Isim telaşesi :))

gülçehre mi o ne öyle ben beğenmedim valla :44:

Bende
Ya kimsede olmayan isim olması önemli değil bence. Çocuğuna yakışması önemli.
İllaki bi isim için 'işte bu,bundan başkasıyla çağıramam kızımı' dersin yakında
yani umarım

bende isim konusunda kararsızlardanım yaz çiz bi hal oldum ama geçen tv de bi isim çok hoşuma gitti biri bişey der soğutur diye kimseyede diyemedim eşim kabul ederse ben kızıma şifa ismni koymayı düşünüyorum

diğer alternatiflerim ise azra- ayşe ceylin-eda -ela-betül (eşimin önerisi)

sizce şifa ismi nasıl yakışırmı prensesime

şifa çok değişik,ilk defa isim olarak düşünüldüğünü duydum
bnce güzel..klasik ayşe,fatma,büşra,kübra,merve den daha farklı en azından

benim bi tanıdığım var adı şifa:))

seni soğutmak istemem canım,sonuçta herkesin zevki ve tercihi farklı ve de öyle olmalı zaten.Ama ben beğenmedim,birine isim olarak konmazmış gibi geldi sanki

yağmur ve nehir isimlerini eledim..
rüya ve inci kaldı :26:

Rüya güzelmiş

yok yok kzlar,asel koyucam galiba kim ne derse desin.hem değişik hem de anlamı çok hooş

seni soğutmak istemem canım,sonuçta herkesin zevki ve tercihi farklı ve de öyle olmalı zaten.Ama ben beğenmedim,birine isim olarak konmazmış gibi geldi sanki

Rüya güzelmiş

slm beliz ,yade,aybuke.tuana.nisa (kızım olucak diye bakmıştım bu isimlere sonradan öğrendimki oğlum olucakmış) şimdide erkek ismi arıyorum ne koysam acaba hiç bir fikrim yok bana yardım edermisiniz

kzlar karar verdim eşim de sağolsun,içimize en çok sinen BUSE oldu.
hem soy adımız da can
buse can olucak inşallah

slm beliz ,yade,aybuke.tuana.nisa (kızım olucak diye bakmıştım bu isimlere sonradan öğrendimki oğlum olucakmış) şimdide erkek ismi arıyorum ne koysam acaba hiç bir fikrim yok bana yardım edermisiniz

ben zevkiniz nedir bilemem ama eskı ısımler herzaman daha cok hosuma gıder berke aras falan cok demode gelıyo.ömer mesela cok asil nedense cok hosuma gider soylenısıde cok kibar

hayırlı olsun.Benim büyük oğlumun adı Kağan,bunu da Allah nasip ederse Kerem koymayı düşünüyoruz.

Hoşuma gidenler çınar,çağan,eymen,eren,yiğit,berk.

uzun süredir hamile kalmak istiyordum ama bir türlü olmuyordu..bu sürede deniz ismi hoşumuza gitmişti..erkek olduğunu öğrendiğimiz andan itibaren deniz diye seviyoruz..erkekte benim sevdiğim isimler.mehmet,ali,kerem ,kerim ve denizzzz:)

bende hep kız isterdim..kızım olucak inş.rabbime çok şükür.
ismini hep ''mavi'' olsun derdim bekarken..şimdi dalga geçilecek,garip gelicek kimine diye vazgeçmiştim.
çok özendim,çok araştırdım ama en çok içime sinen buse oldu.kendi annem babam bile bayıldılar,harika ve çok hoş bir isim dediler.
eşim babasının ismini koymak istiyor eğer ileri de de oğlumuz olursa diye.bende şimdiden şart koştum eğer bi erk.çocuğu sahibi olursak adı DENİZ olsun diye.
bnde ***deniz yazdırırım diyo beni kızdırmak için
neyse yinede belli olmaz yani ama deniz olur bnde denizi çok seviyorum

Kız isimleri daha çeşitli ve çok geliyo banada :) Benimde bi oğlum olacak inş. ve isim kesinlikle beğenemiyoruz Etrafta hep aynı isimlerden dolu . Çok klasik isimlerden de babası istemıyo
Şimdilik 'BehLüL' diye seviyoruz babasının hoşuna gidiyo :)
Bide Arapça kökenli olması hoşuma gidiyo anlamı Hayırsever insan anlamına geliyo ve çok gülen demekmiş. etraftada çok olmayınca yvş yvş alışıyorum bnde sanki .Artık yeni fikir gelmezse birilerinden Minik BehLüL olacak inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…