Doğuma Hazırlık isim yardimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangisi guzel yardimci olun cok kararsiz kaldim

• mira

OY: 10 33,3%
  • rüya

OY: 20 66,7%

• Ankete Katılan
    30
ne demek canım mesela ben mira kulağa çok güzel geliyor diye anlamının olumsuz olacağını tahmin etmemiştim
çınar da çok güzel isim eşinin erkek ismi konusunda neler düşündüğünü biliyomusun peki

duygu ben atsam ortaya kesin çevremdekiler ingilizce isim diye ne diceklerini bilemezlerdi.

O kuranda olan isimlerden istiyor ama bi fikir vermedi henuz :)

Insallah cnm normal olsun diye elimden geleni yapiyorum. Ama yapabildiklerim azaldi artik yurunmuyo bile

Allah yardim etsin canim .. Bende normal dogum istiyoru ama cok korkuyorum sezeryandanda daha cok korkuyorum doguramiycam gibime gelio sanki napcam bilmiyorum bide ben daha yolun en basindayim ama allahtan ne mide bulantisi ne bas donmesi ne bel agrisi hic bisi yok :)

Normalden inan hic korkmuyorm. Cektigin aci dogurana kadar. Ama sezeryanin sonrasi zor. Mide bulantisi bende 2 defa oldu hamileligim boyunca. Hafif ve saglikli yemek yaglidan uzak durmak faydali. Sonlari zor iste hafif sancilar korku endise cabuk yorulma. Emin ol cabuk geciyo zaman. Daha dun gibi hatirliyorum 5 haftalik kesenin gorunmesini ama gel gor ki zaman azaldkca hic gecmiyor...

Bana bana daha simdiden gecmiyor :) dogurduktan donra tecrubelerini benimle paylasirmisin nasil gecti nasil oldu cok merk ediyorum :) :*)

Bana
bana daha simdiden gecmiyor :) dogurduktan donra tecrubelerini benimle paylasirmisin nasil gecti nasil oldu cok merk ediyorum :) :*)

Emin ol bende nasil gecicek cok merak ediyorum. Elbette paylasirim canim. Ve emin ol bak nasil hemen gecicek zaman.

Kullanıcı adınızdan içinizden geçen isim belli aslında
Rüya mira iki isim olabilir birbirine yakışıyor
bir yandan erkek ismi de düşünün henüz cinsiyeti öğrenmemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…