum olucakmış) şimdide erkek ismi arıyorum ne koysam acaba hiç bir fikrim yok bana yardım edermisiniz
slm beliz ,yade,aybuke.tuana.nisa (kızım olucak diye bakmıştım bu isimlere sonradan öğrendimki oğlum olucakmış) şimdide erkek ismi arıyorum ne koysam acaba hiç bir fikrim yok bana yardım edermisiniz
hayırlı olsun.Benim büyük oğlumun adı Kağan,bunu da Allah nasip ederse Kerem koymayı düşünüyoruz.
Hoşuma gidenler çınar,çağan,eymen,eren,yiğit,berk.
uzun süredir hamile kalmak istiyordum ama bir türlü olmuyordu..bu sürede deniz ismi hoşumuza gitmişti..erkek olduğunu öğrendiğimiz andan itibaren deniz diye seviyoruz..erkekte benim sevdiğim isimler.mehmet,ali,kerem ,kerim ve denizzzz:)
yok yok kzlar,asel koyucam galiba kim ne derse desin.hem değişik hem de anlamı çok hooş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?