- 26 Nisan 2011
- 110
- 17
- 298
- Konu Sahibi benesmeralda
kızlar arkadaşımın kızı olacak. İsim düşünüyoruz. biz Zümrüt ismini çok beğendik. Asaletli hoş bir isim. Ama eşi Birgül olsun diyor. İkisi bir arada hoş olmaz da. Zümrüt ismi nasıl bir isim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kötü mü ki Zümrüt? Biz çok beğenmiştik oysaİkisinden başka seçenek yoksa mecburen zümrüt...
Ay kötü mü ki Zümrüt? Biz çok beğenmiştik oysa![]()
Elmas yaşlı ismi ya. Arkadaşım çok güzel bir kız görmüş ismi de Zümrütmüş. O günden beri bu isme hep hayranlık beslemiş. Kulağa da çok hoş geliyor. Kime söylesek ayy çok güzel bi isim dedi ama bilemiyoruz işte yine de danışalım dedik. İsim bu hayat boyu taşıyacakAçık olmak gerekirse ikisini de sevmedim ama Elmas daha iyi duruyor tabii.biraz 80-90'lar isimleri gibi
Şimdi sana kızımın ismini söylesem -ki onu biz çok severek koyduk belki sende onu beğenmezsin. Zevk meselesi. Siz beğendiyseniz sıkıntı yok. Ben şahsen sevmedim.Ay kötü mü ki Zümrüt? Biz çok beğenmiştik oysa![]()
Yaaa... bize öyle eski isim gibi gelmemişti hiç. Hatta arkadaşımın eşi sahne adı gibi dedi de zor ikna ettikAdı Zümrüt olan ve torununa vermeyin diyen bir tanıdığım var
Zümrüt ler huysuzdur der bizimkiler
Eskiden daha fazla kullanılırmış zira
Yaaa... bize öyle eski isim gibi gelmemişti hiç. Hatta arkadaşımın eşi sahne adı gibi dedi de zor ikna ettik
Ben Zümrüt yazacağıma Elmas yazmışım.kafamda ikisini de aynı kulvarda gördüğümden dolayı böyleElmas yaşlı ismi ya. Arkadaşım çok güzel bir kız görmüş ismi de Zümrütmüş. O günden beri bu isme hep hayranlık beslemiş. Kulağa da çok hoş geliyor. Kime söylesek ayy çok güzel bi isim dedi ama bilemiyoruz işte yine de danışalım dedik. İsim bu hayat boyu taşıyacak
Kurt seyit ve Şura döneminde bolca Şura yazdık nüfusta. Hatta bir kişi de oğluna seyit ismini koydu. Ah bu diziler...Birgül de güzel isim ama derlerrr mevzusu var ilerde okulda virgül derlerse! Ben kızım için şura ismini de düşünmüştüm ora-bura-şura derler dediler vazgeçtim