- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tombul cilek
-
Evet herkez ayni seyi soyluyor :)Ikiside guzel ama mira bu aralar herkez koyuyor.
Evet herkez ayni seyi soyluyor :)
Waww linada guzelmis :)
Anne olmana cok az kalmis canim normal doghm mj olcak ?
Insallah cnm normal olsun diye elimden geleni yapiyorum. Ama yapabildiklerim azaldi artik yurunmuyo bileAnne olmana cok az kalmis canim normal doghm mj olcak ?
lina nın kökeni nedir?
ne demek canım mesela ben mira kulağa çok güzel geliyor diye anlamının olumsuz olacağını tahmin etmemiştimCok tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin anlamina bakmak pek aklima gelmemisti acikcasi hani belli olmadi cinsiyet elbette ama kiz hissediyorum ondan sordum erkek olursada hoc bir fikrim yok anlasma yaptik esimle kiz olursa ben koycam etkek olursa o koycak ama erkektede çınar cok hosuma gidiyor :)
O kuranda olan isimlerden istiyor ama bi fikir vermedi henuz :)ne demek canım mesela ben mira kulağa çok güzel geliyor diye anlamının olumsuz olacağını tahmin etmemiştim
çınar da çok güzel isim eşinin erkek ismi konusunda neler düşündüğünü biliyomusun peki
Insallah cnm normal olsun diye elimden geleni yapiyorum. Ama yapabildiklerim azaldi artik yurunmuyo bile
Allah yardim etsin canim .. Bende normal dogum istiyoru ama cok korkuyorum sezeryandanda daha cok korkuyorum doguramiycam gibime gelio sanki napcam bilmiyorum bide ben daha yolun en basindayimama allahtan ne mide bulantisi ne bas donmesi ne bel agrisi hic bisi yok :)
bana daha simdiden gecmiyor :) dogurduktan donra tecrubelerini benimle paylasirmisin nasil gecti nasil oldu cok merk ediyorum :) :*)Normalden inan hic korkmuyorm. Cektigin aci dogurana kadar. Ama sezeryanin sonrasi zor. Mide bulantisi bende 2 defa oldu hamileligim boyunca. Hafif ve saglikli yemek yaglidan uzak durmak faydali. Sonlari zor iste hafif sancilar korku endise cabuk yorulma. Emin ol cabuk geciyo zaman. Daha dun gibi hatirliyorum 5 haftalik kesenin gorunmesini ama gel gor ki zaman azaldkca hic gecmiyor...
Tsk ederim fikrini paylastigin icin :)Mira olsun bari bu ara çok moda..
Bana
bana daha simdiden gecmiyor :) dogurduktan donra tecrubelerini benimle paylasirmisin nasil gecti nasil oldu cok merk ediyorum :) :*)
İns canim allahin izni ile saglikli olzunda degil 9 ay 30 ayda beklenir :)Emin ol bende nasil gecicek cok merak ediyorum. Elbette paylasirim canim. Ve emin ol bak nasil hemen gecicek zaman.
Yok cnm okadar beklenmez tas olsa catlar insan :)İns canim allahin izni ile saglikli olzunda degil 9 ay 30 ayda beklenir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?