İşim ve ben

Miranda giydi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
29
3
6
46
Slm kızlar geçen ay iş görüşmesi için konu açmıştım . İş için geri arandım ve başlangıcı yaptım. 3 hafta oldu başlayalı . Bu süreçte kendimde cesaretsizlik görüyorum sanki yapamayacakmışım gibi hissediyorum. İşin tanımı çağrı merkezi gibi sadece ben arama yapacağım özel bir hastane hastaları arayıp kurumsal bir dille konuşup randevuya çevirmek. Sorunum şu ki konuşma esnasında heyecan yapıyorum ve güzel bir iletişim olmadığını düşünüyorum. Konuşma metni elimde ama nedense bir cesaretsizlik var ne yapmam gerekiyor bana bir akıl verin. Daha önce santral tecrübem var 16 yıllık telefon ile iletişimdi iş tecrübelerim, ama bu farklı geliyor. Normalde böyle bir çalışmam oldu hasta memnuniyeti ile ilgili olarak ama daha samimi bir görüşmeydi onlar. Buradan istenen ise daha kurumsal daha yasaklı kelimeler var Seri ve akıcı görüşmek. Yapabilecek miyim bilmiyorum cesarete mi ihtiyacım var yoksa yapamıyorum diyip gitmem mi lazım

Görüştüğünüz kişi sizin kaç haftalık personel olduğunuzu bilmiyor o yüzden rahat olun ve güvenin.
Çalışma ortamında tek misiniz? Diğer personelleri de izleyip ne kadar rahatlarmış deyip kendinizi yükseltin.

Başlayalı 3 hafta oldu demişsiniz, yapamayacağınızi düşündüren nedir zaten 3 haftadır bu işi yapmıyor musunuz? Bir kere Konustuysaniz hep yapabilirsiniz, kendinize güvenin

Ben tek yapıcam outbant arama, birde yetkili sürekli görüşmeler dinlenir şimdi sen yenisin proje yeni çok önem veriyorlar ayrıca yönetim bu konuda disiplinli dedikçe kendimi kötü hissediyorum, bu işi yapamazsam diye, ilk CMT arama yapmaya da

Benim öyle bir tavsiyem var, Alo ...dan arıyorumdan sonra nasılsınız diyin. Karşı taraf iyiyim şöyleyim böyleyim derken o sırada kafayı iyice toplarsınız zaten elinizde metin varmış. Bir de şöyle bir tavsiyem var, her cümleden sonra biraz duraklayın karşı taraf da konuşursa soluklanma aranız olur.

..... hastanesi sağlık danışmanız mirandagiydi ben . .....ile mi görüşüyorum diyip konuya giriliyor bizde şu tarihtlerde tedaviler almışsınız görüntülüyorum bu süreçte herhangi bir rahatsızlık oldumu vs vs gibi devam ediliyor elimizdeki metine bağlı kalmam gerekli,seri ve akıcı görüşmek önemli

Ee kolaymis. Yaparsiniz

Telefon üzerinden iş mi bağlanılır. Çat diye yüzünüze kapatılır. Azarlanırsın. Asap masap kalmaz. Yapamıyorum de boşver

Önemli olan hastaya sizin takiplerinizi yapıyoruz imajını vermek.hemde muayene randevusunu başka bir branşta olsa çevirmek çapeaz gibi
Bilemedim. Özel hastaneye gittim diye aransam bunlarda para için napacagını şaşırdı derdim. Bu kıyafet değil ki iştahını cezbedesiniz. Zaten istemesekte gidiyoruz hastaneye. İnsanlarla uğraşmak çok zor

Evdeyken bi kac ardsi arayin pratik yapin farkli kisiler olsun agiz aliskanligina dönüştürün isi.arkdslarinizda siz olduğunuzu bilmeden cvp versinler ona göre cvp verin yani ardslariniza ben aramiyormsn hastane ariyrmus gibi kesmek isteyen olursa sinirli konuşan olursa kibar konusan olursa size iyi gelir metni ezberleyene kdr yapim derim .aklima bu geldi tiyatro icin surekli tekrr ederseniz senaryoyu ezberlersinjz artik rutin bakmadan konusursunuz ya buda böyle bos zamanda etraf ev ards bi deneyin

Sorun bende şuan, heyecan yapıyorum arama esnasında ve karşı taraf da geçiştirip kapatıyor güzel bir görüşme olmuyor daha doğrusu hiç olmuadı ilk gün
Çalıştıgın yerde yenisin normaldir. Söyle bi
Hafta geçsin bak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…